Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX2000/GTX16XX Series (Turing)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

52 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Για κάποιο λόγο η κάρτα κλειδώνει στα 37fps (που είναι το μισό από το refresh rate του μόνιτορ). Συνέβη σε ένα παιχνίδι πρώτα και έτρεξα και ένα superposition και τα ίδια. Έκανα και ddu και τίποτα. Συμβαίνει αν έχω ανοιχτό το g sync compatible. Βέβαια κάνα μήνα σχεδόν που το έχω δεν το έκανε..

Η AMD φταίει :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

Για κάποιο λόγο η κάρτα κλειδώνει στα 37fps (που είναι το μισό από το refresh rate του μόνιτορ). Συνέβη σε ένα παιχνίδι πρώτα και έτρεξα και ένα superposition και τα ίδια. Έκανα και ddu και τίποτα. Συμβαίνει αν έχω ανοιχτό το g sync compatible. Βέβαια κάνα μήνα σχεδόν που το έχω δεν το έκανε..

Ετοιμάσου για black screen. Φήμες λένε ότι και σε πολλές 5700 αυτό ήταν το πρώτο σύμπτωμα...

Επισκέπτης

Χαχαχαχ. Σοβαρά πάντως, πριν 4-5 μέρες έκανα format. Πριν το format δεν το έκανε. Περίεργα πράγματα. Έβαλα και τους hotfix drivers αλλά τίποτα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/4/2020 στις 10:06 ΜΜ, Chaos3X είπε

Καλησπέρα φίλοι, θέλω να κάνω κάποιες noob ερωτήσεις, ακολούθησα αυτόν τον οδηγό για να κάνω ρυθμίσεις στο nvidia control panel, ακολούθησα αυτόν γιατί το σκεπτικό μου δεν είναι να πάρω το καλύτερο από την κάρτα όλη την ώρα, γιατί το PC μένει αρκετές ώρες ανοιχτό, άσχετα με το gaming. 

Πρώτων, εφόσον οι ρυθμίσεις είναι global, τι γίνεται με τις ρυθμίσεις εντός παιχνιδιού; Αν θέλω δηλαδή να βάζω στα παιχνίδια ultra setting, αυτό θα έρχεται σε conflict με τις ρυθμίσεις του control panel; Αν, ναι, πρέπει να θυμάμαι τι ρυθμίσεις έχω αλλάξει στο global και εντός παιχνιδιού τις αφήνω ανενεργές; Είμαι πραγματικά πολύ μπερδεμένος.

Δεύτερον, αν εσείς συμφωνείτε με αυτή την παραμετροπόιηση που προτείνεται στο συγκεκριμένο βίντεο και αν έχετε κάτι να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε.

Υπενθυμίζω πάλι, αφού έχω δει αρκετούς οδηγούς, επέλεξε αυτόν γιατί δεν είναι καθαρά για gaming αλλά για να μην δουλεύει η κάρτα στο 100% συνέχεια κλπ. 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και πάλι συγνώμη για τις noob ερωτήσεις.  

Κανείς; 

Επεξ/σία από Chaos3X

Επισκέπτης

Είπαμε όλα default στο Control Panel, εκτός αν έχεις freesync/g sync monitor..

1 ώρα πριν, Chaos3X είπε

Κανείς; 

Δεν εχει καποιο νοημα η ερωτηση που κανεις.

Εδω και χρονια οι καρτες δουλευουν μονο εκει που χρειαζεται στο 100%. Οταν εσυ εισαι με 2080super και εχεις ανοιχτο μονο το insomnia η καρτα δεν θα δουλεψει στο 100%.

Επισης εαν εσυ παιξεις ενα ελαφρο indie παιχνιδι,παλι η καρτα δεν θα δουλεψει στο 100%.

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Δεν εχει καποιο νοημα η ερωτηση που κανεις.

Εδω και χρονια οι καρτες δουλευουν μονο εκει που χρειαζεται στο 100%. Οταν εσυ εισαι με 2080super και εχεις ανοιχτο μονο το insomnia η καρτα δεν θα δουλεψει στο 100%.

Επισης εαν εσυ παιξεις ενα ελαφρο indie παιχνιδι,παλι η καρτα δεν θα δουλεψει στο 100%.

Μάλιστα, το βίντεο το είδες; 

Επίσης έχω κάνει κι άλλες ερωτήσεις. Κάποιος άλλος που να μπορεί να μου εξηγείσει λίγο πιο εμπεριστατωμένα σε αυτά που ρώτησα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Chaos3X είπε

Μάλιστα, το βίντεο το είδες; 

Επίσης έχω κάνει κι άλλες ερωτήσεις. Κάποιος άλλος που να μπορεί να μου εξηγείσει λίγο πιο εμπεριστατωμένα σε αυτά που ρώτησα; 

Δεν χρειαζεται να δω το video καποιου για το πως λειτουργουν οι καρτες γραφικων και οι επεξεργαστες στους υπολογιστες,στα κινητα και παει λεγοντας εδω και ποσα χρονια.

Η καρτα γραφικων οταν δεν χρειαζεται,δεν δουλευει στο 100% κατι που το καταλαβαινεις παρα πολυ απλα,με το γεγονος οτι δεν γυρνανε τα φανακια της.

Το nvidia control panel το θες πιο πολυ για αλλα πραγματα οπως το να ρυθμισεις την αναλυση/hz του monitor που εχεις,να ενεργοποιησεις Gsync αν παλι εχεις ή πολλαπλα monitor και παει λεγοντας.

Και για την πρωτη σου ερωτηση διπλα απο το Global Settings,εχει και Program settings αν θες να βαζεις διαφορετικες ρυθμισεις απο αυτες που ειναι σε global για το καθε παιχνιδι.

Επεξ/σία από Fulgore

14 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Γιατί όχι και DLSS 2.0.;

όμορφο αλλά τι να το κάνω αν όποτε έχει lights και reflections πέφτει sub60.😁

Όχι τίποτα άλλο δεν υπάρχει και πιο δυνατή κάρτα από την 2080ti.

Turing 1080p RT master race.

3 λεπτά πριν, ilos είπε

όμορφο αλλά τι να το κάνω αν όποτε έχει lights και reflections πέφτει sub60.😁

Όχι τίποτα άλλο δεν υπάρχει και πιο δυνατή κάρτα από την 2080ti.

Turing 1080p RT master race.

1080p με 2070S και 1440p με 2080Ti. Πού είναι το πρόβλημα;

Δεν έχει δει παιχνίδια χωρίς RT να σέρνονται σε 4K με την 2080Ti; Απλά πρέπει να "θάψεις" κάτι που δεν έχει η AMD. Σε καταλαβαίνω.

• Confused 1

1 ώρα πριν, pirmen56 είπε

Δεν έχει δει παιχνίδια χωρίς RT να σέρνονται σε 4K με την 2080Ti; Απλά πρέπει να "θάψεις" κάτι που δεν έχει η AMD. Σε καταλαβαίνω.

Γιατί το πας πάντα σε versus?

Αν εσύ έχεις θάψει 1 φορά τα navi που ζητάνε 400-500ρια εγώ τα έχω θάψει 100.

Just search mah posts dood.😁

Εκτός αν είμαι ξέρω εγώ pascal lover και turing hater.

Choose whatever theory σου κάνει κλίκ.

Εχω την 2070s εδω και κανα μηνα και το μοναδικο παιχνιδι που εχω παιξει ειναι το ori! Δεν ζοριζεται πουθενα!! 🤣

2 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Στο σωστό άτομο τα γράφεις αυτά. Μεγάλο fanboy ο ilos. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...