Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Άρα με μία 3070 που θα περνάει σε rasterization την 2080 άρα και το PS5 θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα, και πουλώντας την τωρινή κάρτα θα βγει τα ίδια ή και λιγότερο από το PS5. Αυτό είναι που μου αρέσει στα PC, ότι δεν χρειάζεται να το πετάξεις από το παράθυρο αλλά απλά να αλλάξεις ένα κομμάτι, εκτός αν έχεις αρχαίο pc.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Τα 2k/4k τα νιωθεις οταν παιζεις σε Pc monitor; Απο την αποψη οτι ειναι σχετικα μικρα, δλδ κατω απο 30". Βεβαια η αποσταση ειναι και μικροτερη σε σχεση με το 1,5+ μετρο που εισαι απο την τηλεοραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 29 λεπτά πριν, Luxx είπε Τα 2k/4k τα νιωθεις οταν παιζεις σε Pc monitor; Απο την αποψη οτι ειναι σχετικα μικρα, δλδ κατω απο 30". Βεβαια η αποσταση ειναι και μικροτερη σε σχεση με το 1,5+ μετρο που εισαι απο την τηλεοραση. Τι εννοείς; 1440p σε 27άρα μια χαρά διαφορά βλέπεις από 1080p σε 24άρα και 4Κ παίζουν πάνω από 30 ίντσες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Τι εννοείς; 1440p σε 27άρα μια χαρά διαφορά βλέπεις από 1080p σε 24άρα και 4Κ παίζουν πάνω από 30 ίντσες.. Ειμαι με μια 23αρα εδω και αρκετα χρονια, αλλα τωρα που αγορασα την 2070s ισως παω σε 2k οθονη. 4k ειναι υπερβολη για τα δικα μου γουστα, καθως σε τοσο κοντινη αποσταση να εχω 30+ ιντσες οθονη δεν το βρισκο ανετο. Περισσοτερο σερφαρω, παρα παιζω. Αν και για ταινιες θα ηταν καλη φαση. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από Luxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Luxx είπε Ειμαι με μια 23αρα εδω και αρκετα χρονια, αλλα τωρα που αγορασα την 2070s ισως παω σε 2k οθονη. 4k ειναι υπερβολη για τα δικα μου γουστα, καθως σε τοσο κοντινη αποσταση να εχω 30+ ιντσες οθονη δεν το βρισκο ανετο. Περισσοτερο σερφαρω, παρα παιζω. Αν και για ταινιες θα ηταν καλη φαση. γιατι ειναι ανετο να χεις 27" στο μισο μετρο? προς το παρον εχω 25αρα και σκεφτομαι να αλλαξω οθονη αλλα 2Κ μονο σε 27αρες παιζει (υπαρχουν καποιες VA σε 24" αλλα δε ψηνομαι για VA) και με προβληματιζει ιδιαιτερα γιατι πιστευω θα ειναι πολυ μεγαλη... ειλικρινα δε ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 48 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε γιατι ειναι ανετο να χεις 27" στο μισο μετρο? προς το παρον εχω 25αρα και σκεφτομαι να αλλαξω οθονη αλλα 2Κ μονο σε 27αρες παιζει (υπαρχουν καποιες VA σε 24" αλλα δε ψηνομαι για VA) και με προβληματιζει ιδιαιτερα γιατι πιστευω θα ειναι πολυ μεγαλη... ειλικρινα δε ξερω. Yup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Όλα είναι θέμα απόστασης στο monitor. 30ρα στο μισό μέτρο είναι περίπου σαν 23ρα στους 20-30 πόντους. Εγώ που έκανα την μετάβαση από 23 -> 31.5 πριν 3 χρόνια μου είναι αδιανόητο πλέον να δουλέψω σε μικρότερο monitor. Άπαξ και συνηθίσεις σε μεγαλύτερο workspace τελείωσε. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, ilos είπε Όλα είναι θέμα απόστασης στο monitor. 30ρα στο μισό μέτρο είναι περίπου σαν 23ρα στους 20-30 πόντους. Εγώ που έκανα την μετάβαση από 23 -> 31.5 πριν 3 χρόνια μου είναι αδιανόητο πλέον να δουλέψω σε μικρότερο monitor. Άπαξ και συνηθίσεις σε μεγαλύτερο workspace τελείωσε. 58 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Yup. για workspace το καταλαβαινω, αλλα θα μπορω να παιζω ανετα παιχνιδια ή θα "με πιασει αυχενικο" να γυρναω το κεφαλι απ τη μια γωνια στην αλλη για να δω πχ το χαρτη, τη ζωη του παικτη, κλπ? αυτο αναρωτιεμαι ευχαριστω για τις απαντησεις Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε για workspace το καταλαβαινω, αλλα θα μπορω να παιζω ανετα παιχνιδια ή θα "με πιασει αυχενικο" να γυρναω το κεφαλι απ τη μια γωνια στην αλλη για να δω πχ το χαρτη, τη ζωη του παικτη, κλπ? αυτο αναρωτιεμαι ευχαριστω για τις απαντησεις Αν έχεις 50+ πόντους απόσταση όχι. άσε που αν έχεις κανένα va panel όπως εγώ θα το έχεις ακόμα πιο μακριά στους 70, γιατί θα είναι έντονο το gamma shift στις άκρες. Όσο αφορά το ppi επίσης 31.5/1440p έιναι περίπου το ίδιο με 27/1080p, οριακά καλύτερο. 32in/1080p δε θα έπαιρνα για κάτι εκτός από παιχνίδια και ταινίες πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, ilos είπε Αν έχεις 50+ πόντους απόσταση όχι. άσε που αν έχεις κανένα va panel όπως εγώ θα το έχεις ακόμα πιο μακριά στους 70, γιατί θα είναι έντονο το gamma shift στις άκρες. Όσο αφορά το ppi επίσης 31.5/1440p έιναι περίπου το ίδιο με 27/1080p, οριακά καλύτερο. 32in/1080p δε θα έπαιρνα για κάτι εκτός από παιχνίδια και ταινίες πάντως. βασικα μεταξυ 27/2Κ και 24/1Κ σκεφτομουν και σιγουρα μονο IPS οποτε δεν υπαρχει θεμα με τα χρωματα. παντως στη καλυτερη θα ειναι η αποσταση μισο μετρο, συνηθως και λιγοτερο (το κλασσικο που πορωνεσαι με το παιχνιδι και κολλας τη μουρη σου στο μονιτορ 🤣) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CometRyzen Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, ilos είπε Όλα είναι θέμα απόστασης στο monitor. 30ρα στο μισό μέτρο είναι περίπου σαν 23ρα στους 20-30 πόντους. Εγώ που έκανα την μετάβαση από 23 -> 31.5 πριν 3 χρόνια μου είναι αδιανόητο πλέον να δουλέψω σε μικρότερο monitor. Άπαξ και συνηθίσεις σε μεγαλύτερο workspace τελείωσε. Ρώτα και μένα με το 49" Πάω στη δουλειά στο 24αρι και παθαίνω σοκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parapas Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 2 hours ago, CometRyzen said: Ρώτα και μένα με το 49" Πάω στη δουλειά στο 24αρι και παθαίνω σοκ Αυτό λες ή που από 144hz στο σπίτι πάω στο γραφείο και νομίζω ότι lagάρουν τα μάτια μου με τα 60hz... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Parapas είπε Αυτό λες ή που από 144hz στο σπίτι πάω στο γραφείο και νομίζω ότι lagάρουν τα μάτια μου με τα 60hz... ακριβως το ιδιο με 34/144 παω σε 22αρι + οτι θελω και μιση ωρα να συνηθισω το πληκτρολογιο και ποντικι που δεν εχει στο πλαι κουμπι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicksoti Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, CometRyzen είπε Ρώτα και μένα με το 49" Πάω στη δουλειά στο 24αρι και παθαίνω σοκ Εϊναι καλό ότι αλλάζουν απόσταση εστίασης τα μάτια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Offtopic much με τις ίντσες-αναλύσεις-αποστάσεις θέασης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα