Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Απο την στιγμη που η 2070 εχει 8gb Vram ειναι ψιλο αδυνατο η 2070ti να εχει λιγοτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iazriel Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Οι νεες QLED της Samsung είναι VA αλλά έχουν βάλει ένα στρώμα που βελτίωσαν τις γωνίες. Ίσως και σε αυτές να έχουν κάτι τέτοιο. Ναι την τέσταρα την Samsung 27CHG70 με το quantum dot φίλτρο αν εννοείς αυτό και όχι δεν ήταν IPS. Αν αλλάξει αυτό σε επόμενο μοντέλο ή υλοποίηση της τεχνολογίας δεν ξέρω, πάντως για Ultrawide 35" που σίγουρα κάποια τμήματά της θα τα βλέπεις υπό γωνία, έχω τις ενστάνσεις μου. Sorry για το off topic Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από iazriel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, iazriel είπε Ναι την τέσταρα την Samsung 27CHG70 με το quantum dot φίλτρο αν εννοείς αυτό και όχι δεν ήταν IPS. Αν αλλάξει αυτό σε επόμενο μοντέλο ή υλοποίηση της τεχνολογίας δεν ξέρω, πάντως για Ultrawide 35" που σίγουρα κάποια τμήματά της θα τα βλέπεις υπό γωνία, έχω τις ενστάνσεις μου. Sorry για το off topic Όχι δεν μιλάω για τo quantum dot,αυτό βελτιώνει το εύρος χρωμάτων. The Samsung Q900R is an excellent 8k LED TV with impressive picture quality. It can very bright both in SDR and in HDR. Although it has a VA panel, it has wide viewing angles due to the 'Ultra Viewing Angle' layer that maintains an accurate image when viewed from the side at the expense of lower contrast. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, iazriel είπε Ναι την τέσταρα την Samsung 27CHG70 με το quantum dot φίλτρο αν εννοείς αυτό και όχι δεν ήταν IPS. Αν αλλάξει αυτό σε επόμενο μοντέλο ή υλοποίηση της τεχνολογίας δεν ξέρω, πάντως για Ultrawide 35" που σίγουρα κάποια τμήματά της θα τα βλέπεις υπό γωνία, έχω τις ενστάνσεις μου. Sorry για το off topic υποτίθεται λόγω της καμπυλότητας, η γωνία θέασης για κεντραρισμένο χρήστη είναι ιδανικά χαμηλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iazriel Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Όχι δεν μιλάω για τι quantum dot. Αυτό βελτιώνει το εύρος χρωμάτων. The Samsung Q900R is an excellent 8k LED TV with impressive picture quality. It can very bright both in SDR and in HDR. Although it has a VA panel, it has wide viewing angles due to the 'Ultra Viewing Angle' layer that maintains an accurate image when viewed from the side at the expense of lower contrast. Έλα ρε δεν το ξέρα... άντε να'ρθει και στα PC monitors αυτό γιατί 8Κ με την 2080 χλωμό...:P Μόλις τώρα, DiaperCh@nger101 είπε υποτίθεται λόγω της καμπυλότητας, η γωνία θέασης για κεντραρισμένο χρήστη είναι ιδανικά χαμηλή. Για έναν χρήστη κεντραρισμένο ναι δεν έχει θέμα, αλλά αν έχεις 1 ή 2 άτομα δίπλα να βλέπουν την οθόνη ή ξαπλώνεις πχ στον καναπέ στο πλάι για να δεις μια ταινία έχει εμφανές θέμα. Αφού το έλυσαν στις τηλεοράσεις, αργά ή γρήγορα θα έρθει και στα PC monitors πάντως εκτός να βγουν τα mini/micro led και δεν θα μας νοιάζει πχια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Πάλι για οθόνες ρε σεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Πάλι για οθόνες ρε σεις; Οι παλιες συνηθειες δεν αλλαζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, iazriel είπε Στην παρούσα φάση είναι +50 στον πυρήνα και +500 στις μνήμες μάλλον συντηρητικά θα έλεγα. Ανεβαίνω ανά 25MHz στον πυρήνα και 100ΜΗz στις μνήμες μέχρι να κρασαρει; έχω βάλει το power στο 130% αλλά δεν θέλω overvoltage. Δοκίμασε και το overvoltage γιατί μερικά μοντέλα μπορεί να επιτρέπουν(ένα περιορισμένο και ακίνδυνο ov). Το όριο είναι ~2000 για core και ~8000 για καλές μνήμες ή ~7700 για Micron(της δικής μου). Το πιο σημαντικό είναι να έχεις BIOS με όριο κοντά στα 300 watt αντί για 250 που έχουν τα περισσότερα μοντέλα. Θα βοηθήσει κάτι ψιλά για ψυχολογικούς λόγους περισσότερο. Γενικά ό,τι πληρώνεις παίρνεις αφού έχει πέσει διαλογή μέχρι αηδίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iazriel Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, pirmen56 είπε Δοκίμασε και το overvoltage γιατί μερικά μοντέλα μπορεί να επιτρέπουν(ένα περιορισμένο και ακίνδυνο ov). Το όριο είναι ~2000 για core και ~8000 για καλές μνήμες ή ~7700 για Micron(της δικής μου). Το πιο σημαντικό είναι να έχεις BIOS με όριο κοντά στα 300 watt αντί για 250 που έχουν τα περισσότερα μοντέλα. Θα βοηθήσει κάτι ψιλά για ψυχολογικούς λόγους περισσότερο. Γενικά ό,τι πληρώνεις παίρνεις αφού έχει πέσει διαλογή μέχρι αηδίας. Μπόρεσα να πάω μέχρι 2070MHz χωρίς over voltage τον πυρήνα και 8000 τις μνήμες τελικά. H εφαρμογή της Palit λίγο με μπερδεύει γράφει στο Core 1960ΜΗz αλλά όταν φορτώνω benchmark δείχνει 2070ΜΗz και δεν ξέρω τι είναι τι. Πιο πάνω δεν τραβάει, κάνει restart. Thx! Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από iazriel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, iazriel είπε Μπόρεσα να πάω μέχρι 2070MHz χωρίς over voltage τον πυρήνα και 8000 τις μνήμες τελικά. H εφαρμογή της Palit λίγο με μπερδεύει γράφει στο Core 1960ΜΗz αλλά όταν φορτώνω benchmark δείχνει 2070ΜΗz και δεν ξέρω τι είναι τι. Πιο πάνω δεν τραβάει, κάνει restart. Thx! Δεν είναι πρόβλημα της εφαρμογής απλά έτσι δουλεύει το gpu boost της Nvidia όταν βλέπει ότι οι θερμοκρασίες το επιτρέπουν ανεβάζει αρκετα πάνω από αυτό που έχεις βάλει χειροκίνητα ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, iazriel είπε Μπόρεσα να πάω μέχρι 2070MHz χωρίς over voltage τον πυρήνα και 8000 τις μνήμες τελικά. H εφαρμογή της Palit λίγο με μπερδεύει γράφει στο Core 1960ΜΗz αλλά όταν φορτώνω benchmark δείχνει 2070ΜΗz και δεν ξέρω τι είναι τι. Πιο πάνω δεν τραβάει, κάνει restart. Thx! Παιξε με msi a.b για oc η evga precision x1 Καλύτερα το 1ο. Μια χαρα κλοκαρει η καρτα σου. Αυτο που δεν μου αρέσει ειναι οτι με περισσότερο oc σου κανει restart. Η εχεις μικρό psu η ειναι παλιο και εχει αρχίσει και παραδίδει πνευμα.Η εχεις ενώσει λαθος τα καλωδια τροφοδοσίας.Καλο εαν δεν το εχεις κανει ειναι να φεύγουν 2 ξεχωριστά απο psu για την καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 11 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε The Samsung Q900R is an excellent 8k LED TV with impressive picture quality. It can very bright both in SDR and in HDR. Although it has a VA panel, it has wide viewing angles due to the 'Ultra Viewing Angle' layer that maintains an accurate image when viewed from the side at the expense of lower contrast. Όντως Εντυπωσιακές -για VA panel- γωνίες θέασης αλλά και αρκετά χαμηλότερο native contrast ratio (1630:1 το μέτρησαν στο rtings) από άλλες VA. Με λίγα λόγια IPS-οποίησαν το VA εκεί στη Samsung. 🤣 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iazriel Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Παιξε με msi a.b για oc η evga precision x1 Καλύτερα το 1ο. Μια χαρα κλοκαρει η καρτα σου. Αυτο που δεν μου αρέσει ειναι οτι με περισσότερο oc σου κανει restart. Η εχεις μικρό psu η ειναι παλιο και εχει αρχίσει και παραδίδει πνευμα.Η εχεις ενώσει λαθος τα καλωδια τροφοδοσίας.Καλο εαν δεν το εχεις κανει ειναι να φεύγουν 2 ξεχωριστά απο psu για την καρτα. Χρησιμοποιώ αναγκαστικά το app της Palit για να ελέγχω τα led της κάρτας για σωστή εμφάνιση. Και εγώ θα ήθελα το afterburner περισσότερο αλλά η ματαιοδοξία μου υπερισχύει Το τροφοδοτικό είναι ένα Corsair 650W Gold, δεν νομίζω να έχει θέμα. Αλλά αυτό με τα καλώδια θα το δω, έχω ένα καλώδιο από το PSU προς την κάρτα. Όχι πως θέλω παραπάνω oc πάντως από αυτό που πετυχαίνω αλλά θα το δω thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 24 λεπτά πριν, iazriel είπε Χρησιμοποιώ αναγκαστικά το app της Palit για να ελέγχω τα led της κάρτας για σωστή εμφάνιση. Και εγώ θα ήθελα το afterburner περισσότερο αλλά η ματαιοδοξία μου υπερισχύει Το τροφοδοτικό είναι ένα Corsair 650W Gold, δεν νομίζω να έχει θέμα. Αλλά αυτό με τα καλώδια θα το δω, έχω ένα καλώδιο από το PSU προς την κάρτα. Όχι πως θέλω παραπάνω oc πάντως από αυτό που πετυχαίνω αλλά θα το δω thanks! Μια χαρα ειναι το psu σου για την καρτα. Σου μένει να δεις αυτο με τα καλωδια.Και αν δεν το εχεις κανει καντο.👍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, azazil1190 είπε Μια χαρα ειναι το psu σου για την καρτα. Σου μένει να δεις αυτο με τα καλωδια.Και αν δεν το εχεις κανει καντο.👍 Απο θερμοκρασιες πως τα πάει η evga black? Γιατί κατι 80 φευγα πήρε το μάτι μου Νίκο. Πάει τόσο ψηλά...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα