DsLmAnIaC Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 15 λεπτά πριν, icenex είπε Εν κατακλειδι οσο καιρο και να κραζουμε τις τιμες οσο ο κοσμος αγοραζει μην περιμενετε οι 2-3 κουκοι που δεν αγοραζουμε να φερουμε την ανοιξη, στην τελικη δεν θα κανω κουμαντο σε κανενος την τσεπη...Εγω καιρο το φωναζω γιατι νομιζετε αρνουμαι να σκασω λεφτα για καρτα και κοντευω 4ετια με την 970 και ας αγκωμαχαω με αυτο το μονιτορ μεχρι και low θα βαλω και ας με κραζουν ορισμενοι εδω μεσα για την επιλογη μου .Επειδη ομως δεν βλεπω να ερχεται καμια ανοιξη και εγω καποια στιγμη στο κοντινο μελλον θα αγορασω σε αυτες τις τιμες γιατι σιγα σιγα τελειωνει η λιστα των παιχνιδιων που δεν εχουν απαιτησεις και φτανω σε αυτα που θελουν σαφως καλυτερο hardware.Πχ ακομη δεν εχω τελειωσει το witcher 3 το ειχα φτασει καπου στην μεση σε ενα 1080 μονιτορ με την 970 και μετα ειχα κανει upgrade σε αυτο που εχω, δοκιμασα σε 1440 ζοριζοταν και σε 1080 θολωνε πολυ η εικονα και ειπα να το παιξω οταν βαλω καλυτερη καρτα μετα ηρθε το ορυχειο κτλ φτασαμε στο σημερα και γενικα μαμηθηκε ο διας.Βεβαια εγω θα δω διαφορες σε σχεση με την 970 και με μια 2060 αλλα περιμενω το καλυτερο deal και αυτο επειδη ακομη εχω παιχνιδια να ασχοληθω βαλε και την κονσολα στη μεση οποτε ακομη εχω backlog. Ps. Περιμενω την 2080 super σε τιμη επιδοσεις κτλ αλλιως με βλεπω να κοιταω καμια 2070 super που φαινεται καλυτερο deal απο αποψης τιμης/επιδοσεων με τα σημερινα δεδομενα... ps2.Η πρασινη μονοδρομος πλεον για μενα λογω gsync και αφου ειδα το φως το αληθινο θα το αλλαζα μονο με επιδοσεις απο αλλον κοσμο απο την κοκκινη μερια( χλωμο με λιγα λογια). Επιλογή έχεις. Αλλά επειδή έχεις Gsync monitor ακόμα και μια απλή 2060 στα 315 με 320 ευρώ που παίζουν σου κάνει τη δουλειά μέχρι να βρεις κάτι σε καλύτερη τιμή με καλύτερες επιδόσεις. Day one ίσως να βόλευε και η 2060s που πάλι είναι υπερκοστολογημενη αλλά εντάξει έχει επιδόσεις της πρώτης 2070 με πολύ μικρότερο κοστος. Και αγοράζεις nvidia και κάνεις τη δουλειά σου και δίνεις το μήνυμα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 17 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Επιλογή έχεις. Αλλά επειδή έχεις Gsync monitor ακόμα και μια απλή 2060 στα 315 με 320 ευρώ που παίζουν σου κάνει τη δουλειά μέχρι να βρεις κάτι σε καλύτερη τιμή με καλύτερες επιδόσεις. Day one ίσως να βόλευε και η 2060s που πάλι είναι υπερκοστολογημενη αλλά εντάξει έχει επιδόσεις της πρώτης 2070 με πολύ μικρότερο κοστος. Και αγοράζεις nvidia και κάνεις τη δουλειά σου και δίνεις το μήνυμα σου. Το ειχα σκεφτει καιρο αυτο να επαιρνα μια 2060 ομως λογω αναποδιων το ανεβαλα πριν μαθουμε για τις super μετα ειπα να κανω υπομονη να δω τι εστι βερυκοκο σε αυτες και μετα να αποφασισω ποια εκδοση με συμφερει.Θα περιμενω και την μεγαλη 2080 super και θα αποφασισω βαση επιδοσεων και τιμης.Tο κοβω για 2070s γιατι θελω το κατι παραπανω απο τις επιδοσεις της 2060s εκτος αν δωσει η 2080s πολυ καλυτερες επιδοσεις απο την απλη 2080 που δεν το βλεπω αν κρινω βαση cores κτλ.Νομιζω εκει θα εχει την λιγοτερη αυξηση στις επιδοσεις ισως παρει και λιγοτερο απο 10%. Μην πεσετε να με φατε μια εκτιμηση εκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, icenex είπε Το ειχα σκεφτει καιρο αυτο να επαιρνα μια 2060 ομως λογω αναποδιων το ανεβαλα πριν μαθουμε για τις super μετα ειπα να κανω υπομονη να δω τι εστι βερυκοκο σε αυτες και μετα να αποφασισω ποια εκδοση με συμφερει.Θα περιμενω και την μεγαλη 2080 super και θα αποφασισω βαση επιδοσεων και τιμης.Tο κοβω για 2070s γιατι θελω το κατι παραπανω απο τις επιδοσεις της 2060s εκτος αν δωσει η 2080s πολυ καλυτερες επιδοσεις απο την απλη 2080 που δεν το βλεπω αν κρινω βαση cores κτλ.Νομιζω εκει θα εχει την λιγοτερη αυξηση στις επιδοσεις ισως παρει και λιγοτερο απο 10%. Μην πεσετε να με φατε μια εκτιμηση εκανα. εσυ ναι εχεις προβλημα, ετσι οπως τα κανες και πηρες τετοιο μονιτορ. και ειναι κι ωραιο το ρημαδι. οτι και να λεω δεν αξιζει να μεινεις με 970 για 1,5 -2 χρονια σε 1440p για να γλυτωσεις 100-200 ευρω. ampere του χρονου το φθινοπωρο το νωριτερο, μαλλον θα ερθουν και μαλλον καλυτερα να ερθουν καπου μαζι με τις νεες κονσολες. σπαμαρε τις προσφορες κανα μηνα για καμια καλη προσφορα σε οτι καρτα βρεις σε καλη τιμη. θα βγει κανα clearance στις παλιες λογικα και χτυπα δικαιογημενος γενικα παντως μην ξοδευτεις και πολυ, γιατι δεν ειναι τερατα performance για το σχεδον 2020 οι μικρες nvidia, οπως θεωρουν καποιοι, και με τις νεες κονσολες ειναι πολυ πιθανο να μην τραβανε σωστα μητε η 2060, μητε η 2070, μητε και η 2080, και να θες αναβαθμιση. η τελευταια μαλλον θα τη βγαλει καθαρη αλλα πραγματικα δυσκολευομαι να προτεινω καρτα επιπεδου 1080ti στα 600+. για ποσα χρονια θα ναι relevant η ρημαδα Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από rofl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, icenex είπε Το ειχα σκεφτει καιρο αυτο να επαιρνα μια 2060 ομως λογω αναποδιων το ανεβαλα πριν μαθουμε για τις super μετα ειπα να κανω υπομονη να δω τι εστι βερυκοκο σε αυτες και μετα να αποφασισω ποια εκδοση με συμφερει.Θα περιμενω και την μεγαλη 2080 super και θα αποφασισω βαση επιδοσεων και τιμης.Tο κοβω για 2070s γιατι θελω το κατι παραπανω απο τις επιδοσεις της 2060s εκτος αν δωσει η 2080s πολυ καλυτερες επιδοσεις απο την απλη 2080 που δεν το βλεπω αν κρινω βαση cores κτλ.Νομιζω εκει θα εχει την λιγοτερη αυξηση στις επιδοσεις ισως παρει και λιγοτερο απο 10%. Μην πεσετε να με φατε μια εκτιμηση εκανα. με την υπομονη και το περιμενε..., ολο στο περιμενε θα εισαι. δηλαδη τι περιμενεις εσυ να κερδισεις απο την τεχνολογια? παντα χαμενος θα εισαι. παρε καρτα να τελειωνεις, αυριο θα βγουν οι αμπερ και μεθαυριο οι βολταμπερ, τι θα κανεις θα περιμενεις κι αλλο? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, james rod είπε με την υπομονη και το περιμενε..., ολο στο περιμενε θα εισαι. δηλαδη τι περιμενεις εσυ να κερδισεις απο την τεχνολογια? λιγους ποντους iq παραπανω i kid i kid αλλα το επιχειρημα σου ειναι επιπεδου meme Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, james rod είπε με την υπομονη και το περιμενε..., ολο στο περιμενε θα εισαι. δηλαδη τι περιμενεις εσυ να κερδισεις απο την τεχνολογια? παντα χαμενος θα εισαι. παρε καρτα να τελειωνεις, αυριο θα βγουν οι αμπερ και μεθαυριο οι βολταμπερ, τι θα κανεις θα περιμενεις κι αλλο? 😂😂😂 Φιλε icenex, θα συμφωνησω κι εγω με τα παιδια. Πρεπει να αγορασεις νεα καρτα και προφανως, λογω του μονιτορ σου η νεα 2070 φανταζει μια πολυ καλη επιλογη. Η 2080 s θα παει πολυ ψηλα. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από kostiger Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, kostiger είπε 😂😂😂 Φιλε icenex, θα συμφωνησω κι εγω με τα παιδια. Πρεπει να αγορασεις νεα καρτα και προφανως, λογω του μονιτορ σου η νεα 2070 φανταζει μια πολυ καλη επιλογη. Η 2080 s θα παει πολυ ψηλα. Το ξερω και το βλεπω καιρο τωρα αλλα οπως ειπα την μια μου εκατσε αναποδια οποτε ειχα αλλου υποχρεωσεις και τωρα που παιζει το χρημα εσκασε το refresh και μιας και ειμαι ανετα απο θεμα χρονου και παιχνιδιων γιατι τωρα τελειωνει το backlog που ειχα στο ps4 τουλαχιστον απο αυτα που εχω αγορασμενα.Στο pc εχω δρομο γιατι ενα φεγγαρι μας επιασε καταναλωτικη μανια.Οποτε μπορω να περιμενω να δω τι θα παιχτει με την σειρα super ουτως η αλλως το μονο που παιζω στο pc ειναι το rainbow six siege στα medium σε 100 fps μεσο ορο οποτε παλευεται.Αλλα ολα δειχνουν οτι μαλλον θα τσιμπησω μια custom 2070s οταν με το καλο σκασουν μυτη αλλα λεω να περιμενω να δω τι θα γινει και στην 2080s. 56 λεπτά πριν, james rod είπε με την υπομονη και το περιμενε..., ολο στο περιμενε θα εισαι. δηλαδη τι περιμενεις εσυ να κερδισεις απο την τεχνολογια? παντα χαμενος θα εισαι. παρε καρτα να τελειωνεις, αυριο θα βγουν οι αμπερ και μεθαυριο οι βολταμπερ, τι θα κανεις θα περιμενεις κι αλλο? νομιζω απαντησα και σε σενα με την απαντηση μου στον kostiger Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από icenex 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 39 λεπτά πριν, james rod είπε με την υπομονη και το περιμενε..., ολο στο περιμενε θα εισαι. δηλαδη τι περιμενεις εσυ να κερδισεις απο την τεχνολογια? παντα χαμενος θα εισαι. παρε καρτα να τελειωνεις, αυριο θα βγουν οι αμπερ και μεθαυριο οι βολταμπερ, τι θα κανεις θα περιμενεις κι αλλο? +1000 Το έχουμε διαβάσει εδώ σε ότι φόρουμ υπάρχει και σε σχόλια στο youtube, wait for vega, navi περιμένω volta δεν μου κάνει το pascal, έρχεται το amoere που μας βγήκε turing και δεν ήταν 80% γρηγορότερο όπως έλεγαν τα leaks rumors όλα μαζί στο hype train μέχρι την επόμενη μελλοντική κυκλοφορία του