Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX2000/GTX16XX Series (Turing)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Αν ειχα δωσει 600ευρω για 2070 πριν 6μηνες θα ενιωθα day one χαζος γιατι με 700ευρω επαιρνες 2080 :)

Επεξ/σία από Fulgore
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ryzenlake είπε

Το ποσο προσπαθεις απλα για να βγεις σωστος ειναι αξιομνημονευτο. Η 1080ti δεν εχει παραπανω vram απο την 2080? Εκει γιατι το κανες γαργαρα?

ναι ρε επρεπε να το χα γραψει. σωστος. αρνητικο για την 2080 ειναι και αυτο, γιατι να μη θελω να το γραψω?

απλα το ξεχασα και  γιατι το 8>6 ειναι σαφως πιο ουσιαστικο πετσοκομα και τσουρουτικη επιλογη.

κι εσυ ξεχνας οτι αλλο 2080 με 1080ti, 100 ευρω που κοστολογησες,

και αλλο 100 ευρω οταν μιλας για 2060 και 1070ti.

-----------------------edit 1 ωρα μετα @Ryzenlake (γιατι το σκοτωσα:P

anyway και στις 2 περιπτωσεις θεωρω οτι διαφορες αξιας  100 ευρω 1,5 χρονο μετα ειναι πολυ μικρες.

imo καλυτερα αυτοι που πηραν τις παλιες καρτες και τις χαρηκαν 1,5 χρονο παραπανω... θα ελεγα οτι αξιζε το 100αρικο  η 1070ti του 2017 σε σχεση με την 2060 του ~2019...

και οταν βγηκαν οι 2060 η φθηνοτερη dual ηταν στα ~380 οποτε 60-70 ευρω διαφορα οπως εγραψα.

πλεον η φθηνοτερη dual ειναι κανα 320 -330 οποτε τωρα μιλαμε για 100-120 ευρω μειωση 2 ολακερα χρονια μετα.

anyway το εχουμε εξαντλησει RL. αστειακια κανω δεν σε ειρωνευομαι. καληνυχτα

Επεξ/σία από rofl

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, rofl είπε

ναι ok, αλλα καλη τυχη αν δεν την παρεις απο αμαζον. σιγουρα ειναι + για οποιον μπορει

Amazon(Λογικα ολα τα Ευρωπαικα),caseking,Mindfactory και απο Ελλαδα Msystems και Πλαισιο.

Βεβαια επειδη μιλαμε για 2060,δεν χρειαζεται καποιος να κοιταξει τις ακριβοτερες υλοποιησεις οπως στην high end κατηγορια.

Οπως βλεπουμε απο το Guru3d,η 2060 founders edition απο την custom Msi Gaming X εχουν μολις 1 βαθμο διαφορα σε θερμοκρασιες

https://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_rtx_2060_gaming_z_review,8.html

Δεν θα διαφερει και πολυ η 2060 Super.

Το ιδιο και η 1660ti.

Η φθηνοτερη palit της αγορας εχει μολις 1βαθμο διαφορα απο την κατα πολυ ακριβοτερη Msi Gaming X και μονο η πιο ακριβη της κατηγοριας Asus Strix εχει 4βαθμους διαφορα,που εχει βεβαια overkill συστημα ψυξης.

https://www.guru3d.com/articles_pages/palit_geforce_gtx_1660_ti_stormx_review,8.html

Η μεν palit ξεκιναει απο τα 230ευρω παρακαλω,η δε Asus Strix 1660ti κοστιζει 50% παραπανω χρηματα.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1

50 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Αν έχεις δώσει 600€ για 2070 πριν 6 μήνες δεν αισθάνεσαι απλά κορόιδο αλλά μαλακας με περικεφαλαία με την απαξίωση του προϊόντος σου σε λίγους μήνες μου αρέσει που πολλοί κοροϊδεύουν τα κινητά εκείνα τουλάχιστον έχουν ένα 12 μηνός ζωής μπροστά τους....και ναι όταν παίρνεις κάτι καινούργιο έστω και για το ψυχολογικό θέλεις να κρατά λίγο παραπάνω δεν με απασχολεί τι κάνουν οι υπόλοιποι αν σου φαίνεται αυτό εντάξει fair enough διαφωνούμε απλώς κάθετα καθώς η άποψη ότι είναι οκ το παραπάνω εγώ δεν τα δέχομαι

Από εκεί και πέρα η nvidia με την 2070 πούλησε **60 κατηγορίας κάρτα με το παραπλανητικό **70 και τώρα αποφάσισε να τη βγάλει με το σωστό για την κατηγορία της chip το tu 104

Δε θέλω να σχολιάσω τα ανεκδιηγητα που γράφει ο χρήστης ryzenlake γιατί είναι τόσο φαιδρα που δεν αντέχουν κρητικης σώπα και η 1050Τi ,είναι γρηγορότερη από την 8800ultra....wow

Eνας που εδωσε 1049 για S10+ και 4 μηνες μετα εχει 633 ευρω πως λεγεται? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Amazon(Λογικα ολα τα Ευρωπαικα),caseking,Mindfactory και απο Ελλαδα Msystems και Πλαισιο.

κατ αρχας ξερεις πολυ καλα οτι τα παιχνιδια των bundles δεν κοστολογουνται ετσι.

να δεχτω οτι θα πιασουν ενα ρημαδοπενηνταρι οντως, για αυτους που τα προοριζουν για σφαξιμο.

πλαισιο ειναι πανακριβο και ξερεις πολυ καλα οτι θα πληρωσεις 100 πανω για να παρεις τα παιχνδια,

και msystems σιγουρα πιο ακριβα απο τα φθηνοτερα σκρουτζαδικα. θα πρεπει να δουμε τις τιμες της.

επισης ξεχνας οτι η 2060 εχει πεσει στα 300 οποτε παμε για ρημαδοκατοσταρικο + για την 2060S τωρα στην αρχη, και ισως η 2060 S να ειναι πολυ κοντα στα χωραφια τιμων της 2070.

που εκει ακομα δεν ξερουμε τι διαφορουλα θα παιξει. ισως τα παιχνιδια να την κανουν πιο value απο την 2070, αλλα αυτο θα πρεπει να το δουμε πρωτα.

Επεξ/σία από rofl

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω ανεφερα ποια ειναι η αξια των παιχνιδιων προφανως για αυτον που θελει να τα κρατησει.

Για αυτον που θελει να τα δωσει,προφανως και θα πιασουν λιγοτερα.

Τωρα για τις τιμες και απο που αγοραζει ο καθενας αυτο παλι ειναι στην προσωπικη κριση του.

Αλλοι ουτως ή αλλως δεν αγοραζουν καθολου απο εξωτερικο,αλλοι αγοραζουν μονο απο skroutz ομαγαζα,αλλοι μονο απο αλυσιδες.

Αλλοι τελος αγοραζουν μηνες μετα το launch και αλλοι day one.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για τις υλοποιησεις συμφωνω απολυτα.  για την ακριβεια μεχρι και 2070 θα πηγαινα σε μια απ τις φθηνοτερες dual fan κατω του 500αρικου.

hi end υλοποιησεις 2060 στα 400+ ευρω και 2070 στα 600 ευρω ηταν για γελια θα συμφωνησω.

καλυτερα φθηνη και να μου καει την επομενη μερα της 3τους εγγυησης και να την πεταξω

@Fulgore

επειδη ειδα οτι εγραψες και για τη φθηνη Palit. δες ρολογακια. 1500 vs ~1800 οι dual.

αν την κλοκαρεις τοσο εχει πολυ καλες πιθανοτητες να κανει σαν ελικοπτερο.

απο single σε dual fan αξιζει ενα 20αρι.

τα ιδια κι οι single 2060.

τουλαχιστον ενα καλο με τις 2060S ειναι οτι μαλλον θα παιξουν dual fan στο msrp.

Επεξ/σία από rofl

πραγματικα οτι θελει λεει ο καθενας. ο αλλος λεει ακριβυναν οι 2060 σε σχεση με τις 960, σιγουρα και με την 9600gt. :lol: ο αλλος οτι οι 2060 δεν ειναι στην κατηγορια των 960 αλλα καπου αλλου, το που δεν μας το προσδιοριζει βεβαια.:lol: η οποια 2060 εχει το διπλασιο die ακριβως της 960 αλλα καποιοι το θελουν τζαμπε.:lol: τα ιδια περιπου λεγονταν λιγο πριν την κυκλοφορια των rtx. δηλαδη αν καποος ειχε να μπει απο τοτε στο θεμα δεν θα εχει χασει τιποτα. :lol: η 960 ηταν μια καρτα απατεωνια, μνημες με προσθεση κλπ που δεν εξιζε οχι 200 ευρω αλλα ουτε 100. αντιθετα ολες οι καρτες απο την εποχη 1000 και μετα αξιζουν τα λεφτα τους πλην της εποχης mining φυσικα γιατι παιζουν ολοι παιχνιδαρες αξιοπρεπεστατα σε κορυφαιες αναλυσεις. επισης η τεχνολογια πλεον ειναι πανακριβη και δεν ειμαστε στα 28νμ οπως παλια. γιατι καποιοι αυτα συγκρινουν, τα rebrand με τις νεες τοπ υλοποιησεις.:lol:

• Like 2

9 ώρες πριν, Ryzenlake είπε

Παλι τα ιδια θα λεμε? ΑΛΛΗΣ κατηγοριας καρτα είναι η 2060, αλλης κατηγορια η 960.

:lol::lol:

δηλαδη με ποια συγκρινεται η 2060, με την 980, μιας και εχουν περιπου το ιδιο die?

• Moderators
18 hours ago, Arkin said:

Η 2060 έρχεται με 50 δολάρια μεγαλύτερο msrp οι 2070 και 2080 είναι στα ίδια με τις παλιές 499 και 699 αντίστοιχα. 

Ώρες ώρες νομίζω ότι απαντάς απλά για να απαντάς 😛  

8 hours ago, Arkin said:

Eνας που εδωσε 1049 για S10+ και 4 μηνες μετα εχει 633 ευρω πως λεγεται? 

Αδιάφορος με τις τιμές μετά την αγορά. Γιατί όσο ο τσίπης περίμενε καρτερικά να πέσει, αυτός απολάμβανε ένα από τα καλύτερα κινητά. Διαφωνώ κάθετα με αυτή τη λογική, αλλά σίγουρα είναι μια λογική...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Ώρες ώρες νομίζω ότι απαντάς απλά για να απαντάς 😛  

Αδιάφορος με τις τιμές μετά την αγορά. Γιατί όσο ο τσίπης περίμενε καρτερικά να πέσει, αυτός απολάμβανε ένα από τα καλύτερα κινητά. Διαφωνώ κάθετα με αυτή τη λογική, αλλά σίγουρα είναι μια λογική...

Η λογικη του τσιπη είναι γελοία. Ξεπεράστε την και μην αγοράζετε σε ότι τιμή να ναι "για να έχετε ένα από τα καλύτερα κινητά" γιατί έτσι διαμορφώνετε τιμές στην αγορά. 

Όταν μετά από τέσσερις μήνες έχει χάσει το προϊόν την αξία του κατά σχεδόν το ήμισυ δεν έχει σημασία αν το χάρηκες. Ένα χιλιάρικα κι έδωσες γιατί να μην τι χαρείς δηλαδή; Απλά πιάστηκες ολίγον κωτσος. 

Επεξ/σία από DsLmAnIaC

• Moderators
3 minutes ago, DsLmAnIaC said:

Η λογικη του τσιπη είναι γελοία. Ξεπεράστε την και μην αγοράζετε σε ότι τιμή να ναι "για να έχετε ένα από τα καλύτερα κινητά" γιατί έτσι διαμορφώνετε τιμές στην αγορά. 

Όταν μετά από τέσσερις μήνες έχει χάσει το προϊόν την αξία του κατά σχεδόν το ήμισυ δεν έχει σημασία αν το χάρηκες. Ένα χιλιάρικα κι έδωσες γιατί να μην τι χαρείς δηλαδή; Απλά πιάστηκες ολίγον κωτσος. 

Πού να μην έγραφα ότι διαφωνώ κάθετα κιόλας... 😛 Ήμαρτον ούτε να γράψεις δε μπορείς εδώ μέσα πλέον...

17 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Πού να μην έγραφα ότι διαφωνώ κάθετα κιόλας... 😛 Ήμαρτον ούτε να γράψεις δε μπορείς εδώ μέσα πλέον...

Α συγγνώμη δεν το κατάλαβα. Νόμιζα ότι διαφωνούσες με τη λογική του να αγοράζεις φθηνά. 

Εν κατακλειδι οσο καιρο και να κραζουμε τις τιμες οσο ο κοσμος αγοραζει μην περιμενετε οι 2-3 κουκοι που δεν αγοραζουμε να φερουμε την ανοιξη, στην τελικη δεν θα κανω κουμαντο σε κανενος την τσεπη...Εγω καιρο το φωναζω γιατι νομιζετε αρνουμαι να σκασω λεφτα για καρτα και κοντευω 4ετια με την 970 και ας αγκωμαχαω με αυτο το μονιτορ μεχρι και low θα βαλω και ας με κραζουν ορισμενοι εδω μεσα για την επιλογη μου .Επειδη ομως δεν βλεπω να ερχεται καμια ανοιξη και εγω καποια στιγμη στο κοντινο μελλον θα αγορασω σε αυτες τις τιμες γιατι σιγα σιγα τελειωνει η λιστα των παιχνιδιων που δεν εχουν απαιτησεις και φτανω σε αυτα που θελουν σαφως καλυτερο hardware.Πχ ακομη δεν εχω τελειωσει το witcher 3 το ειχα φτασει καπου στην μεση σε ενα 1080 μονιτορ με την 970 και μετα ειχα κανει upgrade σε αυτο που εχω, δοκιμασα σε 1440 ζοριζοταν και σε 1080 θολωνε πολυ η εικονα και ειπα να το παιξω οταν βαλω καλυτερη καρτα μετα ηρθε το ορυχειο κτλ φτασαμε στο σημερα και γενικα μαμηθηκε ο διας.Βεβαια εγω θα δω διαφορες σε σχεση με την 970 και με μια 2060 αλλα περιμενω το καλυτερο deal και αυτο επειδη ακομη εχω παιχνιδια να ασχοληθω βαλε και την κονσολα στη μεση οποτε ακομη εχω backlog.

Ps. Περιμενω την 2080 super σε τιμη επιδοσεις κτλ αλλιως με βλεπω να κοιταω καμια 2070 super που φαινεται καλυτερο deal απο αποψης τιμης/επιδοσεων με τα σημερινα δεδομενα...

ps2.Η πρασινη μονοδρομος πλεον για μενα λογω gsync και αφου ειδα το φως το αληθινο θα το αλλαζα μονο με επιδοσεις απο αλλον κοσμο απο την κοκκινη μερια( χλωμο με λιγα λογια).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...