Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Συγκρίνεις συγκεκριμένο αμερικάνικο μαγαζί με το γερμανικό σκρουτζ (idealo) που ψάχνει σε εκατονταδες eshop το φθηνότερο

μπες στα αμαζον να συγκρίνεις ή βρες αντίστοιχα το φθηνότερο usa eshop 

Το newegg είναι από τα φθηνότερα, amazon έχει φθηνότερα σε used, σε new δε βρήκα φθηνότερο στα τρία παραδείγματα που έδωσα. Anyway, θα δείξει πόσο θα βγουν στην Ευρώπη οι τιμές σε όλα τα νέα προϊόντα που περιμένουμε σε λίγες βδομάδες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νταξ το φαγα το φορματακι στα καλα καθουμενα μπλε οθονη απο software

κι ενω ημουν στο κρεβατακι μου,  :P

i blame nvoodia:P

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Που κολλάνε τα Τuring με την μπλε οθόνη που έφαγες είπαμε ;

να σου πω, που κολλανε πολλα αλλα πραγματα γενικα στο section ειπαμε? η σε σχεδον ολα τα section.

καντο report να σβηστει. το λογο που σταματατησα να ποσταρω, αν ελειψα στο κολλητο blue jeans εγραψα:P

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rofl είπε

να σου πω, που κολλανε πολλα αλλα πραγματα γενικα στο section ειπαμε? η σε σχεδον ολα τα section.

καντο report να σβηστει. το λογο που σταματατησα να ποσταρω, αν ελειψα στο κολλητο blue jeans εγραψα:P

Πες οτι ο blue jeans ειναι ο strawman/ryzenlake? 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Που κολλάνε τα Τuring με την μπλε οθόνη που έφαγες είπαμε ;

ξερω πολυ καλα τι γραφω... απλα δεν πιανεις το inside joke

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Arkin είπε

Πες οτι ο blue jeans ειναι ο strawman/ryzenlake? 

Οχι ρε ο αλλος που ρωτά για δίσκους (8TB, M2 κάτι 500αρικα€ κ βαλε, μικρόφωνα 300€) με τα 499 προφίλ και τις ερωτήσεις ( * είναι καλός; καλύτερος, οοοοοοο καλύτερος, εγώ σε έβρισα;, δε μπορούμε να ρωτήσουμε;, Κώστα είναι καλός ο δίσκος, Κώστα; στέλνει pm στα 2/3 του φόρουμ κ ξανά τα ίδια * ) είναι.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Οχι ρε ο αλλος που ρωτά για δίσκους (8TB, M2 κάτι 500αρικα€ κ βαλε, μικρόφωνα 300€) με τα 499 προφίλ και τις ερωτήσεις ( * είναι καλός; καλύτερος, οοοοοοο καλύτερος, εγώ σε έβρισα;, δε μπορούμε να ρωτήσουμε;, Κώστα είναι καλός ο δίσκος, Κώστα; στέλνει pm στα 2/3 του φόρουμ κ ξανά τα ίδια * ) είναι.

Ωρε φιλε αυτος ειναι? Πρεπει να με εχει στειλει πανω απο 50 μηνυματα τους τελευταιους μηνες. Πια ειναι η φαση του ακομα δεν εχω καταλαβει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Έγινε δεξιός επιτέλους, με γεια !

Αχαχαχα ευχαριστώ, δώρο από δεξιό είναι :P, ούτε καν θα σκεφτόμουν ποτέ να δώσω τόσο χρήμα για κάρτα.

Και για να γουστάρω θα γράψω με μαρκαδόρο πάνω στο κουτί δίπλα από το 2080... TI... 😛 

Και ως πράσινη, μάλλον στο παλιό Πασόκ. το Ορθόδοξο παραπέμπει :P 

Ρε @Psycho_Warhead τώρα μου ήρθε, παίζει να έχω κύρια κάρτα τη VEGA και την 2080 να τη βάλω για physics? :P :P 

Επεξ/σία από outlaw star

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...