όποιου προιόντος. Και φυσικά άκρη δεν βγαίνει γιατί μόλις κάτι κυκλοφορήσει γκρίνια για την τιμή μετά αν περάσει ο καιρός γκρίνια γιατί θέλουμε next gen και γενικώς συμπέρασμα δεν βγαίνει αν κάποιος πάντως στα σοβαρά παίρνει τις μπαρούφες που προτείνουν πολλοί στα φόρουμ δεν θα αγοράσει ποτέ τίποτα, δηλαδή αν θέλω εγώ να παίξω τώρα σιγα μην κάτσω 1-2 χρόνια μήπως και βγει κάτι καλύτερο σε σωστή τιμή. Επίσης οι reviews που πολλοί ταυτίζουν τα λεγόμενα τους με ευαγγέλιο π.χ. εδώ ο tech jesus του gamer nexus έθαβε τις rtx και πρότεινε την 1080Ti ακόμα και καινούρια Τώρα προτείνει rtx λόγω του οτι περισσότεροι τίτλοι το ή θα το υποστηρίζουν εδώ Και ερχόμαστε στο ερώτημα εσύ ο κυρ μαλάκας που τον άκουσες και πήρες την 1080Τi στο τέλος της ζωής της επειδή (το έλεγαν όλοι) και επειδή το άκουσα (steve burge) τώρα πόσο θα την σπρώξεις στα μεταχειρισμένα που είναι previous gen αν θες να αναβαθμίσεις ή πώς θα παίξεις κάποιο παιχνίδι που θέλεις σε rtx αν θέλεις, ή πόσο μικρότερη χασούρα θα είχες αν εξαρχής πήγαινες σε rtx τωρινής γενιάς αντί να ακούς τον κάθε χατζηπαπάρα στο youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, icenex είπε καθαρα λογω οθονης. α) δεν εχεις δυστυχως καλη επιλογη σε amd. β) δεν αξιζει να περιμενεις κοντα 2 χρονια για savings 100 η και 200 ευρω, οταν η 960 ειναι εντελως ανεπαρκης. μπορεις να παιξεις βεβαια 20 indies αυτο το χρονο και να καταευχαριστηθεις gaming, αλλα σε γενικες γραμμες γ) τα λεφτα που θα γλυτωσεις απο καρτα, θα τα χασεις απο την επενδυση που εκανες για την οθονη σου. 19 λεπτά πριν, Coppermine είπε οποιος πηρε 1080ti ομως οταν πρωτοβγηκε γελαει με την 2080. και οποιος πηρε 1070ti πριν το crypto γελαει με την 2060. οποτε και το τρεχα αναβαθμισε σαν το κριαρι με οτι σου πασαρουν που λεει ο jonrod και λες +1000, δεν το λες και καλη ιδεα, εκτος απο πολυ ειδικες περιπτωσεις/αχετοσυνη. εχουν τελειωσει αυτα χρονια τωρα. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από rofl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DsLmAnIaC Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, icenex είπε Το ειχα σκεφτει καιρο αυτο να επαιρνα μια 2060 ομως λογω αναποδιων το ανεβαλα πριν μαθουμε για τις super μετα ειπα να κανω υπομονη να δω τι εστι βερυκοκο σε αυτες και μετα να αποφασισω ποια εκδοση με συμφερει.Θα περιμενω και την μεγαλη 2080 super και θα αποφασισω βαση επιδοσεων και τιμης.Tο κοβω για 2070s γιατι θελω το κατι παραπανω απο τις επιδοσεις της 2060s εκτος αν δωσει η 2080s πολυ καλυτερες επιδοσεις απο την απλη 2080 που δεν το βλεπω αν κρινω βαση cores κτλ.Νομιζω εκει θα εχει την λιγοτερη αυξηση στις επιδοσεις ισως παρει και λιγοτερο απο 10%. Μην πεσετε να με φατε μια εκτιμηση εκανα. Ξόδεψε ότι λιγότερο μπορείς να ξοδέψεις. Δε χρειάζεται να τους δίνουμε 500, 700 και 800 ευρώ επειδή εκεί έχουν καταντήσει να σταθεροποιήσουν τις τιμές τους και οι δύο στα νεα μοντέλα. Μια χαρα θα παίξεις και με την 2060 και θα γλυτώσεις και χρηματα, δε χρειάζεσαι 2080 στα 800 ευρώ για να παίξεις σαν άνθρωπος ούτε Radeon vii. Είναι πολλα τα χρήματα για Gaming και θα πέσει γέλιο και με τις νέες κονσόλες. Θα δείτε κάνα 800αρι σε τιμή ps η xbox και θα γελάμε. Έχουν βρει και αρμεγουν. Το επιχείρημα είναι έτοιμο. Εδώ 800 ευρώ κοστίζει μια καλή κάρτα γραφικών για να παίζεις 4k και με τα ίδια παίρνεις κονσόλα έτοιμο hardware για όλα. Τσάμπα λέμε. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από DsLmAnIaC 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Είναι πολλα τα χρήματα για Gaming και θα πέσει γέλιο και με τις νέες κονσόλες. Θα δείτε κάνα 800αρι σε τιμή ps η xbox και θα γελάμε. Έχουν βρει και αρμεγουν. Το επιχείρημα είναι έτοιμο. Εδώ 800 ευρώ κοστίζει μια καλή κάρτα γραφικών για να παίζεις 4k και με τα ίδια παίρνεις κονσόλα έτοιμο hardware για όλα. Τσάμπα λέμε. αμα κατσει κανα κρυπτο boom σε κανα χρονο εκει να δεις γελια θα ειναι τοσο τρελη η ζητηση σε gpu που ανετα 2 νεφρα η κονσολα και αλλα 2 η καρτα γραφικων. ευτυχως που εχω 3 παιδια Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Να σας πρήξω και εγώ λίγο... Πήρα 1440p 144hz monitor (Δεν έχει gsync - freesync) περιμένοντας όπως λέγανε όλοι για νέες κάρτες. Κανά 300αρι θα ήθελα να δώσω... Να περιμένω καμιά προσφορά για 2060; Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από gavros10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DsLmAnIaC Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, gavros10 είπε Να σας πρήξω και εγώ λίγο... Πήρα 1440p 144hz monitor περιμένοντας όπως λέγανε όλοι για νέες κάρτες. Κανά 300αρι θα ήθελα να δώσω... Να περιμένω καμιά προσφορά για 2060; Αν έχεις freesync monitor δες προσφορες σε vega 56/64 αλλά και σε 2060 γύρω στα 300 αλλά σε καλή υλοποίηση. Περίμενε κάποιες ημέρες να γίνει δοθούν οι νέες κάρτες στην αγορά και να δούμε αν θα έχουν αντίκτυπο στις τιμές της προηγούμενης γενιάς στην προσπάθεια τους να ξεστοκαρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, DsLmAnIaC είπε Αν έχεις freesync monitor δες προσφορες σε vega 56/64 αλλά και σε 2060 γύρω στα 300 αλλά σε καλή υλοποίηση. Περίμενε κάποιες ημέρες να γίνει δοθούν οι νέες κάρτες στην αγορά και να δούμε αν θα έχουν αντίκτυπο στις τιμές της προηγούμενης γενιάς στην προσπάθεια τους να ξεστοκαρουν. Καλα οι δικοι μας οι απατεωνες ειναι ικανοι να κολλησουν αυτοκολητακι super και να τις πουλανε μαζι με τις καινουργιες στην ιδια τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aplos73 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω μια 2060 RTX MSI Gaming Z και σε 1080 παίζω μια χαρά. Πριν είχα μια Gigabyte 960 GTX και η διαφορά είναι μέρα με τη νύχτα. Τώρα όσο αφορά τις νέες super πόση διαφορά θα έχουν σε 1080; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα