ZELOMOTH Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Αλήθεια το εχω απορία μιας και κουβεντιάζεται τωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) ........... Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) όπως είπα και παραπίσω...η asus θα σου δώσει πιστωτικό ή rtx 2060 ......αν όντως έχει τέτοιο θέμα η gpu....στην περίπτωση που σου δώσει rtx 2060 δεν μπορείς να συμπληρώσεις € για να πάς σε κάτι καλύτερο......παίρνεις κούτα την rtx 2060 όπως θα την στείλει στο msystem....... Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από BabisTs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε Σωστός οσον αφορά το ξεπάτωμα της κάρτας απο το σκάψιμο αλλά... στους όρους εγγύησης υπάρχει γραμμένο κάπου οτι ισχύει για gaming(ας πούμε ) αλλά οχι για mining? Όχι. Αλλά υπάρχουν όροι στην εγγύηση οι οποίοι δίνουν το δικαίωμα στην asus (και την κάθε asus) να αρνηθεί το rma σε περίπτωση που διαπιστωθεί μη ορθή/κατάλληλη χρήση της κάρτας. Και το Mining είναι ακατάλληλο για μια κάρτα γραφικών. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ θα στείλω πίσω την evga επειδή δεν παει πάνω παο 2225mhz και θα ζητήσω titan rtx η 2080ti Kingpin στην χειρότερη. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από Acmilangr2 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) ........... Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 21 λεπτά πριν, nark3ss είπε Εχω ηδη αλλη καρτα , για πουλημα την εχω βαλει , αν μου απαντησει η Gigabyte να απευθυνθω στο καταστημα που την αγορασα για να τους την στειλουν (κατι που μου εχει γινει πιο παλια με μια 980) , δεν νομιζω να με χαλασει κιολας. Ναι την είδα την αγγελία. Εκεί γιατί δεν γράφεις για 2 καμμένα led strips? Δηλαδή είναι αρκετά σοβαρό για να κάνεις RMA να ζητήσεις αντικαταστάση αλλά στην αγγελία πάπια. Θα το ξαναπώ εγώ. ΕΥΓΕ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Όχι. Αλλά υπάρχουν όροι στην εγγύηση οι οποίοι δίνουν το δικαίωμα στην asus (και την κάθε asus) να αρνηθεί το rma σε περίπτωση που διαπιστωθεί μη ορθή/κατάλληλη χρήση της κάρτας. Και το Mining είναι ακατάλληλο για μια κάρτα γραφικών. Κι όμως φίλε μου εμένα δεν μου αρέσει αυτή η πουτανίστικη στάση των εταιριών.. Γιατι αν το mining είναι ακατάλληλο για τις κάρτες γραφικών, τότε γιατί δεν το απαγορεύουν ξεκάθαρα μέσω της εγγύησης? Λογικά για να μην κόβουν τους επίδοξους σκαφτιάδες... Αφου έτσι κι αλλιώς, δεν φαίνεται απο πουθενά το τι ακριβώς έκανε η κάρτα μέχρι να βγάλει πρόβλημα..(είτε mining είτε gaming είτε απλά αστοχία υλικού..) ΥΓ.Η αστοχία υλικού φαίνεται κάποιες φορες.. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από ZELOMOTH 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Άσχετα με το θέμα πράγματα στις τελευταίες σελίδες και ανακρίβειες σχετικά με την εγγύηση. BTW, οι κάρτες είναι χιλιοπροστατευμένες by default(εξ ου και οι μεγάλες εγγυήσεις) και το coil whine δεν είναι λόγος επιστροφής προϊοντος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Η καρτα ετυχε να παρουσιασει τετοιο coil whine. Ουτε γνωριζω ποιος ειναι αυτος ο Ματσας αλλα για να τον αναφερεις ισως εχεις ταυτιστει μαζι του. Εστειλες μηνυμα στο msystems οπως εγραψες η ακομα? Spoiler Μισό. Να βρω στο αρχείο αναρτήσεων τα σχετικά μηνύματά σου περί mining. Μάλλον, μου κάνουν και οι πλέον πρόσφατες αναρτήσεις σου. Ευχαριστώ🤣. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Το Control Panel το έχουν στα σχέδια για ανανέωση, αλλά έτσι κι αλλιώς έχει τις διπλάσιες ρυθμίσεις/λειτουργίες από αυτό της AMD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 επειδη δεν εχω ιδεα για τι λετε αλλα καπου πηρε το ματι μου για εγγυηση και Mining και θυμηθηκα αυτο. Any damages to the components, hardware and/or assembly of the Products including but not limited to damages caused as a result of neglect, abuse, accidents, misuse, or unusual physical, electrical or electromechanical stress (including due to uninterrupted use of the Products, or use of the Products for blockchain processing, cryptocurrency mining, or similar purposes). https://www.evga.com/warranty/graphics-cards/ Απο την EVGA.. δεν ξερω για τι πραγμα μιλατε απλα το αναφερω 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Το Control Panel το έχουν στα σχέδια για ανανέωση, αλλά έτσι κι αλλιώς έχει τις διπλάσιες ρυθμίσεις/λειτουργίες από αυτό της AMD. Ειναι λιγο XP Style κακα τα ψεμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Ειναι λιγο XP Style κακα τα ψεμματα. Ναι από τότε είναι, αλλά χίλιες φορές να 'χω XP style και περισσότερα settings παρά ομορφιά και πετσοκομμένα settings. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Τέλος παιδάκια μια χαρά ήταν το ευχάριστο διάλειμμα.. Τρίζουν τα κοκκαλάκια του Αλαν του Τούρινγκ..🙂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα