Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Μία διαφορά 12 βαθμών μεταξύ GPU temp και GPU hotspot ακόμη και σε idle με fans στο 30% είναι φυσιολογική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Μία διαφορά 12 βαθμών μεταξύ GPU temp και GPU hotspot ακόμη και σε idle με fans στο 30% είναι φυσιολογική; Μην κοιτάς το idle, σε full load αν είσαι μεταξύ 10-15 είσαι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 @chrisde "Ωραίος. Δεν έχει ακουστεί ιδιαίτερα αυτό (νομίζω, εγώ τουλ. δεν είχα πάρει χαμπάρι) και θεωρώ πως είναι ταμαμ για 1080p gaming." ναι μετράει πολύ, ειδικά που τώρα παίρνουν DLSS και παιχνίδια που είναι πιο ελαφριά και όχι μόνο τα ΑΑΑ που έχουν και RT όπως γινόταν στην αρχή. Ακόμη και χωρίς DLSS σε παλιά παιχνίδια αν η κάρτα μπορεί να κάνει native 4Κ αξίζει. Για παράδειγμα τώρα έχω πιάσει το Far Cry 3 και με DSR 4K είναι τούμπανο. Ακόμη και έτσι, σε 1080p monitor, καταλαβαίνεις το appeal του 4Κ. Πραγματικά δεν υπάρχει aliasing ούτε για δείχνει, ακόμη και με κλειστό το ΑΑ στα settings. Όλα είναι κρύσταλλο, οπότε σκέψου σε πραγματικό 4Κ monitor.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γιατί έχω υψηλότερα 1% Low με g-sync on/cap -3 απ' το refresh rate/v-sync on στο control panel vs un-capped fps/v-sync off; Λόγω καλύτερου frame pacing απ' το g-sync; Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από ioannis__ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Modder puts 12GB memory on GeForce RTX 2060, just two weeks before NVIDIA officially will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μακάρι να κυκλοφορήσει Re Bar support και για όλες τις Turing ο πέτσινος, αλλά δεν το νομίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 GeForce RTX 2060 12GB Equals Shader cores to RTX 2060 Super (guru3d.com) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Ποιος είχε τη φαεινή ιδέα να "ενώσει" το NIS με το sharpening? Τώρα για να βάλω μόνο sharpening σε ένα μόνο συγκεκριμένο game πρέπει με το geforce experience; Δεν γίνεται από το control panel πλέον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Στις 3/12/2021 στις 11:57 ΠΜ, ioannis__ είπε Ποιος είχε τη φαεινή ιδέα να "ενώσει" το NIS με το sharpening? Τώρα για να βάλω μόνο sharpening σε ένα μόνο συγκεκριμένο game πρέπει με το geforce experience; Δεν γίνεται από το control panel πλέον; Ναι και όχι μόνο αυτό, αλλά αν το βάλεις από το Control Panel αλλοιώνονται κάπως τα γραφικά, δεν υλοποιείται καλά δηλαδή. Ενώ παλιά ήταν μια χαρά. Μεγάλη μπούρδα αυτή που έκαναν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 NVIDIA launches GeForce RTX 2060 12GB, a perfect card for crypto miners - VideoCardz.com Ωραία πάει κι αυτό, τώρα περιμένουμε 3050 ... Μουν..πανα πάνω από 350 δε θα σκάσω για κάρτα γραφικών, συνεχίστε το άρμεγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Aristomaxos είπε NVIDIA launches GeForce RTX 2060 12GB, a perfect card for crypto miners - VideoCardz.com Ωραία πάει κι αυτό, τώρα περιμένουμε 3050 ... Μουν..πανα πάνω από 350 δε θα σκάσω για κάρτα γραφικών, συνεχίστε το άρμεγμα. Και εγώ αυτό σκεφτόμουν. Με αυτές τις τιμές δεν πρόκειται να αγοράσω τίποτα. Άσε τους να τις ανεβάζουν σε δυσθεώρητα ύψη... Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από _Theo_ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Βρε παλικαρια η 2060 δεν εχει resizable bar? Η μητρικη σιγουρα εχει το εχω ενεργοποιησει disable μου γραφει το GPU-Z Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Όχι δεν έχουν οι Turing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, ioannis__ είπε Όχι δεν έχουν οι Turing. Α σε ευχαριστω και εγω ελεγα τι λαθος κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phaethonas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δε φαίνεται να κάνει καν αίσθηση η αυξημένη VRAM της RTX 2060 12GB Εντελώς άχρηστό προϊόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα