iazriel Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Να κάνω μια επίκληση στις γνώσεις σας. Έχω μια Palit 2080 super jetstream και το inspector σαν μνήμες αναγνωρίζει Unknown (14) (Samsung). Αν και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από επιδόσεις, θερμοκρασία και θόρυβο (ειδικά το τελευταίο), πόσο μπορώ να boostάρω κάρτες της εν λόγω εταιρίας πέραν του τυπικού OC scan? Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από iazriel
ZELOMOTH Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 21 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τα έχουμε πει πολλάκις, δεν έχει νόημα η επανάληψη. Ο περισσότερος κόσμος mid-range κάρτες αγοράζει γιατί τον ενδιαφέρει να παίζει το PUBG/Fortnite/APEX του και όχι να max-άρει το Exodus με RT σε 4Κ. Αυτός που θέλει να μαξάρει είναι ο 2% που σου είπα παγκοσμίως.. Ο 98% είναι αυτός που πραγματικά θέλει να παίξει απλα κι ωραία και σε 1080p medium/high και στο exodus που λες κι εσυ.. Δεν υπάρχει μονο το pubg/fortnite για mid/rage καρτες και τα υπόλοιπα "δυνατά" παιχνίδια μόνο για 4Κ ULTRA FULL RT και φέξε μου και γλίστρησα.. Αυτό λέω..🙂 1
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, iazriel είπε Να κάνω μια επίκληση στις γνώσεις σας. Έχω μια Palit 2080 super jetstream και το inspector σαν μνήμες αναγνωρίζει Unknown (14) (Samsung). Αν και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από επιδόσεις, θερμοκρασία και θόρυβο (ειδικά το τελευταίο), πόσο μπορώ να boostάρω κάρτες της εν λόγω εταιρίας πέραν του τυπικού OC scan? Κάθε κάρτα έχει τα δικά της όρια. Είναι ανάλογα τι τσεπάκι θα πετύχεις. 27 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Κάθε κάρτα έχει τα δικά της όρια. Είναι ανάλογα τι τσεπάκι θα πετύχεις. Τι τσεπάκι ρε μιλανέζε, ΤΣΙΠΑΚΙ
iazriel Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε Κάθε κάρτα έχει τα δικά της όρια. Είναι ανάλογα τι τσεπάκι θα πετύχεις. Τι τσεπάκι ρε μιλανέζε, ΤΣΙΠΑΚΙ Στην παρούσα φάση είναι +50 στον πυρήνα και +500 στις μνήμες μάλλον συντηρητικά θα έλεγα. Ανεβαίνω ανά 25MHz στον πυρήνα και 100ΜΗz στις μνήμες μέχρι να κρασαρει; έχω βάλει το power στο 130% αλλά δεν θέλω overvoltage. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από iazriel
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, iazriel είπε Στην παρούσα φάση είναι +50 στον πυρήνα και +500 στις μνήμες. Ανεβαίνω ανά 25MHz στον πυρήνα και 100ΜΗz στις μνήμες μέχρι να κρασαρει; έχω βάλει το power στο 130% αλλά δεν θέλω overvoltage. Δεν υπάρχει overvoltage.Η Τάση ρυθμίζεται αυτόματα ανάλογα την θερμοκρασία και απο εκεί και πέρα ανάλογα την χαρτογράφηση δίνει το αντιστοιχο clock Ανέβαζε στο πυρήνα μέχρι να φτάσεις στα όρια. επίσης κατα 15 να ανεβαίνεις όχι 25, δηλαδη +30,+45,+60,+75 Πάρτε ti και μετά πάρτε αυτήν http://www.tftcentral.co.uk/blog/aoc-agon-ag353ucg-announced-with-35-ultrawide-va-panel-200hz-and-g-sync-hdr/ 2
billeiros Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 55 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Δεν υπάρχει overvoltage.Η Τάση ρυθμίζεται αυτόματα ανάλογα την θερμοκρασία και απο εκεί και πέρα ανάλογα την χαρτογράφηση δίνει το αντιστοιχο clock Ανέβαζε στο πυρήνα μέχρι να φτάσεις στα όρια. επίσης κατα 15 να ανεβαίνεις όχι 25, δηλαδη +30,+45,+60,+75 Πάρτε ti και μετά πάρτε αυτήν http://www.tftcentral.co.uk/blog/aoc-agon-ag353ucg-announced-with-35-ultrawide-va-panel-200hz-and-g-sync-hdr/ Το uw δε βολεύει για benchmarks...
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, billeiros είπε Το uw δε βολεύει για benchmarks... Dsr
billeiros Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Dsr Και πάλι.... Δεν το ταυτιζεις ακριβως Έχεις pm...
nikos5800 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε 7.5GB ; Καλά κατάλαβα..Οι πράσινοι είναι τέρμα καρμίρηδες με την VRAM. Ο διάδοχος της gtx 970 confirmed?
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 15 λεπτά πριν, billeiros είπε Και πάλι.... Δεν το ταυτιζεις ακριβως Έχεις pm... Κάτι μου λέει ότι δεν δουλεύει το pm του forum
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 16 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Ο διάδοχος της gtx 970 confirmed? Δε νομίζω να το ξανακάνουν αυτό..Θα τους βγάλουν στη φόρα με τη μία γιατί είναι υποψιασμένοι πλέον. Απλά τι 7.5GB, γελάνε και οι πέτρες..
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Δε νομίζω να το ξανακάνουν αυτό..Θα τους βγάλουν στη φόρα με τη μία γιατί είναι υποψιασμένοι πλέον. Απλά τι 7.5GB, γελάνε και οι πέτρες.. Μπορει να βγάλουν και έκδοση 7.55
iazriel Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Πάρτε ti και μετά πάρτε αυτήν http://www.tftcentral.co.uk/blog/aoc-agon-ag353ucg-announced-with-35-ultrawide-va-panel-200hz-and-g-sync-hdr/ Όταν βλέπω και σοβαρά site να γράφουν VA panel και 178 μοίρες γωνίες θέασης μου γυρίζουν τα άντερα ειλικρινά... Πάντως δεν περίμενα να είναι πιο φθηνή από την δική σου.
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, iazriel είπε Όταν βλέπω και σοβαρά site να γράφουν VA panel και 178 μοίρες γωνίες θέασης μου γυρίζουν τα άντερα ειλικρινά... Πάντως δεν περίμενα να είναι πιο φθηνή από την δική σου. Οι νεες QLED της Samsung είναι VA αλλά έχουν βάλει ένα στρώμα που βελτίωσαν τις γωνίες. Ίσως και σε αυτές να έχουν κάτι τέτοιο.
7nisiotis Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Ίσως είναι bug report ανάγνωση του προγράμματος τα 7.5. Ειδωμεν. Καμια κομμένη 2080- θα είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα