Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε για δε φτιαχνεις custom fan curve? βαλε τα φανακια να αναβουν μετα τους πχ 60 βαθμους και κανε τη καμπυλη οσο πιο ομαλα γινεται ωστε να μη κανει αποτομες μεταβολες Δεν αλλάζει κάτι αυτό. Απλά θα καθυστερήσω κατά 10 βαθμούς το αναπόφευκτο. Τώρα τα έχω να ανάβουν στους 50. Απλά θα φτάνει στους 60, θα ανοίγουν, θα πέφτει στους 59, θα σταματάνε, μετά από λίγο θα πηγαίνει πάλι 60, θα ανοίγουν, κτλ κτλ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Δεν αλλάζει κάτι αυτό. Απλά θα καθυστερήσω κατά 10 βαθμούς το αναπόφευκτο. Τώρα τα έχω να ανάβουν στους 50. Απλά θα φτάνει στους 60, θα ανοίγουν, θα πέφτει στους 59, θα σταματάνε, μετά από λίγο θα πηγαίνει πάλι 60, θα ανοίγουν, κτλ κτλ.. γι αυτο σου ειπα να ειναι ομαλη η καμπυλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε γι αυτο σου ειπα να ειναι ομαλη η καμπυλη Όσο ομαλή και να είναι θα την ρίξει την Τ κάτω από 60. Και αν είναι και τέρμα ομαλή αν βάλω κάνα βαρύ παιχνίδι θα εκτοξευτεί η Τ Εσύ τι προτείνεις για fan curve, να δοκιμάσω να δούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Όσο ομαλή και να είναι θα την ρίξει την Τ κάτω από 60. Και αν είναι και τέρμα ομαλή αν βάλω κάνα βαρύ παιχνίδι θα εκτοξευτεί η Τ Εσύ τι προτείνεις για fan curve, να δοκιμάσω να δούμε; κοιτα, αν δεν ειναι το πισι μπροστα να "παιξεις" δε γινεται. ετσι στη τυχη νουμερα δεν εχουν μεγαλυ σημασια.. δοκιμασε 60 βαθμους με οσο το δυνατον λιγοτερο και μεχρι τους 70 να χει ανεβει ενα μαξ 10% (οποτε αν τα φανακια ανοιγουν στο 10% θα χεις 60C=10% και 70C=20% και μετα ανεβασε τα το διπλασιο. δηλαδη για 80 βαθμους στο 40% για 90c 80% αλλα πρεπει να παιξεις να δεις τι σε βολευει εσενα και τη χρηση που κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε κοιτα, αν δεν ειναι το πισι μπροστα να "παιξεις" δε γινεται. ετσι στη τυχη νουμερα δεν εχουν μεγαλυ σημασια.. δοκιμασε 60 βαθμους με οσο το δυνατον λιγοτερο και μεχρι τους 70 να χει ανεβει ενα μαξ 10% (οποτε αν τα φανακια ανοιγουν στο 10% θα χεις 60C=10% και 70C=20% και μετα ανεβασε τα το διπλασιο. δηλαδη για 80 βαθμους στο 40% για 90c 80% αλλα πρεπει να παιξεις να δεις τι σε βολευει εσενα και τη χρηση που κανεις Αν τα βάλω έτσι θα γίνει το Κούγκι Χρειάζεται 60% για να κρατιέται στους 70 βαθμούς. Βολικό θα ήταν αν υπήρχε fan curve per application.. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Αν τα βάλω έτσι θα γίνει το Κούγκι Χρειάζεται 60% για να κρατιέται στους 70 βαθμούς. Βολικό θα ήταν αν υπήρχε fan curve per application.. ε σιγα αντι για 70 θα κατσει στους 85. 15 πανω 15 κατω, το ιδιο πραμα ειναι 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parapas Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 13 hours ago, yiannis1991 said: Υπάρχει τρόπος να αυξήσω κάπως το load στην κάρτα; Επειδή το monitor είναι 75Hz σε κάποια ελαφριά παιχνίδια η κάρτα αράζει και τα ανεμιστηράκια είναι σε φάση ξεκίνα-σταμάτα. Δοκίμασα DSR αλλά σε κάποια games δεν δουλεύει καλά, δεν γίνεται σωστά το scaling στην οθόνη.. Ή φτιάξε ένα προφίλ στο MSI Afterburner με undervolt γενικό όποτε και πιο λίγο θα δουλεύουν τα fans και σε πιο χαμηλά temps θα είναι η κάρτα ή κάνε το ίδιο και σώσε το σαν προφίλ που θα το ενεργοποιείς μόνο σε αυτά τα παιχνίδια. Εγώ πχ. έχω καταφέρει να κρατάω την 1070 σε full load στους 70 βαθμούς τριγύρω με 0.900 v και 1950 πυρήνα και τα fans δεν πάνε πάνω από 40%. Αυτό στα περισσότερα games. Σε κάποια τύπου Exodus κλπ μπορεί να πάει και 73-74 ξέρω γω. Το fan curve που έχω ξεκινάει στους 50. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, Parapas είπε Ή φτιάξε ένα προφίλ στο MSI Afterburner με undervolt γενικό όποτε και πιο λίγο θα δουλεύουν τα fans και σε πιο χαμηλά temps θα είναι η κάρτα ή κάνε το ίδιο και σώσε το σαν προφίλ που θα το ενεργοποιείς μόνο σε αυτά τα παιχνίδια. Εγώ πχ. έχω καταφέρει να κρατάω την 1070 σε full load στους 70 βαθμούς τριγύρω με 0.900 v και 1950 πυρήνα και τα fans δεν πάνε πάνω από 40%. Αυτό στα περισσότερα games. Σε κάποια τύπου Exodus κλπ μπορεί να πάει και 73-74 ξέρω γω. Το fan curve που έχω ξεκινάει στους 50. Έχω κάνει undervolt. Το undervolt βοηθάει στο full load. Εγώ λέω για όταν αράζει η κάρτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parapas Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, yiannis1991 said: Έχω κάνει undervolt. Το undervolt βοηθάει στο full load. Εγώ λέω για όταν αράζει η κάρτα.. Όταν αράζει εμένα δεν πάει πάνω από 40. Οπότε στους 50 που το έχω να ανάβουν τα fans είναι οκ. Παίζω και εγω κάτι indie η παλιότερα rpg που δεν την πολυζορίζουν. Αμα δω και κάνει αυτό που λες (το σταμάτα ξεκίνα) βάζω ένα τσικ πάνω από το 50 να ξεκινάνε. Αν το load δεν είναι σημαντικό δε θα πάει πολύ πάνω έτσι και αλλιώς. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από Parapas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Το Serious Sam 4 που υποτίθεται θα ήταν RTX τίτλος έρχεται αυτόν τον Αύγουστο αλλά δεν έχουν πει κουβέντα για RTX. Πολύ τραγικό το implementation σ' αυτή τη γενιά. FP32 δίνουν με το σταγονόμετρο κάνοντας focus στο RT performance και RT τίτλους δεν βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 35 λεπτά πριν, Parapas είπε Όταν αράζει εμένα δεν πάει πάνω από 40. Οπότε στους 50 που το έχω να ανάβουν τα fans είναι οκ. Παίζω και εγω κάτι indie η παλιότερα rpg που δεν την πολυζορίζουν. Αμα δω και κάνει αυτό που λες (το σταμάτα ξεκίνα) βάζω ένα τσικ πάνω από το 50 να ξεκινάνε. Αν το load δεν είναι σημαντικό δε θα πάει πολύ πάνω έτσι και αλλιώς. Βασικά στο Civ VI αναφέρομαι. Τελικά το έλυσα με το να τα βάλω να ξεκινάνε στους 50 με 30% ταχύτητα και ίσα ίσα κρατιέται στους 50-51 βαθμούς και δεν κάνει σταμάτα ξεκίνα. Σε κάτι pixel art παιχνίδια είναι κάτω από 50 μόνο με το passive cooling.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το Serious Sam 4 που υποτίθεται θα ήταν RTX τίτλος έρχεται αυτόν τον Αύγουστο αλλά δεν έχουν πει κουβέντα για RTX. Πολύ τραγικό το implementation σ' αυτή τη γενιά. FP32 δίνουν με το σταγονόμετρο κάνοντας focus στο RT performance και RT τίτλους δεν βλέπουμε. Αν είναι να κυμανθεί το ti στο 800-1000ρικο ας δώσει fp32 με το σταγονόμετρο (30%).....αν ζητήσει 1500ρι πάλι με χάλια fp32 upgrade πάει να πεί ότι η amd δεν θα δώσει κάτι πιο γρήγορο να βάλουν μυαλό και αυτοί...... Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από BabisTs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, BabisTs είπε Αν είναι να κυμανθεί το ti στο 800-1000ρικο ας δώσει fp32 με το σταγονόμετρο (30%).....αν ζητήσει 1500ρι πάλι με χάλια fp32 upgrade πάει να πεί ότι η amd δεν θα δώσει κάτι πιο γρήγορο να βάλουν μυαλό και αυτοί...... Ας ελπίσουμε να προσγειωθούν λίγο οι τιμές τώρα με τις νέες κονσόλες αλλά και το big Navi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CometRyzen Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, BabisTs είπε Αν είναι να κυμανθεί το ti στο 800-1000ρικο ας δώσει fp32 με το σταγονόμετρο (30%).....αν ζητήσει 1500ρι πάλι με χάλια fp32 upgrade πάει να πεί ότι η amd δεν θα δώσει κάτι πιο γρήγορο να βάλουν μυαλό και αυτοί...... Νταξει εσύ με 2080ti δεν δίνεις 1500 για 30%, εγώ με την 1080ti θα το σκεφτώ. Αλλά το 1500αρι βαρύ. Έχουν πάει οι τιμές των πάντων στα ύψη, θα χτυπήσουμε audiophiles σε λίγο άμα συνεχιστεί αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, CometRyzen είπε Νταξει εσύ με 2080ti δεν δίνεις 1500 για 30%, εγώ με την 1080ti θα το σκεφτώ. Αλλά το 1500αρι βαρύ. Έχουν πάει οι τιμές των πάντων στα ύψη, θα χτυπήσουμε audiophiles σε λίγο άμα συνεχιστεί αυτο Καλά περίμενε να δεις πλατφόρμες (am5 5000series / Alder Lake) και cpus μαζί με ddr5 πόσο θα πάνε το 2022....εκεί θα γελάσω πραγματικά..... 12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ας ελπίσουμε να προσγειωθούν λίγο οι τιμές τώρα με τις νέες κονσόλες αλλά και το big Navi. πάντως κατεβαίνει node process...... αν έχει τόσο χάλια fp32 η πράσινη τι να πω..... Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από BabisTs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα