Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε

Δεν έχει το Budget η AMD. Δεν χωράνε 2 καρπούζια σε μια μασχάλη... ;)

Ισχυει πολυ σωστος εδω. Στις turing ξεφυγε η nvidia. Στις ampere που θα ειναι στα 7nm τι εχει να γινει.

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ισχυει πολυ σωστος εδω. Στις turing ξεφυγε η nvidia. Στις ampere που θα ειναι στα 7nm τι εχει να γινει.

Καλά κάτσε να βγουν οι νέες κάρτες. Πολλοί τις έχουν βαφτίσει "αποτυχημένες" πριν καν κυκλοφορήσουν.

Επεξ/σία από _Theo_
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mpokwsths είπε

Πες μου τώρα με ποια λογική θα πάρει κάποιος μεταχειρισμένη 1070 με ελάχιστη ή και καθόλου εγγύηση στα 270/280€ όταν παίρνει με λιγότερα μια 1660Ti, με την οποία είναι ίσα στα DX11 ενώ τον πίνει στα DX12.

https://www.skroutz.gr/s/17955450/Palit-GeForce-GTX-1660-Ti-6GB-Dual-OC-NE6166TS18J9-1160A.html

https://www.skroutz.gr/s/17487998/Palit-GeForce-GTX-1660-Ti-6GB-StormX-NE6166T018J9-161F.html

Κατ'αναλογία και για τη 1070Ti... μόνο που εδώ η διαφορά υπέρ της RTX είναι μεγαλύτερη

Ο καθένας ότι τιμή θέλει βάζει. Δε σημαίνει ότι θα πουλήσει κιολας. Επίσης στις αγγελίες γίνονται παζάρια που δε φαίνονται στην αρχική τιμή ;)

Είπαμε, υπάρχουν χαζοί αλλά όχι και τόσο...

Τα όνειρα είναι δωρεάν.εμενα χάλασε μια 1050ti μου και μου έδωσαν 800 ευρώ πιστωτικό 

1 ώρα πριν, Arkin είπε

570 θα μου δωσουν απο msystems οποτε δεν με χαλασε καθολου νομιζω.

Επισης για τσεκαρε μολις μπηκα και βλεπω στα 280 πανε οι 1070 οι απλες και 350 1070ti/1080. 

Στα 350 βλεπω τις 1070ti ποσο μαλλον strix μοντελο. Επιδοσεις 2060 με 8gb vram πρακτικα.  

1300 εμφανίσεις η μια,500 η άλλη.Αφου είναι τόσο ευκαιριαρες γιατί δεν έφυγαν  άραγε?

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

415 βλεπω την 2060 strix advanced παντως να ειμαστε στην ιδια κατηγορια. Οπως και να εχει τα μεγαλα καταστηματα παιζουν στα 499 πχ msystems που ειναι τα πιο σοβαρα. Οπως και να εχει το εχουν ξαναπει εδω μεσα στο μεγαλο καταστημα θα δωσεις κατι παραπανω αλλα σε θεμα θα εισαι πληρως καλλυμενος. Τα συζητουσαμε με ενα παιδι προχθες και μου λεει στειλε για το coil whine και ευτυχως την δεχτηκαν πισω. Τωρα περιμενουμε.

Αφού είπες ότι θα σου δώσουν 570 .γιατί περιμένεις??

Τι? Όχι?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

415 βλεπω την 2060 strix advanced παντως να ειμαστε στην ιδια κατηγορια. Οπως και να εχει τα μεγαλα καταστηματα παιζουν στα 499 πχ msystems που ειναι τα πιο σοβαρα. Οπως και να εχει το εχουν ξαναπει εδω μεσα στο μεγαλο καταστημα θα δωσεις κατι παραπανω αλλα σε θεμα θα εισαι πληρως καλλυμενος. Τα συζητουσαμε με ενα παιδι προχθες και μου λεει στειλε για το coil whine και ευτυχως την δεχτηκαν πισω. Τωρα περιμενουμε.

Ποια καρτα εστειλες πισω για coil whine ?

Μολις εστειλα για την μια Gigabyte που δεν αναβουν ολα τα LED , οχι οτι φαινονται εκει που ειναι αλλα αν χτυπησω κανα πιστωτικο θα μου ερθει κουτι. (εστειλα κατευθειαν mail στην Gigabyte)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Για αυτο πηγα σε μεγαλο καταστημα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Το coil whine ακομα και στα 60fps ειναι θεμα μεγαλο και το msystems το δεχτηκε χωρις να πει τιποτα. Οταν εισαι καλος πελατης και το καταστημα σοβαρο τετοια αντιμετωπιση περνεις. 

Screenshot_1.png

Δείξε χαρτί αντικατάστασης αξίας 570 ευρώ.δεν πιστεύω τιποτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, billeiros είπε

Δείξε χαρτί αντικατάστασης αξίας 570 ευρώ.δεν πιστεύω τιποτα

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Προχθες μιλησα με mail απο βδομαδα θα την στειλω. Ειτε θα με αφησουν να παρω κατι με 570 απο το καταστημα τους ειτε θα τα δωσουν. Λογικα το πρωτο. Ελπιζω το δευτερο ομως. 

Φιλε μου θα κανω το ιδιο , απο Msystems ειναι κ εμενα , θα τους στειλω ενα email.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nark3ss είπε

Φιλε μου θα κανω το ιδιο , απο Msystems ειναι κ εμενα , θα τους στειλω ενα email.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Ωραίοι παίδες, θα στείλω και εγώ στο Amazon την 1080ti μου. 

Στο τέλος θα κλείσουν όλα τα Ελληνικά καταστήματα και το Amazon δεν θα στέλνει Ελλάδα γιατί είμαστε *πουρδέλο...Ελλάδα, να χαίρεσαι την νεολέρα σου

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Προχθες μιλησα με mail απο βδομαδα θα την στειλω. Ειτε θα με αφησουν να παρω κατι με 570 απο το καταστημα τους ειτε θα τα δωσουν. Λογικα το πρωτο. Ελπιζω το δευτερο ομως. 

Επιτρέψέ μου να μην πιστεύω ούτε λέξη από αυτά που λες.δικαιωμα μου.τοσο καιρό την εκθειαζες για το πόσο άψογη ήταν.δεν έχω ακούσει ποτέ για κατάστημα να λέει με mail προτού καν λάβει το προϊόν ότι θα δώσει πίσω 570 ευρώ χωρίς καν να προβεί σε εξέταση αυτού.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Επιτρέψέ μου να μην πιστεύω ούτε λέξη από αυτά που λες.δικαιωμα μου.τοσο καιρό την εκθειαζες για το πόσο άψογη ήταν.δεν έχω ακούσει ποτέ για κατάστημα να λέει με mail προτού καν λάβει το προϊόν ότι θα δώσει πίσω 570 ευρώ χωρίς καν να προβεί σε εξέταση αυτού.

Τώρα ξεκίνησε να σκούζει που βγήκαν οι καινούργιες :P  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...