Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το πιθανότερο είναι να μείνεις από κάρτα για 3-4 βδομάδες.......η απάντηση θα έρθει μόνο από asus πλευρά....θα την εξετάσουν εκεί και έπειτα θα σου πουν τι θα γίνει μέσω του msystems.....τσέκαρε αν όντως τσιρίζει τόσο πολύ και αν αξίζεις να μείνεις για τόσο καιρό χωρίς gpu.....

Επεξ/σία από BabisTs
  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Ναι βρε λυσσαξες θα βαλω και αποδειξεις. Αναμονη να φτασει η καρτα σε αυτους. 

Την απόδειξη την θέλουμε έγχρωμη όπως είναι, ατόφια να φαίνονται οι σφραγίδες μπλέ όπως πρέπει!

Μην δω τίποτα ασπρομαυριλές αλλιώς κάτι τρέχει και ψεύδεσαι!Και τρώς...και ψεύδεσαι!🤣

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, nark3ss είπε

Ναι βλακεια μου , ξεχασα να σε ρωτησω πρωτα. Ειναι 2 led strips που δεν αναβουν και εστειλα mail στην gigabyte , αν το δεχτουν καλως.

Καλά δεν σου είπα να με ρώτησεις. Και η gigabyte όταν μας γράψει στα παπάκια της δεν θα μας ρωτήσει. Γιατί απτο 1ο σου πόστ φαίνεται ότι χέστηκες για τα led, να πάρεις πιστωτικό θες να αλλάξεις κάρτα. Κοινός λοποδύτης δηλαδή κατά την άποψη μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δικαιωμα σου ναι απλα δεν χρειαζονται ειρωνειες πχ 1050ti 800ευρω οταν εγω μιλαω ομορφα. 1.5 χρονο ειναι αψογη η καρτα ακομα το γραφω. Το coil whine το παρουσιασε εδω και λιγο καιρο. Στο msystems ειμαι χρονια πελατης δεν προκειται να με κανουν κόνξες. 

Δεν ειρωνεύτηκα κανέναν.αλλα το να γράφει ο καθένας εδώ μέσα το μακρύ κ το κοντό του δε φτάνει.πρεπει να αποδεικνύονται τα λεγομενα μας καθως παραπλανωνται καταναλωτές κ θιγονται υποληψεις καταστημάτων.εχω μάθει στη ζωη μου να μην πιστεύω ο,τι ακούω.αν θιχτηκες προβλημα σου.over and out...

Επεξ/σία από billeiros
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ναι βρε λυσσαξες θα βαλω και αποδειξεις. Αναμονη να φτασει η καρτα σε αυτους. 

Το γνωριζω οτι θα μεινω χωρις καρτα ετοιμη για να την στειλω την εχω. Η καρτα τσιριζει ακομα και στα 60fps αρκετα με ενα load 60% και πανω. Σε χαμηλο load δεν το κανει. Αρχικα νομιζα ειχε θεμα το τροφοδοτικο αλλα αυτο δεν ακουγετε καθολου. Καθαρα της καρτας ειναι. Ειτε απο asus ειτε απο msystems δικαιουμε μια καρτα χωρις τετοιο coil whine. Αν βρουν αλλη 1070ti strix καλως αλλα ειπαν οτι δεν υπαρχουν και ο υπαλληλος ειπε για πιστωτικο. Ξερω οτι τοσο ευκολα δεν δινουν χρηματα αλλα τι αλλο μπορουν να κανουν.

αν έχεις τέτοιο θέμα ή πιστωτικό ή για rtx 2060 σε βλέπω μιας και δεν βγαίνει η 1070ti........πάντως η απάντηση θα έρθει μόνο από asus......

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ryzenlake είπε

Καλά δεν σου είπα να με ρώτησεις. Και η gigabyte όταν μας γράψει στα παπάκια της δεν θα μας ρωτήσει. Γιατί απτο 1ο σου πόστ φαίνεται ότι χέστηκες για τα led, να πάρεις πιστωτικό θες να αλλάξεις κάρτα. Κοινός λοποδύτης δηλαδή κατά την άποψη μου

Εχω ηδη αλλη καρτα , για πουλημα την εχω βαλει , αν μου απαντησει η Gigabyte να απευθυνθω στο καταστημα που την αγορασα για να τους την στειλουν (κατι που μου εχει γινει πιο παλια με μια 980) , δεν νομιζω να με χαλασει κιολας.

Δημοσ.

Μιας και περαν απο τα γελακια δεν βλεπω να το ανεφερε κανεις,η διαδικασια του rma λεει συγκεκριμενα οτι σε περιπτωση προβληματος αν η καρτα δεν επισκευαζεται(κατι που δεν αναφερθηκε εξ αρχης),τοτε γινεται αντικατασταση με αλλη καρτα ιδιων ή καλυτερων χαρακτηριστικων(που παλι δεν αναφερθηκε)και τελευταια επιλογη ειναι το πιστωτικο ή επιστροφη χρηματων.

Υποψη αλλα ακομα και η 2060 που βλεπω στα benchmarks ειναι μπροστα απο την 1070ti 

Το Msystems ειναι οντως ενα απο τα σοβαρα ''σκρουτζομαγαζα'' αλλα δεν ειναι και κοροιδα. Τωρα καποιοι υπολογιζουν χωρις τον ξενοδοχο μου φαινεται και βγαλουν γρηγορα συμπερασματα μιας και εχουν αποκλεισει και το ενδεχομενο επισκευης(απο την ιδια την Asus)ή και την αλλαγη με αλλη καρτα τυπου 2060 Strix πχ.

• Like 4
Δημοσ.

Εντάξει τώρα πέρα απο την πλάκα κι αυτοί στην asus και στην κάθε εταιρία, δεν είναι χαζοί να μην ξέρουν τι παίζεται...

Αν το πρόβλημα είναι ετσι έντονο όπως τα λέει ο φίλος, δεν νομίζω να μην γίνει η αλλαγή κτλ..

Απλά δεν ξέρω ακριβώς το όριο ανοχής που έχουν οι εταιρίες για το coil whine..

Ελπίζω να είναι όντως πολύ έντονο ώστε να σου κάτσει η αλλαγή μια χαρά Arkin..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Χμμμ. Μήπως να ενημερώσω το μαγαζί ότι την πέθανες την κάρτα στο mining; Γιατί με κάτι τέτοιες δραστηριότητες θυμάμαι να ασχολείσαι.

Σωστός οσον αφορά το ξεπάτωμα της κάρτας απο το σκάψιμο αλλά...  στους όρους εγγύησης υπάρχει γραμμένο κάπου οτι  ισχύει για gaming(ας πούμε ) αλλά οχι για mining?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει να στειλει αλλη καρτα η Asus ή φυσικα και να γινει αντικατασταση αλλα με καρτα τυπου 2060.

Γιαυτο λεω οτι ειναι πολυ νωρις καποιοι να εχουν βλεψεις για μεγαλα πιστωτικα ή 2080.

Προσωπικα κανεις απο μας δεν εχει κατι να κερδισει αν δωθει φυσικα πληρες πιστωτικο,το ενδεχομενο να μην δωθει αναφερουμε παραπανω που παιζει σε μεγαλο βαθμο.

Εγω πιο πολυ γιαυτο σταθηκα στο να αναφερω τα της 2060(που ειναι και του θεματος)παρα για την εγγυηση.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...