nikos5800 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 15 ώρες πριν, ilos είπε Όλα είναι θέμα απόστασης στο monitor. 30ρα στο μισό μέτρο είναι περίπου σαν 23ρα στους 20-30 πόντους. Εγώ που έκανα την μετάβαση από 23 -> 31.5 πριν 3 χρόνια μου είναι αδιανόητο πλέον να δουλέψω σε μικρότερο monitor. Άπαξ και συνηθίσεις σε μεγαλύτερο workspace τελείωσε. Να δουλέψεις η να παίξεις? Για παιχνίδια σύμφωνο αλλά για δουλειά όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 13/5/2020 στις 11:19 ΜΜ, yiannis1991 είπε To GI στο Exodus τι διαφορά έχει; Είναι λιγότερο λεπτομερές; Να απαντήσω στον εαυτό μου . Τελικά το GI στο Exodus είναι καλύτερο από αυτό της UE5. Στο RTX είναι triangle ray traced, ενώ το demo της UE5 χρησιμοποιεί voxels για τα μεγάλα αντικείμενα (κάτι σαν τα RT Shadows του World of Tanks), ενώ για τα μικρά αντικείμενα χρησιμοποιεί screen space lighting, lol. Άρα ακόμη και το πρώτο RT implementation της NVIDIA είναι καλύτερο και πιο αληθοφανές. Next Gen consoles FTW .. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Να απαντήσω στον εαυτό μου . Τελικά το GI στο Exodus είναι καλύτερο από αυτό της UE5. Στο RTX είναι triangle ray traced, ενώ το demo της UE5 χρησιμοποιεί voxels για τα μεγάλα αντικείμενα (κάτι σαν τα RT Shadows του World of Tanks), ενώ για τα μικρά αντικείμενα χρησιμοποιεί screen space lighting, lol. Άρα ακόμη και το πρώτο RT implementation της NVIDIA είναι καλύτερο και πιο αληθοφανές. Next Gen consoles FTW .. Και το RT της nvidia πάντως έχει lag λόγω temporal accumulation. Το έδειξε το DF για το Quake RTX. Χωρίς τέτοια τρυκ δεν παίρνεις φωτορεαλισμό σήμερα. Κατά το 2030 δεν θα χρειάζονται τέτοια shortcuts. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Και το RT της nvidia πάντως έχει lag λόγω temporal accumulation. Το έδειξε το DF για το Quake RTX. Χωρίς τέτοια τρυκ δεν παίρνεις φωτορεαλισμό σήμερα. Κατά το 2030 δεν θα χρειάζονται τέτοια shortcuts. Κυρίως ήταν σαν απάντηση σε αυτούς που περιμένουν παπάδες από τις νέες κονσόλες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, nikos5800 είπε Να δουλέψεις η να παίξεις? Για παιχνίδια σύμφωνο αλλά για δουλειά όχι Κοίτα για δουλειά συνήθως το καλύτερο setup είναι dual/triple screen αλλά υπάρχουν και σενάρια που χρειάζεσαι μια μεγάλη οθόνη με μεγάλο estate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warlord1981 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδια ειναι νορμαλ με την ιδια ακριβως καρτα της υπογραφης αλλα σε Ti (Gigabyte RTX 2080 Ti Gaming OC) να εχω ~+10C και σε idle και σε full load. Με την απλη 2080 stock ειχα περιπου 70C σε full load οταν με την Ti χτυπαω 80αρι+.. για oc ουτε λογος. Επισης παρατηρησα το 60% των fans στην απλη ειναι σαν το 90%+ στην Ti. Πολυ αδυναμα τα fans στην Ti... Εχει αλλος κανεις τη συγκεκριμενη καρτα; Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από Warlord1981 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Eίναι πολύ μεγαλύτερο το TU 102 σε σχέση με το TU 104 οπότε λογικά τα νούμερα που βλέπεις, μπορείς να φτιάξεις ενα custom fan profile με το afterburner και θα δουλεύει κρύα, πάντως 80 βαθμούς δεν χτυπούσε ούτε η 2080Τι me blower που την δοκίμασα μόλις την αγόρασα, απλά ο ήχος δεν αντέχεται ούτε και από εμένα που γενικώς δε νιώθω από φασαρία...οπότε δες λίγο το fan profile, την είχα αυτή την υλοποίηση που έχεις σε 2080 και έπαιζε 58-63 βαθμούς, μήπως και το κουτι σου έχει θέμα με το airflow και το δωμάτιο ψήνεται με την ζέστη? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warlord1981 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Coppermine είπε Eίναι πολύ μεγαλύτερο το TU 102 σε σχέση με το TU 104 οπότε λογικά τα νούμερα που βλέπεις, μπορείς να φτιάξεις ενα custom fan profile με το afterburner και θα δουλεύει κρύα, πάντως 80 βαθμούς δεν χτυπούσε ούτε η 2080Τι me blower που την δοκίμασα μόλις την αγόρασα, απλά ο ήχος δεν αντέχεται ούτε και από εμένα που γενικώς δε νιώθω από φασαρία...οπότε δες λίγο το fan profile, την είχα αυτή την υλοποίηση που έχεις σε 2080 και έπαιζε 58-63 βαθμούς, μήπως και το κουτι σου έχει θέμα με το airflow και το δωμάτιο ψήνεται με την ζέστη? Εχω το NZXT S340 Elite με 2 intake (kraken aio) k 2 exhaust, τα ιδια δλδ ακριβως απο το 2017 και δεν ειχα ποτε κανενα θεμα με temps ειτε cpu ειτε vga (rx580, rtx 2080 πιο πριν). Με την απλη και in game ειχα σταθερο 60% fan και +100 core +700 mem και αντε να πηγαινε 68-69 καλοκαιρι.. Μηπως δεν εκατσε καλα; Μηπως τα fans εχουν θεμα; Ας πουμε τα βαζω 60% κ ιιισα ισα που ακουγονται ενω με την απλη ακουγοντουσαν αρκετα. Για να καταλαβεις την δουλεψα και με 100% fans σταθερα και εφτανε 79C. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από Warlord1981 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 8 ώρες πριν, Warlord1981 είπε Παιδια ειναι νορμαλ με την ιδια ακριβως καρτα της υπογραφης αλλα σε Ti (Gigabyte RTX 2080 Ti Gaming OC) να εχω ~+10C και σε idle και σε full load. Με την απλη 2080 stock ειχα περιπου 70C σε full load οταν με την Ti χτυπαω 80αρι+.. για oc ουτε λογος. Επισης παρατηρησα το 60% των fans στην απλη ειναι σαν το 90%+ στην Ti. Πολυ αδυναμα τα fans στην Ti... Εχει αλλος κανεις τη συγκεκριμενη καρτα; Οι 70 βαθμοι με την 2080 ειναι φυσιολογικοι,ειδικα τωρα που ζεστανε και ο καιρος ισως πανε και 71-72. Τοσο εχουμε πανω κατω ολοι οι κατοχοι της καρτας. Αρα δεν ειναι θεμα κουτιου/airflow. Παντως να σου πω την αληθεια προσωπικα ακομα και με 60% στα fans της απλης 2080(ισως επειδη εχω mesh κουτι και πανω στο γραφειο),ειναι αισθητος ο θορυβος απο αυτην. Βεβαια αν ριξω στροφες και ανεβει η θερμοκρασια πχ στους 75 δεν ακουγεται σχεδον τιποτα. Αυτο το λεω γιατι πολλες φορες βλεπω και δινεται περισσοτερη σημασια στις ιδιες τις θερμοκρασιες(ακομα και αν ειναι σχετικα χαμηλες)παρα στον θορυβο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warlord1981 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Οι 70 βαθμοι με την 2080 ειναι φυσιολογικοι,ειδικα τωρα που ζεστανε και ο καιρος ισως πανε και 71-72. Τοσο εχουμε πανω κατω ολοι οι κατοχοι της καρτας. Αρα δεν ειναι θεμα κουτιου/airflow. Παντως να σου πω την αληθεια προσωπικα ακομα και με 60% στα fans της απλης 2080(ισως επειδη εχω mesh κουτι και πανω στο γραφειο),ειναι αισθητος ο θορυβος απο αυτην. Βεβαια αν ριξω στροφες και ανεβει η θερμοκρασια πχ στους 75 δεν ακουγεται σχεδον τιποτα. Αυτο το λεω γιατι πολλες φορες βλεπω και