Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX2000/GTX16XX Series (Turing)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Θα πέσει πολύ ξύλο στο RT απ' τις επόμενες GeForce, το RDNA 2 δεν θα πλησιάζει καν.

Ξέρεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά του RDNA 2 για RT και βγάζεις αμέσως τέτοιο συμπέρασμα ??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://wccftech.com/nvidia-amd-ramped-orders-tsmc-2020/

Ειδε ο πετσινος οτι θα τους κλεγανε οι ρέγγες με τους αμπαλους της samsung και κατέληξε στο σιγουρακι...

Επεξ/σία από ROG-X

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Undervolt πως κάνουμε; Πάω στο curve διαλέγω 1.025V και βάζω όταν τα σημεία από εκεί και πέρα στην ίδια συχνότητα. Αλλά τρέχω ένα benchmark και η συχνότητα είναι παρακάτω και η τάση παραπάνω από αυτά που έβαλα.

Με OC στα παιχνίδια είμαι με 2040MHz ενώ σε stock στα 1950MHz. Με OC ζήτημα είναι αν παίρνω 5 fps οπότε δεν έχει νόημα, οπότε αυτό που θέλω να κάνω είναι να κρατήσω τη συχνότητα στα 1950MHz αλλά να ρίξω την τάση. Πώς γίνεται αυτό;

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Έβαλα το Deliver us the Moon που το έχει το Game Pass και εντάξει το RT ωραίο αλλά τα textures σάπια εντελώς. Τα RT Shadows τι διάφορα έχουν;

Καλησπέρα φίλοι, θέλω να κάνω κάποιες noob ερωτήσεις, ακολούθησα αυτόν τον οδηγό για να κάνω ρυθμίσεις στο nvidia control panel, ακολούθησα αυτόν γιατί το σκεπτικό μου δεν είναι να πάρω το καλύτερο από την κάρτα όλη την ώρα, γιατί το PC μένει αρκετές ώρες ανοιχτό, άσχετα με το gaming. 

Πρώτων, εφόσον οι ρυθμίσεις είναι global, τι γίνεται με τις ρυθμίσεις εντός παιχνιδιού; Αν θέλω δηλαδή να βάζω στα παιχνίδια ultra setting, αυτό θα έρχεται σε conflict με τις ρυθμίσεις του control panel; Αν, ναι, πρέπει να θυμάμαι τι ρυθμίσεις έχω αλλάξει στο global και εντός παιχνιδιού τις αφήνω ανενεργές; Είμαι πραγματικά πολύ μπερδεμένος.

Δεύτερον, αν εσείς συμφωνείτε με αυτή την παραμετροπόιηση που προτείνεται στο συγκεκριμένο βίντεο και αν έχετε κάτι να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε.

Υπενθυμίζω πάλι, αφού έχω δει αρκετούς οδηγούς, επέλεξε αυτόν γιατί δεν είναι καθαρά για gaming αλλά για να μην δουλεύει η κάρτα στο 100% συνέχεια κλπ. 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και πάλι συγνώμη για τις noob ερωτήσεις.  

Στις 27/4/2020 στις 9:32 ΠΜ, yiannis1991 είπε

Έβαλα το Deliver us the Moon που το έχει το Game Pass και εντάξει το RT ωραίο αλλά τα textures σάπια εντελώς. Τα RT Shadows τι διάφορα έχουν;

Τα βρηκα αρκετα τιμια τα textures μεχρι το τελος. Το RIS το ειχα στο 50% αν θυμαμαι καλα. 

26 λεπτά πριν, Chaos3X είπε

Πρώτων, εφόσον οι ρυθμίσεις είναι global, τι γίνεται με τις ρυθμίσεις εντός παιχνιδιού; Αν θέλω δηλαδή να βάζω στα παιχνίδια ultra setting, αυτό θα έρχεται σε conflict με τις ρυθμίσεις του control panel; Αν, ναι, πρέπει να θυμάμαι τι ρυθμίσεις έχω αλλάξει στο global και εντός παιχνιδιού τις αφήνω ανενεργές; Είμαι πραγματικά πολύ μπερδεμένος

Αυτο το εχω και εγω απορια. Πχ εχω το settings για high quality και εχει επιλεξει το προγραμμα global τις καταλληλες ρυθμισεις.

1) Αυτες οι ρυθμισεις ειναι στανταρ ή τις διαλεγει το προγραμμα αναλογα με την καρτα γραφικων;

2) Ακομα και στο high quality, καποιες ρυθμισεις ειναι απενεργοποιημενες σχετικα με τα γραφικα. Για ποιο λογο;

Και αυτο με το conflict πολυ καλη ερωτηση!

23 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τα βρηκα αρκετα τιμια τα textures μεχρι το τελος. Το RIS το ειχα στο 50% αν θυμαμαι καλα. 

Δεν μου άρεσαν. Σε καμιά σημεία είναι πολύ άσχημα, σαν 2D φαίνονται και αυτό που τα κυκλικά αντικείμενα είναι πολύγωνα δεν είναι ωραίο. Λες και είναι παιχνίδι 5 χρόνων..

12 λεπτά πριν, Luxx είπε

Αυτο το εχω και εγω απορια. Πχ εχω το settings για high quality και εχει επιλεξει το προγραμμα global τις καταλληλες ρυθμισεις.

1) Αυτες οι ρυθμισεις ειναι στανταρ ή τις διαλεγει το προγραμμα αναλογα με την καρτα γραφικων;

2) Ακομα και στο high quality, καποιες ρυθμισεις ειναι απενεργοποιημενες σχετικα με τα γραφικα. Για ποιο λογο;

Και αυτο με το conflict πολυ καλη ερωτηση!

40 λεπτά πριν, Chaos3X είπε

Καλησπέρα φίλοι, θέλω να κάνω κάποιες noob ερωτήσεις, ακολούθησα αυτόν τον οδηγό για να κάνω ρυθμίσεις στο nvidia control panel, ακολούθησα αυτόν γιατί το σκεπτικό μου δεν είναι να πάρω το καλύτερο από την κάρτα όλη την ώρα, γιατί το PC μένει αρκετές ώρες ανοιχτό, άσχετα με το gaming. 

Πρώτων, εφόσον οι ρυθμίσεις είναι global, τι γίνεται με τις ρυθμίσεις εντός παιχνιδιού; Αν θέλω δηλαδή να βάζω στα παιχνίδια ultra setting, αυτό θα έρχεται σε conflict με τις ρυθμίσεις του control panel; Αν, ναι, πρέπει να θυμάμαι τι ρυθμίσεις έχω αλλάξει στο global και εντός παιχνιδιού τις αφήνω ανενεργές; Είμαι πραγματικά πολύ μπερδεμένος.

Δεύτερον, αν εσείς συμφωνείτε με αυτή την παραμετροπόιηση που προτείνεται στο συγκεκριμένο βίντεο και αν έχετε κάτι να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε.

Υπενθυμίζω πάλι, αφού έχω δει αρκετούς οδηγούς, επέλεξε αυτόν γιατί δεν είναι καθαρά για gaming αλλά για να μην δουλεύει η κάρτα στο 100% συνέχεια κλπ. 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και πάλι συγνώμη για τις noob ερωτήσεις.  

Άλλες οι ρυθμίσεις στο Control Panel και άλλες στα games. Το texture filtering του NCP δεν έχει σχέση με τα settings του κάθε game. Προσωπικά τα έχω όλα στα default εκτός από το Vsync ON στα Global λόγω του Freesync..

11 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Δεν μου άρεσαν. Σε καμιά σημεία είναι πολύ άσχημα, σαν 2D φαίνονται και αυτό που τα κυκλικά αντικείμενα είναι πολύγωνα δεν είναι ωραίο. Λες και είναι παιχνίδι 5 χρόνων..

Άλλες οι ρυθμίσεις στο Control Panel και άλλες στα games. Το texture filtering του NCP δεν έχει σχέση με τα settings του κάθε game. Προσωπικά τα έχω όλα στα default εκτός από το Vsync ON στα Global λόγω του Freesync..

Κατι θα εχεις λαθος στις ρυθμισεις. Στο 99% το παιχνιδι ειχε πολυ αληθοφανες περιβαλλον και textures. Παιξε λιγο με τις ρυθμισεις σιγουρα κατι φταιει.

20 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κατι θα εχεις λαθος στις ρυθμισεις. Στο 99% το παιχνιδι ειχε πολυ αληθοφανες περιβαλλον και textures. Παιξε λιγο με τις ρυθμισεις σιγουρα κατι φταιει.

Όλα στο Epic είναι. Θέμα γούστου είναι τα textures. Έρχομαι και από το Gears 5 που τα textures είναι αψεγάδιαστα..

Στις 27/4/2020 στις 9:32 ΠΜ, yiannis1991 είπε

Απαλότερες και πιο απλωμένες σκιές ανάλογα με το φωτισμό πάντα. Από το αρχείο μου:

Spoiler

Plain.png

RT-shadow.png

Επισκέπτης

Καλημέρα! Διαβάζω ότι αν κάνεις OC στην μνήμη μπορεί σε κάποια φάση να φαίνεται σταθερό αλλά στην πραγματικότητα να κάνει error correction. Πώς μπορώ να το τσεκάρω αυτό;

Επισκέπτης

Για κάποιο λόγο η κάρτα κλειδώνει στα 37fps (που είναι το μισό από το refresh rate του μόνιτορ). Συνέβη σε ένα παιχνίδι πρώτα και έτρεξα και ένα superposition και τα ίδια. Έκανα και ddu και τίποτα. Συμβαίνει αν έχω ανοιχτό το g sync compatible. Βέβαια κάνα μήνα σχεδόν που το έχω δεν το έκανε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...