Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX2000/GTX16XX Series (Turing)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, GoMaR είπε

επειδη δεν εχω ιδεα για τι λετε αλλα καπου πηρε το ματι μου για εγγυηση και Mining και θυμηθηκα αυτο.

• Any damages to the components, hardware and/or assembly of the Products including but not limited to damages caused as a result of neglect, abuse, accidents, misuse, or unusual physical, electrical or electromechanical stress (including due to uninterrupted use of the Products, or use of the Products for blockchain processing, cryptocurrency mining, or similar purposes).

https://www.evga.com/warranty/graphics-cards/
Απο την EVGA..  δεν ξερω για τι πραγμα μιλατε απλα το αναφερω 😛

Ιάσονα, η evga έχει συγκεριμένες προβλέψεις για το mining. Η asus, εξ όσων γνωρίζω, όχι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να βρουν τι έφταιξε και η κάρτα παρουσίασε τώρα coil whine.

Έγραψα ότι ελπίζω να μην βρουν ίχνη από mining. Ο arkin επιμένει να λέει τα δικά του.

Αν κάποιος έχει ανάλογη εμπειρία (εμφανίσεως τέτοιου προβλήματος μετά από καιρό -και όχι από την αρχή-), ας μας διαφωτίσει.

Spoiler

Δεν έχω ξεχάσει τα τεστ που μου ζήτησες. Συγγνώμη κιόλας που τα καθυστέρησα.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το ''Anti-lag'' που παρουσίασε η AMD στο Navi είναι η ρύθμιση ''Maximum Pre-Rendered Frames" που υπάρχει στο NV CP πάνω από 10 χρόνια, just lol..Τι να την κάνω την εμφάνιση όταν είναι τόσο πίσω απ' τον ανταγωνισμό..Καλά δεν το συζητάμε για το ''sharpness'' στην εικόνα που είναι το αντίστοιχο NV Freestyle/Reshade.

• Like 1

2 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Ιάσονα, η evga έχει συγκεριμένες προβλέψεις για το mining. Η asus, εξ όσων γνωρίζω, όχι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να βρουν τι έφταιξε και η κάρτα παρουσίασε τώρα coil whine.

Έγραψα ότι ελπίζω να μην βρουν ίχνη από mining. Ο arkin επιμένει να λέει τα δικά του.

Αν κάποιος έχει ανάλογη εμπειρία (εμφανίσεως τέτοιου προβλήματος μετά από καιρό -και όχι από την αρχή-), ας μας διαφωτίσει.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Σωστός ο κυρ GoMar!

Αρα υπάρχει στην εγγύηση έστω κάποιων προειδοποίηση για το mining απλά τώρα πλέον δεν ξέρουμε το πως και αν μπορούν να βρουν ίχνη απο miing σε μια κάρτα..

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλύτερα μην το αναλώνουμε πολύ το θέμα.....ας ποστάρει ο @Arkin εδώ καλύτερα όταν θα έχει μία επίσημη απάντηση

https://www.insomnia.gr/forums/topic/580575-nvidia-pascal-gp100/page/516/#comments

...όλα τα άλλα περιττεύουν...την έστειλε την κάρτα όπως είπε....

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 2

1 ώρα πριν, Ryzenlake είπε

Ναι την είδα την αγγελία. Εκεί γιατί δεν γράφεις για 2 καμμένα led strips? Δηλαδή είναι αρκετά σοβαρό για να κάνεις RMA να ζητήσεις αντικαταστάση αλλά στην αγγελία πάπια. 

Θα το ξαναπώ εγώ. ΕΥΓΕ.

Οποιος επικοινωνησε μαζι μου για την αγγελια ενημερωθηκε αμεσα για τα strips , και ναι θα ζητησω αντικατασταση απο την Gigabyte , θα τους λυπηθω ?

Εσενα αν παθει κατι κρατα την χαλασμενη , κλεινω εδω και δεν δινω συνεχεια γιατι το τρολαρισμα παει συννεφο.

Αντικατάσταση γίνεται μόνο με το ίδιο μοντέλο, όχι κατ' ανάγκη καινούριο, μπορεί να είναι και refurbished.Αν δεν επιδιορθώνεται ούτε υπάρχει ίδιο μοντέλο, refurbished ή του κουτιού, τότε πιστωτικό. Πρόσφατα κάηκε μία 1070 ti δικιά μου και το κατάστημα μας έκοψε πιστωτικό 519 ευρώ, το οποίο χρησιμοποιήσαμε για την αγορά RTX 2080.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

HDMI Forum: Certification program for Ultra High Speed HDMI 48G Nearly Done

Γι' αυτό δεν έχουν ούτε οι Navi HDMI 2.1, δεν έχει καταλήξει η προδιαγραφή ακόμα..

Όλη η λίστα με τα παιχνίδια που έχουν ή θα έχουν RTX:

Assetto Corsa Competizione
Atomic Heart
Battlefield 5
Cyberpunk 2077
Call of Duty: Modern Warfare
Control
Enlisted
MechWarrior 5: Mercenaries
Metro Exodus
Quake II
Shadow of the Tomb Raider
Stay in the Light
Justice
JX3
Project DH
Wolfenstein: Youngblood
Watch Dogs Legion

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σημερα ηταν η σειρα μου να πιασω το popcorn ε :P

@DEADLAZARUS

DL εντελως φιλικα και πιστεψε το ,chill με το offtopic. καπου το θεωρω γραφικο ειλικρινα.

τα μισα ποστ σου που διαβαζω κοφτε το offtopic γραφουν.

η σωστη συμπεριφορα στα φορουμ περιλαμβανει και να ξερεις ποια thread ειναι relaxed και ποια οχι.

rule of the thumb. thread που υπερβαινουν τις 5 σελιδες ειναι relaxed. το offtopic ειναι απολυτως ανεκτο.

και 2ον να αποκατατησω τον αρτεμη.

-----------------------

και οχι τσακωμοι επι προσωπικου αυτοι κλειδωνουν τα νηματα,

μια χαρα τσακωθηκαμε με την αγαπουλα και κανενας δεν κλειδωσε τιποτα. εντονο υφος και γραφη its ok, υπηρχε μπολικο περιεχομενο και σχετικες πληροφοριες εκει μεσα...

προσωπικες επιθεσεις ανευ περιεχομενου > κλειδωμα.

so simple:P

Επεξ/σία από rofl

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλά κάνω και κάθομαι με την Evga 1080 ΤΙ. 2κ μια χαρα!

6 ώρες πριν, Fulgore είπε

Το Msystems ειναι οντως ενα απο τα σοβαρα ''σκρουτζομαγαζα'' αλλα δεν ειναι και κοροιδα. Τωρα καποιοι υπολογιζουν χωρις τον ξενοδοχο μου φαινεται και βγαλουν γρηγορα συμπερασματα μιας και εχουν αποκλεισει και το ενδεχομενο επισκευης(απο την ιδια την Asus)ή και την αλλαγη με αλλη καρτα τυπου 2060 Strix πχ.

Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι κορυφή και ξέρει τι φέρνει…ξεχασε το για επισκευή ..ζήτα αντικατάσταση όπως είχα κάνει και εγω σε mobo της GIGABYTE στο συγκεκριμένο μαγαζί αφού κατάλαβα ότι είχε επισκευαστεί

Επεξ/σία από nosstrom

https://www.dsogaming.com/news/arx-fatalis-fan-remake-in-unreal-engine-4-will-be-using-ray-tracing-first-rtx-screenshots/

Αναφορά σε κείμενο

Arx Fatalis Fan Remake in Unreal Engine 4 will be using Ray Tracing, first RTX screenshots

Μέσες άκρες όσα games βγάζουν 333 καρέ περίπου σε rasterize mode, πάνω σε μια 2080, μπορούν να βγάλουν ~60 καρέ σε 1080p με Full RTX. Αντίστοιχα και για την 2080Ti σε 1440p.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα το assetto competizione περα οτι ειναι χειροτερο σε visuals απο pcars 2 ειναι και πολυ πιο βαρύ. Θελει πολυ δουλεια, σα beta ειναι...

Επεξ/σία από ROG-X

Στις 14/6/2019 στις 8:16 ΜΜ, DEADLAZARUS είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Πως καταλαβαίνεις ότι έπαιζε σε mining rig η GPU? 

Για να μπω στη συζητήση και εγώ αν κατάλαβα καλά λέτε για την κάρτα του @Arkin που έχει coil whine αλλά το παιδί έχει locked FPS οπότε δεν του είναι και τόσο αντιληπτό αν δεν κάνω λάθος. 

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή, θα τη στείλει στο MSystems, το MSystems θα την ελέγξει στο χώρο του service του. Εφόσον διαπιστωθεί coil whine θα του προσφέρουν είτε α) Πιστωτικό είτε β) αντικατάσταση με ASUS refurbished κάρτα κατά εντολή της ASUS είτε με ίδιων ή παρόμοιων επιδόσεων κάρτα (συνήθως το αντίστοχο μοντέλο της επόμενης γενιάς). Όλα αυτά γίνονται πάντα κατόπιν συνενόησης με την ASUS. Επίσης η ASUS δεν καλύπτει το coil whine στους όρους εγγύησης και το θεωρεί φυσιολογικό. Εμένα με βρίσκει αντίθετο γιατί στη δική μου αντίληψη το coil whine είναι ελάττωμα ακόμη και αν δεν επηρεάζει την απόδοση της κάρτας. 

Τέλος, για τον 2ο φίλο, αν κατάλαβα καλά πάει να πουλήσει/ανταλλάξει 1080TI με καμμένα leds;

Στις 15/6/2019 στις 1:56 ΠΜ, nosstrom είπε

καλά κάνω και κάθομαι με την Evga 1080 ΤΙ. 2κ μια χαρα!

Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι κορυφή και ξέρει τι φέρνει…ξεχασε το για επισκευή ..ζήτα αντικατάσταση όπως είχα κάνει και εγω σε mobo της GIGABYTE στο συγκεκριμένο μαγαζί αφού κατάλαβα ότι είχε επισκευαστεί

Τι εννοείς με την τελευταία πρόταση; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Τι εννοείς με την τελευταία πρόταση; 

Ενοώ ότι είχε χαλάσει ένας πυκνωτής βρήκανε ποιος ήτανε και το διορθώσανε, το τσέκαρα και μετα τους είπα ότι ήθελα άλλη γιατί ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον το δεχτήκανε και μου δώσανε άλλη. Είναι πολύ καλοί και επαγγελματίες γι αυτό και ψωνίζω από εκεί , έχουν πρώτης διαλογής πράγματα και ας έτυχε στα 15 χρόνια που ψωνίζω από εκει μια φορά να βγεί κάτι ελλατωματικό, αν και θεωρω ότι τη δουλειά την έκανε το τροφοδοτικό, δε το θεωρώ σκρουτζομάγαζο με την έννοια που το θεωρούν κάποιοι , είναι πανω από 20 χρόνια στο χώρο 

Επεξ/σία από nosstrom

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...