ZELOMOTH Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Coppermine είπε Αν είναι το χόμπι σου και θες να παίξεις όπως πρέπει αναγκαστικά χορεύεις δεν υπάρχει εναλλακτική δυστυχώς Το "όπως πρέπει" όμως φίλε μου θα έπρεπε να το ρυθμίζουμε εμείς στο κεφάλι μας κι οχι αυτοί που μας πασάρουν τα "καλούδια" τους , λέγοντας μας οτι "έτσι πρέπει" και το μάρκετινγκ να μας κάνει το κεφάλι καζάνι απο παντού! Μπορείς να ευχαριστηθείς με πολύ "χαμηλότερο " hardware τα παιχνίδια σου και απο 2080Τι και απο 9900Κ αλλά σε μάθανε να νιώθεις μειονεκτικά αμα παίζεις με RX580 πχ και γουστάρεις με τα 1000! Σε έχουν κάνει να ντρέπεσαι αμα δεν έχεις απο 8700Κ και πάνω! @Psycho_Warhead πες μου σε παρακαλώ οτι αυτός είναι ο μονόλογος του φτωχομπινέ!🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Το "όπως πρέπει" όμως φίλε μου θα έπρεπε να το ρυθμίζουμε εμείς στο κεφάλι μας κι οχι αυτοί που μας πασάρουν τα "καλούδια" τους , λέγοντας μας οτι "έτσι πρέπει" και το μάρκετινγκ να μας κάνει το κεφάλι καζάνι απο παντού! Μπορείς να ευχαριστηθείς με πολύ "χαμηλότερο " hardware τα παιχνίδια σου και απο 2080Τι και απο 9900Κ αλλά σε μάθανε να νιώθεις μειονεκτικά αμα παίζεις με RX580 πχ και γουστάρεις με τα 1000! Σε έχουν κάνει να ντρέπεσαι αμα δεν έχεις απο 8700Κ και πάνω! Προσωπικά, σε επιβεβαιώνω. Απλά αν μιλήσουμε οπωσδήποτε για 4Κ τότε πρέπει και οπωσδήποτε να μιλήσουμε για high end κάρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Για 1440P/high refresh-rate και 4K/60FPS θες οπωσδήποτε high-end GPU. Η πλειοψηφία είναι με 1080P/60Hz monitor, άρα μια κάρτα των 200 ευρώ του φτάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Stamer είπε Προσωπικά, σε επιβεβαιώνω. Απλά αν μιλήσουμε οπωσδήποτε για 4Κ τότε πρέπει και οπωσδήποτε να μιλήσουμε για high end κάρτες. Ναι εννοείται αυτό αλλά υπάρχουν κι άλλες αναλύσεις που ο άνθρωπος μπορεί κι εκει να παίξει και να ευχαριστηθεί τα παιχνίδια του.. Εμείς όμως, ζούμε βομβαρδίζοντάς μας το κεφάλι με το οτι μόνο το 4Κ υπάρχει και τίποτα πιο κάτω! Αρα κατευθείαν σε πάνε σε 2080Ti κι αυτά που λέω και πιο πίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Και με 2080Ti για να κρατάς 4K/60FPS στα περισσότερα παιχνίδια πρέπει να κόβεις 1-2 settings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δεν είναι κακό το να εξελισσόμαστε.... Κακό είναι το να οδηγούμαστε με το στανιό εκει που θέλουν αυτοί για την κονόμα τους... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Εννοείται ευχαριστιέσαι και χαμηλότερες αναλύσεις, δεν το συζητάμε. Απλά το έβαλα σαν argument που κάποιος μπορεί να έχει επειδή θέλει οπωσδήποτε 4Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Κανενας δεν χορευει κανενα στο ταψι. Απο την στιγμη που δεν αναγκαζει κανενας κανενα να χρειαζεται πραγματικα 2080 και 2080ti,ολα τα αλλα κλασσικα ειναι λογια του αερα. Οτι ακριβως ισχυει και στις κονσολες. Θες μια κονσολα απλα για να παιζεις τα παιχνιδια σου?Παρε το φθηνοτερο ps4/xbox one. Θες το κατι παραπανω?Πληρωσε κοντα τα διπλασια χρηματα για να παρεις ενα ps4pro/xbox one x. Θες στο pc να παιζεις απλα τα παιχνιδια και να την βγαζεις οικονομικα?Παιζε σε 1080p που δεν χρειαζεσαι ακριβες καρτες και τελος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, intelrisen είπε https://wccftech.com/nvidia-evga-geforce-rtx-2070-super-and-rtx-2060-super-graphics-card-leak/ οι τιμες ειναι νορμαλ για τετοιες καρτες. οποιος δε θελει το rtx περιμενει το navi. για πες μου εσυ καμαρι μου αφου οι τιμες ειναι νορμαλ για τετοιες καρτες... οταν ακομα και στην ελλαδα στο σκρουτζ βρισκεις 2070 dual κοντα στα 470 και 2080 στα 600κατι βαρια 650, ποιος ο λογος να προτιμησεις 2060S και 2070S αντιστοιχα, που λογικα με τετοια msrp θα ξεκινησουν στα 450 και 650 για τις dual fan υλοποιησεις? super= λιγοτερες επιδοσεις στα ιδια λεφτα? ειλικρινα αν παιξουν αυτες οι τιμες θα γελασω πολυ με τα ζωα που θα τρεξουν να προτιμησουν τις super... τουλαχιστον μεχρι να πεσουν και παλι σημαντικα κατω απο το msrp, γιατι ξανα δεν θα μπορουν να διωξουν το στοκ. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Η μαγεία του μάρκεντινγκ αυτή είναι.... Το να νομίζεις οτι πηγαίνεις με την θέλησή σου κάπου, ενώ στην ουσία σε οδηγεί κάποιος άλλος εκει... Υποσυνείδητα καθοδηγούμενος και πάει λέγοντας... Πως για παράδειγμα όλοι οι άνδρες έχουμε την αυταπάτη οτι κάνουμε κουμάντο στις γυναίκες μας?🤣 Ε κάπως έτσι...🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Όσο κοιμάται η AMD στις GPU, οι πράσινοι θα αλωνίζουν. Πήγε και μου έβγαλε τις Navi χωρίς RTX, τι στιγμή μου η NVIDIA το έχει το RTX εδώ και μήνες και ανακοινώνονται και άλλα παιχνίδια που το υποστηρίζουν. Λογικά στην επόμενη σειρά θα βάλει RTX και η AMD αλλά τώρα τι μου τις έβγαλε τις Navi έτσι; Ποιος ο λόγος να πας σε Navi; Αφού δεν είναι και φθηνότερες κιόλας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Όσο κοιμάται η AMD στις GPU, οι πράσινοι θα αλωνίζουν. Πήγε και μου έβγαλε τις Navi χωρίς RTX, τι στιγμή μου η NVIDIA το έχει το RTX εδώ και μήνες και ανακοινώνονται και άλλα παιχνίδια που το υποστηρίζουν. Λογικά στην επόμενη σειρά θα βάλει RTX και η AMD αλλά τώρα τι μου τις έβγαλε τις Navi έτσι; Ποιος ο λόγος να πας σε Navi; Αφού δεν είναι και φθηνότερες κιόλας.. κοιταξε τωρα. εσυ με την 2060 αληθεια πιστευεις οτι θα δεις σοβαρο rtx? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Στο BF1 βγάζει 50 fps στα 1080p με RTX στο ultra. Και όχι δεν περίμενα να δω RTX στο ultra με την 2060 αλλά στο medium ή high γιατί όχι; Ειδικά αν βάλεις και το DLSS, μια χαρά fps θα βγάζει. Από το καθόλου RTX καλύτερα έτσι. Εγώ ήμουν ανάμεσα σε Vega 64 και 2060. Πραγματικά δεν έβρισκα λόγο να πάω στη Vega. Και αυτό που είπα για το RTX πριν το είπα γενικά, όχι για την 2060. Στο θέμα marketing στις GPU το έχει χάσει η AMD δυστυχώς. Και λέω δυστυχώς γιατί αν υπήρχε ανταγωνισμός οι καταναλωτές θα κερδίζαμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Στο BF1 βγάζει 50 fps στα 1080p με RTX στο ultra. Και όχι δεν περίμενα να δω RTX στο ultra με την 2060 αλλά στο medium ή high γιατί όχι; αμα βαλεις rtx στο medium αδερφε δεν ξερω. it kinda defeats the purpose imo. ασε που στο battlefield συγεκριμενα το rt ειναι unusable για ολο το MP κομματι που ειναι και το βασικο του παιχνιδιου, γιατι θες σιγουρα οσο πιο πολλα frames μπορεις να εχεις. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 @roflΕντάξει όντως. Πάντως την 2060 δεν την πήρα για το RTX αλλά τώρα να κάθομαι να κάνω underclock στην Vega και όλα αυτά σε καινούργια κάρτα δεν ψήνομαι. Και ποιος ο λόγος; Στα περισσότερα παιχνίδια καλύτερα ή ίσα fps έχει η 2060 αφού η NVIDIA τόσα χρόνια είναι μπροστά που τα πιο πολλά παιχνίδια είναι NVIDIA optimized. Πράσινος δεν είμαι, ούτε κόκκινος, αν έβγαζε καλύτερες προτάσεις συνολικά η AMD θα πήγαινα εκεί, στον CPU πήγα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα