Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μόνο το 1% παγκοσμίως έχει σοβαρό HW..Γεμίσαμε ξυπόλυτους gamers. Spoiler
malakudi Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 11 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Συγκρίνεις συγκεκριμένο αμερικάνικο μαγαζί με το γερμανικό σκρουτζ (idealo) που ψάχνει σε εκατονταδες eshop το φθηνότερο μπες στα αμαζον να συγκρίνεις ή βρες αντίστοιχα το φθηνότερο usa eshop Το newegg είναι από τα φθηνότερα, amazon έχει φθηνότερα σε used, σε new δε βρήκα φθηνότερο στα τρία παραδείγματα που έδωσα. Anyway, θα δείξει πόσο θα βγουν στην Ευρώπη οι τιμές σε όλα τα νέα προϊόντα που περιμένουμε σε λίγες βδομάδες.
rofl Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) νταξ το φαγα το φορματακι στα καλα καθουμενα μπλε οθονη απο software κι ενω ημουν στο κρεβατακι μου, i blame nvoodia Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από rofl
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Που κολλάνε τα Τuring με την μπλε οθόνη που έφαγες είπαμε ; Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από Psycho_Warhead
rofl Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Που κολλάνε τα Τuring με την μπλε οθόνη που έφαγες είπαμε ; να σου πω, που κολλανε πολλα αλλα πραγματα γενικα στο section ειπαμε? η σε σχεδον ολα τα section. καντο report να σβηστει. το λογο που σταματατησα να ποσταρω, αν ελειψα στο κολλητο blue jeans εγραψα Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από rofl
Arkin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, rofl είπε να σου πω, που κολλανε πολλα αλλα πραγματα γενικα στο section ειπαμε? η σε σχεδον ολα τα section. καντο report να σβηστει. το λογο που σταματατησα να ποσταρω, αν ελειψα στο κολλητο blue jeans εγραψα Πες οτι ο blue jeans ειναι ο strawman/ryzenlake?
rofl Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Πες οτι ο blue jeans ειναι ο strawman/ryzenlake? οχι ρε ο blue jeans εινε καλο παιδι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Το ίδιο ανορθόγραφοι είστε πάντως..''Είναι'' γράφεται.
rofl Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Που κολλάνε τα Τuring με την μπλε οθόνη που έφαγες είπαμε ; ξερω πολυ καλα τι γραφω... απλα δεν πιανεις το inside joke 1
7nisiotis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Arkin είπε Πες οτι ο blue jeans ειναι ο strawman/ryzenlake? Οχι ρε ο αλλος που ρωτά για δίσκους (8TB, M2 κάτι 500αρικα€ κ βαλε, μικρόφωνα 300€) με τα 499 προφίλ και τις ερωτήσεις ( * είναι καλός; καλύτερος, οοοοοοο καλύτερος, εγώ σε έβρισα;, δε μπορούμε να ρωτήσουμε;, Κώστα είναι καλός ο δίσκος, Κώστα; στέλνει pm στα 2/3 του φόρουμ κ ξανά τα ίδια * ) είναι. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από 7nisiotis 2
Arkin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 26 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Οχι ρε ο αλλος που ρωτά για δίσκους (8TB, M2 κάτι 500αρικα€ κ βαλε, μικρόφωνα 300€) με τα 499 προφίλ και τις ερωτήσεις ( * είναι καλός; καλύτερος, οοοοοοο καλύτερος, εγώ σε έβρισα;, δε μπορούμε να ρωτήσουμε;, Κώστα είναι καλός ο δίσκος, Κώστα; στέλνει pm στα 2/3 του φόρουμ κ ξανά τα ίδια * ) είναι. Ωρε φιλε αυτος ειναι? Πρεπει να με εχει στειλει πανω απο 50 μηνυματα τους τελευταιους μηνες. Πια ειναι η φαση του ακομα δεν εχω καταλαβει.
outlaw star Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 New baby θα μπει το Σάββατο που θα είμαι χαλαρός... 6
outlaw star Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Έγινε δεξιός επιτέλους, με γεια ! Αχαχαχα ευχαριστώ, δώρο από δεξιό είναι , ούτε καν θα σκεφτόμουν ποτέ να δώσω τόσο χρήμα για κάρτα. Και για να γουστάρω θα γράψω με μαρκαδόρο πάνω στο κουτί δίπλα από το 2080... TI... 😛 Και ως πράσινη, μάλλον στο παλιό Πασόκ. το Ορθόδοξο παραπέμπει Ρε @Psycho_Warhead τώρα μου ήρθε, παίζει να έχω κύρια κάρτα τη VEGA και την 2080 να τη βάλω για physics? Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από outlaw star
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα