Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX2000/GTX16XX Series (Turing)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ξέρω. Απλώς ήθελα και εμμέσως να πω ότι δεν είναι όλα τα exclusives της Sony "interactive movies" με την ειρωνική έννοια που είπες προηγουμένως. 

Απλώς η σειρά Uncharted και Last of Us (και πρόσφατα GoW 4) έχουν πολύ υψηλά production values και πέφτει ιδιαίτερη βαρύτητα σε σκηνικά, actors, διαλόγους και σενάριο. Αυτό δεν ρίχνει το gameplay των συγκεκριμένων παιχνιδιών στα χαμηλά επίπεδα πχ του Detroit.

Ούτε η διάρκεια τους είναι 10 ώρες. Είναι συνήθως 15-20 που είναι και υπεραρκετές για action τύπου παιχνίδια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

To GoW 4 ναι, τα Uncharted/TLOU είναι αισθητά πιο μικρά και με αισθητά λιγότερο action.

F1 2019 is the most beautiful F1 game to date, runs silky smooth in 4K/Ultra on the NVIDIA RTX2080Ti

Σχεδόν απίστευτο 🤣

• Like 1

38 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Αν ισχύει αυτό τότε πόσο θα κάνουν οι απλές; 

Το ειχα βαλει πριν αρκετες μερες το παραπανω link και το αναλυσαμε. 

Η θα ριξει τις παλιες rtx σε αυτο το msrp και θα βαλει τις super με το msrp που ειχαν επισημα οι παλιες rtx

Η θα σταματησει τις παλιες και θα δωσει τις νεες super στο νεο μειωμενο msrp. Πιο πιθανο ειναι το πρωτο αλλα ας περιμενουμε. Το να συνυπαρχουν και παλιες rtx και νεες θα ειναι λιγο μπερδεμα. 

• Super Moderators
1 hour ago, Arkin said:

Tο ειχα βαλει πριν αρκετες μερες το παραπανω link και το αναλυσαμε. 

Είχε 21/6 updates σήμερα γι' αυτό το ξανάβαλα...

1 λεπτό πριν, ThReSh είπε

Είχε 21/6 updates σήμερα γι' αυτό το ξανάβαλα...

Ναι το ειδα η απαντηση πηγαινε κυριως στον Acmilangr2 στο οτι ξανα συζητηθηκε το θεμα λιγες μερες πριν. Τις αναμενουμε μεσα στον Ιουλιο λοιπον λιγο μετα τις navi. 

Στις 19/6/2019 στις 11:30 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Μόνο το 1% παγκοσμίως έχει σοβαρό HW..Γεμίσαμε ξυπόλυτους gamers.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

a5c79e29bb985e84d6953ee0d40d81e96bc50f6f

Και στην αντίπερα όχθη το 99% των gamers λέει..:

Ευτυχώς που μόνο το 1% απο εμάς είναι κολλημένοι και τρελαμένοι ψυχάκηδες που σκάνε συνέχεια περιουσίες ολόκληρες για gaming hardware και στο τέλος το μόνο που τους μένει είναι το cpu usage, ram usage, gpu usage και fps!👍

Στο παιχνίδι, στην ουσία δεν μπαίνει ποτέ  κανένας απο αυτούς "μέσα" πραγματικά και να το ευχαριστηθεί!

Αφού το μυαλό και η άκρη του ματιού είναι πάντα στις ενδείξεις των προαναφερόμενων!

Φτου φτου  σκόρδα στα μάτια μας! Μακριά απο μας!🤣

• Like 3

1 λεπτό πριν, ZELOMOTH είπε

Ευτυχώς που μόνο το 1% απο εμάς είναι κολλημένοι και τρελαμένοι ψυχάκηδες που σκάνε συνέχεια περιουσίες ολόκληρες για gaming hardware και στο τέλος το μόνο που τους μένει είναι το cpu usage, ram usage, gpu usage και fps!👍

Στο παιχνίδι, στην ουσία δεν μπαίνει ποτέ  κανένας απο αυτούς "μέσα" πραγματικά και να το ευχαριστηθεί!

Αφού το μυαλό και η άκρη του ματιού είναι πάντα στις ενδείξεις των προαναφερόμενων!

Μεγαλη κουβεντα ειπες. Στο θεμα τι τερματισαμε προσφατα γραφουμε 3-4 ατομα τοσους μηνες. 

• Like 1

Στις 19/6/2019 στις 11:30 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Μόνο το 1% παγκοσμίως έχει σοβαρό HW..Γεμίσαμε ξυπόλυτους gamers.

Απόκρυψη περιεχομένων

a5c79e29bb985e84d6953ee0d40d81e96bc50f6f

Και άμυαλους επίσης.. ;)

• Like 2

Επισκέπτης

Ισχύει, χαχαχα Και εγώ τώρα που πήρα σοβαρή κάρτα όλο κοιτάω τα fps και τις T :P Βέβαια για να λέμε και την αλήθεια μόλις ξεπεράσεις αυτό το στάδιο μια χαρά τα ευχαριστιέσαι τα παιχνίδια σε ικανό hardware αφού τα fps και τα γραφικά είναι στο θεό..

1 ώρα πριν, ZELOMOTH είπε

Δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Έχω την αίσθηση ότι σου δίνεται αυτή η εντύπωση από 5-10 ανθρώπους εδώ μέσα που ποσταρουν ακατάπαυστα αριθμούς... Υπάρχει σωρεία ανθρώπων (όπως κι εγώ) που απλά παίζουν και απολαμβάνουν και δεν τους καίγεται καρφι. Προσωπικά μόνο ονομαστικά ξέρω κάτι bench tools και δεν έχω βάλει ούτε μια φορά στη ζωή μου osd με fps σε παιχνίδι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...