δινεται περισσοτερη σημασια στις ιδιες τις θερμοκρασιες(ακομα και αν ειναι σχετικα χαμηλες)παρα στον θορυβο. Στην απλη ναι ειμαι οκ και σε temps και ηχο. Στην Ti ομως σου φαινεται φυσιολογικο να χτυπαει 80αρι με 100% φανς; Εντωμεταξυ κοιταξα με το Aorus Engine για BIOS update και εχω λεει το latest το οποιο ειναι το F11. Ειναι οντως αυτο; Γιατι στο site της Gigabyte F5 και F3 εχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Οχι εισαι πολυ ψηλα. Μιλησε και με την ιδια την Gigabyte να δεις τι θα σου πουν. Αφου σου λειτουργει σωστα η απλη 2080 ετσι οπως τα λες,τοτε εχει θεμα το συστημα ψυξης της ti. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 47 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε Στην απλη ναι ειμαι οκ και σε temps και ηχο. Στην Ti ομως σου φαινεται φυσιολογικο να χτυπαει 80αρι με 100% φανς; Εντωμεταξυ κοιταξα με το Aorus Engine για BIOS update και εχω λεει το latest το οποιο ειναι το F11. Ειναι οντως αυτο; Γιατι στο site της Gigabyte F5 και F3 εχουν. μπορώ να έχω ένα screen gpu z? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CometRyzen Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 52 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε Στην απλη ναι ειμαι οκ και σε temps και ηχο. Στην Ti ομως σου φαινεται φυσιολογικο να χτυπαει 80αρι με 100% φανς; Εντωμεταξυ κοιταξα με το Aorus Engine για BIOS update και εχω λεει το latest το οποιο ειναι το F11. Ειναι οντως αυτο; Γιατι στο site της Gigabyte F5 και F3 εχουν. Προσωπικά φυσιολογικά μου φαίνεται,αν δεν έχεις ac στο δωμάτιο με τέτοιο καιρό. Επίσης το κουτί σου, το είχα και εγώ, έχει γενικά κακο airflow. Αν έχεις και AIO μπροστά είναι αυτονόητο ότι ο αέρας που μπαίνει είναι περιορισμένος. Δοκίμασε, για πείραμα, να ανοίξεις το μπροστινό καπάκι και να βγάλεις και το shroud. Άλλο η 580 που είχες πριν και άλλα η 2080ti. Έχει διπλάσια κατανάλωση η ti οπότε και διπλάσια θερμοκρασία για να απαχθεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warlord1981 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 14 λεπτά πριν, BabisTs είπε μπορώ να έχω ένα screen gpu z? Βεβαιως. 7 λεπτά πριν, CometRyzen είπε Προσωπικά φυσιολογικά μου φαίνεται,αν δεν έχεις ac στο δωμάτιο με τέτοιο καιρό. Επίσης το κουτί σου, το είχα και εγώ, έχει γενικά κακο airflow. Αν έχεις και AIO μπροστά είναι αυτονόητο ότι ο αέρας που μπαίνει είναι περιορισμένος. Δοκίμασε, για πείραμα, να ανοίξεις το μπροστινό καπάκι και να βγάλεις και το shroud. Άλλο η 580 που είχες πριν και άλλα η 2080ti. Έχει διπλάσια κατανάλωση η ti οπότε και διπλάσια θερμοκρασία για να απαχθεί. Μα και με την απλη 2080 (ακριβως ιδια υλοπιηση της gigabyte) δεν εβλεπα πανω απο 71-72 καλοκαιρι.. Αν ανεβασω το power limit 120% μεχρι και το UPS (Eaton 5E 1500i) πλεον χτυπαει load >=60% και ξεκιναει το σπαστικο fan του. Μηπως να δοκιμαζα να αλλαξω την παστα πανω στο gpu? Διαβασα πολλοι ειχαν ξεραμενη παστα. Χανεται η εγγυηση αν βγαλεις το cooler? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε Βεβαιως. αναμενόμενο bro....με αυτό το bios που έχεις βαράς 370watt..... Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από BabisTs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα