Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, ilos είπε Γιατί το πας πάντα σε versus? Αν εσύ έχεις θάψει 1 φορά τα navi που ζητάνε 400-500ρια εγώ τα έχω θάψει 100. Just search mah posts dood.😁 Εκτός αν είμαι ξέρω εγώ pascal lover και turing hater. Choose whatever theory σου κάνει κλίκ. pascal lover παντως ακουγεται kinky, να το κανεις nickname Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2060 is feeling 5700XT at location my home Έφαγα μαύρη οθόνη στο blender. Όχι βέβαια total system lockdown, απλά όταν έκανε render πέταξε μαύρη οθόνη και πήγε στο desktop και κάθε φορά που άνοιγα το blender έβγαζε μαύρη οθόνη και επέστρεφε στο desktop. Μόνο με restart έφταιξε. Λογικά έφταιγε το OC (+100/+500) και έπαθε εμπλοκή ο driver.. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicksoti Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Σε γνωστό μου το ίδιο προχτές με 1060 δίχως OC δίχως.... Εμένα η RX 570 με τους τελευταίους drivers ... στον άλλον στο Navi thread, ΚΑΙ σε Radeon VII.... Βλέπω τελευταία πολλά ορφανά κρούσματα, κι αν βάλεις και τις ασυμπτωματικές που παίζουν μόνο πασιέτζα και office, μυρίζομαι καποιο σαπιο-update να ξέφυγε από εργαστήριο της μικρομαλακής... Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από nicksoti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Θα δείξει. Όντως και εμένα μου έκανε εντύπωση γιατί είναι αρκετά modest OC και στα παιχνίδια δεν είχα θέμα πότε. Είμαι stock τώρα χωρίς θέματα μέχρι στιγμής.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 21 ώρες πριν, yiannis1991 είπε 2060 is feeling 5700XT at location my home Έφαγα μαύρη οθόνη στο blender. Όχι βέβαια total system lockdown, απλά όταν έκανε render πέταξε μαύρη οθόνη και πήγε στο desktop και κάθε φορά που άνοιγα το blender έβγαζε μαύρη οθόνη και επέστρεφε στο desktop. Μόνο με restart έφταιξε. Λογικά έφταιγε το OC (+100/+500) και έπαθε εμπλοκή ο driver.. τι εννοεις +100 +500? με τρομαζει η σκεψη οτι ειχες φτιαξει κανα τερας 1.3V / 2.6 core 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε τι εννοεις +100 +500? με τρομαζει η σκεψη οτι ειχες φτιαξει κανα τερας 1.3V / 2.6 core 😂 Χαχαχαχ, όχι εντάξει. Στις Turing δεν μπορείς να πειράξεις την τάση. +100 στον πυρήνα, που σημαίνει 2040MHz στα παιχνίδια και +500 effective στην Vram που είναι στην ουσία 1875MHz. Αυτό που παίζει να έγινε είναι ότι επειδή το blender δεν ανεβάζει τόσο την T όπως τα παιχνίδια, ανέβασε core 2085MHz για παράδειγμα, γιατί το boost πάει ανάλογα με την θερμοκρασία, και δεν ήταν σταθερή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 14 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Χαχαχαχ, όχι εντάξει. Στις Turing δεν μπορείς να πειράξεις την τάση. +100 στον πυρήνα, που σημαίνει 2040MHz στα παιχνίδια και +500 effective στην Vram που είναι στην ουσία 1875MHz. Αυτό που παίζει να έγινε είναι ότι επειδή το blender δεν ανεβάζει τόσο την T όπως τα παιχνίδια, ανέβασε core 2085MHz για παράδειγμα, γιατί το boost πάει ανάλογα με την θερμοκρασία, και δεν ήταν σταθερή.. δε ξεκλειδωνει με nvidia inspector? (καπως ετσι το λεγαν, δε θυμαμαι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 23 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε δε ξεκλειδωνει με nvidia inspector? (καπως ετσι το λεγαν, δε θυμαμαι ) Όχι. Είναι θέμα BIOS. Το inspector είναι για software stuff, όπως το NVIDIA Control Panel αλλά με περισσότερες επιλογές. Βασικά μόνο για να βάζω MSAA σε DX9 παιχνίδια το είχα χρειαστεί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Γνωριζουμε σε τι επιπεδα κυμαινεται η 2070s σε σχεση με τις νεες κονσολες που θα βγουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 PC Master Race: "Το RDR 2 σέρνεται σε RTX 2080Ti γιατί είναι next gen. Καμία σχέση με κονσόλα." PS5 πακέτο με next gen software(Unreal Engine 5): Hold my beer. υ.γ.: 100% δυναμικό Global Illumination(δεν ξέρουμε αν εκμεταλλεύεται καθόλου το Ray Tracing του PS5). Έτοιμη κατά τα τέλη του 2021. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dem Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Luxx είπε Γνωριζουμε σε τι επιπεδα κυμαινεται η 2070s σε σχεση με τις νεες κονσολες που θα βγουν; Δύσκολη ερώτηση Fragmentation , PS5 κτλ exclusives , ανεκμετάλλευτη pc hw δύναμη. Αρπαχτες ports . Αλματώδη ανάπτυξη σε αυτό που βλέπεις στην οθόνη από consoles σε σχέση με αυτά που βλέπεις στο pc. Δες και αυτό https://www.google.com/amp/s/www.pcgamer.com/amp/unreal-engine-5-tech-demo/ Κάτι λεει και την 2070s...μεταξύ άλλων Βασικά αυτά περίμενα να τα δω και σήμερα στο pc hw πριν 14 χρόνια. Αλλά έβαλα το control είδα τις αντανακλάσεις του RTX, και σε όλα τα άλλα μου φάνηκε ότι δεν πέρασε μια μέρα από το τότε. Μη σου πω ότι είδα και χειρότερα σε μερικά σημεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, pirmen56 είπε PC Master Race: "Το RDR 2 σέρνεται σε RTX 2080Ti γιατί είναι next gen. Καμία σχέση με κονσόλα." PS5 πακέτο με next gen software(Unreal Engine 5): Hold my beer. υ.γ.: 100% δυναμικό Global Illumination(δεν ξέρουμε αν εκμεταλλεύεται καθόλου το Ray Tracing του PS5). Έτοιμη κατά τα τέλη του 2021. Κάτσε να δούμε γιατί έχουμε δει αλλά και αλλά σε demos της Unreal Engine και ελάχιστα πράγματα περνάνε στα παιχνίδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Κάτσε να δούμε γιατί έχουμε δει αλλά και αλλά σε demos της Unreal Engine και ελάχιστα πράγματα περνάνε στα παιχνίδια.. Ό,τι έχουμε δει σε unreal μεταφράζεται 100% σε games. Δείξε μου ένα demo τους που ισχύει αυτό που λες. Πρώτα όμως δες αυτό. Το φτάσαμε και το ξεπεράσαμε σήμερα. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dem Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Κάτσε να δούμε γιατί έχουμε δει αλλά και αλλά σε demos της Unreal Engine και ελάχιστα πράγματα περνάνε στα παιχνίδια.. Το global illumination το ακούω από τότε γεννήθηκα , αλλά το virtualized geometry είναι εντυπωσιακό. Αν δεν κάνω λάθος επιτέλους κάτι καινούριο στο χώρο. Και με μια τελείως διαφορετική αντιμετώπιση στο rendering από τα συνηθισμένα στο gaming Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από dem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, dem είπε Το global illumination το ακούω από τότε γεννήθηκα , αλλά το virtualized geometry είναι εντυπωσιακό. Αν δεν κάνω λάθος επιτέλους κάτι καινούριο στο χώρο. Το άκουγες, αλλά δεν το έβλεπες παρά μόνο pre-baked σε μέτρια ποιότητα. Εδώ έχεις 100% real time GI για όλες τις πηγές φωτός. Πρώτη φορά βλέπω σε real time demo να φωτίζεται όλος ο χώρος από το φως ενός φακού και όχι μόνο το σημείο που πέφτει η φωτεινή δέσμη του φακού. Κάτι ανάλογο βέβαια θα δούμε και στο dying light 2 με RTX. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα