Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ας έβγαζε RTX και DLSS και ας ήταν σε ίδιες τιμές με τις πράσινες στην χειρότερη. Τουλάχιστον να υπάρχει η επιλογή, να παιχτεί ένας ανταγωνισμός. Αλλά τώρα; Μου φαίνεται άπατες θα πάνε οι Navi. Όποιος ψάχνεται για GPU θα περιμένει τις Super (έτσι λέει η λογική τουλάχιστον), όποιος έχει τωρινή RTX μένει με την RTX.. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Απλά και η NV δεν έχει σταθεί σωστή ως προς το implementation του RTX, έχουν περάσει 8 μήνες απ' την κυκλοφορία των RTX καρτών και ακόμα μόνο σε 4 παιχνίδια το βλέπουμε. Ευτυχώς ανακοίνωσε κάμποσα τώρα γιατί ο κόσμος έχει αρχίσει και κράζει και δικαιολογημένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Όντως, αν και δεν νομίζω να είναι εξολοκλήρου θέμα της NV αυτό, οι developers των παιχνιδιών δεν πρέπει να το υλοποιήσουν στο παιχνίδι τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Ναι η NV τους τα σκάει για να το βάλουν και ένας απ' τους λόγους που πληρώσαμε αδρά τις RTΧ είναι αυτός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALFR3D Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 προπληρωσατε αδρα.. τουτεστιν πιαστικα κοροιδο αλλα μονο για ενα χρονο fuh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μετά τα Navi οι RTX φαντάζουν επένδυση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλά ακόμα δεν βγήκαν και τις βγάλατε αποτυχίες. Τι να το κάνω το RT αν μου πετσοκόβει τα fps ακόμα και αν έχω κορυφαία κάρτα ; Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από _Theo_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Καλά ακόμα δεν βγήκαν και τις βγάλατε αποτυχίες. Τι να το κάνω το RT αν μου πετσοκόβει τα fps ακόμα και αν έχω κορυφαία κάρτα ; Οταν παίζεις έναν single player τίτλο και τα 60fps επαρκούν. RTX +DLSS (να δουλεύει σωστά όμως όπως το metro exodus) δίνει καλό αποτέλεσμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Στο Anthem είναι η καλύτερη υλοποίηση DLSS, αλλά και του Metro είναι μια χαρά τώρα. Το Cyberpunk θα πουλήσει πολλές RTX πάντως, σίγουρα θα το κάνουν bundle οταν βγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε @Psycho_Warhead Αυτό που παίρνει τα συντρίμμια από κάτω για ασπίδα καλό.. Πάντως ρε παιδιά ότι και να λέμε για την NVIDIA δεν βλέπω κάποιο λόγο να πάρει κάποιος κάρτα AMD. Δεν είμαι fanboy σε καμία περίπτωση, είχα και AMD και Nvidia κάρτες στο παρελθόν, αλλά γιατί να προτείνεις σε κάποιον τώρα να να πάρει AMD GPU; Άντε στο low end να πάρει καμία RX570 αλλά γιατί να πάρει Vega αντί RTX; Τώρα έβγαλε τις Navi οι οποίες Vega 2.0 είναι, δεν κατάλαβα γιατί δεν ήρθαν με RTX. Ναι το RTX μπορεί να είναι λίγο gimmick (αν και κατά τη γνώμη μου στα παιχνίδια που έχει βγει μαμεί) αλλά σιγά σιγά θα βελτιωθεί και θα βγουν και άλλα παιχνίδια που το θα το υποστηρίζουν. Είναι και το DLSS, το HairWorks, γενικά η Nvidia βάζει νέες τεχνολογίες. Τιμολογιακά ναι μας τα χαλάει λίγο αλλά αφού κοιμάται η AMD στις GPU, η πράσινη παίζει μπάλα μόνη της. Είχα μία ελπίδα με τις Navi να πιεστεί η Nvidia αλλά δεν. Just my two cents.. Έλα ντε γιατί να πάρει VEGA... Μην παραπληροφορούμε χωρίς λόγο, επίσης οι τιμές της vega 56 έχουν price drop, ενώ rtx 2060/2070 δε βλέπω να είναι ακριβώς φτηνές... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 ^^Ναι αυτά είναι πολύ καλές περιπτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 25 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Καλά ακόμα δεν βγήκαν και τις βγάλατε αποτυχίες. Τι να το κάνω το RT αν μου πετσοκόβει τα fps ακόμα και αν έχω κορυφαία κάρτα ; Μπορείς να κρατήσεις 60άρι σε 1080p στο Metro, που έχει το πιο εντυπωσιακό εφέ(GI,) είτε με 2070 και RT high είτε με 2080 και RT ultra. Χωρίς να λογαριάζω καν το DLSS. Πιστεύω ότι και το 2077 θα είναι κάπου εκεί ή λίγο χειρότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, outlaw star είπε Έλα ντε γιατί να πάρει VEGA... Μην παραπληροφορούμε χωρίς λόγο, επίσης οι τιμές της vega 56 έχουν price drop, ενώ rtx 2060/2070 δε βλέπω να είναι ακριβώς φτηνές... Την διαφορά θα την δώσεις στη ΔΕΗ, χαχα πλάκα κάνω εντάξει. Όντως καλή περίπτωση αυτή.. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε δεν είναι φθηνότερα στην Ευρώπη(χωρίς ΦΠΑ) , αν υπολογίσεις την ισοτιμία είναι 5-6% ακριβότερες από USA. Αν συμπεριλάβουμε ΦΠΑ τότε Γερμανία +25% και Ελλάδα +30% από Αμερική. Δεν έχουν επιβληθεί δασμοί (ακόμη) σε τέτοια προιόντα απο Τραμπ Όχι είναι φθηνότερα, 1299$ είναι 1157 ευρώ. 1249 ευρώ στη Γερμανία μείον το ΦΠΑ 19% είναι 1049 ευρώ. Οπότε είναι φθηνότερη 108 ευρώ. Το ίδιο ισχύει και με τα άλλα παραδείγματα που έχω δώσει. Τώρα που οφείλεται δε ξέρω, μια εικασία έκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, malakudi είπε Όχι είναι φθηνότερα, 1299$ είναι 1157 ευρώ. 1249 ευρώ στη Γερμανία μείον το ΦΠΑ 19% είναι 1049 ευρώ. Οπότε είναι φθηνότερη 108 ευρώ. Το ίδιο ισχύει και με τα άλλα παραδείγματα που έχω δώσει. Τώρα που οφείλεται δε ξέρω, μια εικασία έκανα Συγκρίνεις συγκεκριμένο αμερικάνικο μαγαζί με το γερμανικό σκρουτζ (idealo) που ψάχνει σε εκατονταδες eshop το φθηνότερο μπες στα αμαζον να συγκρίνεις ή βρες αντίστοιχα το φθηνότερο usa eshop (επίσης να ξέρεις ότι και στο Γερμανικό σκρουτζ έχουν εμφανιστεί (κυρίως από Πολωνια/Αυστρία) eshops που δεν αποδίδουν φπα οπότε δεν θα ήταν λογικό να το αφαιρείς αφού ήδη ο "απατεώνας" σου το έχει χαρίσει το μισό. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από jgeorgiou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα