Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX2000/GTX16XX Series (Turing)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

28 λεπτά πριν, masterchief117 είπε

εχει δοκιμασει καποιος το ghost recon breakpoint στα ultra settings, ποσα frame του βγαζει?

εχω μια rtx 2060 super , ryzen 5 2600,ddr4 3000 mhz, ssd και στα ultra μου βγαζει 40 frames,  στα medium settings βγαζω σε καποια σημεια 75 και σε καποια σημεια πεφτει 55 frames

οτι χειροτερο υπαρχει σε προγραμματισμο, και τα γραφικα του ειναι απλα καλα

Στο ultimate σε vulkan avg παίζω στα 90 περίπου.εμενα μου άρεσαν πολύ τα γραφικά του μέσα στο δασος

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 ώρες πριν, ROG-X είπε

To Resident ουτε καν.... αστειο engine. 

Προφανώς αστειεύεσαι. Η RE engine έχει τρομερά visuals. Ειδικά αν αναλογιστείς το performance target των 60fps στις κονσόλες. Αν οι devs ήθελαν να πουσάρουν στα 30fps θα βλέπαμε απίστευτα πράγματα. 

12.jpg.6d9f0b0d9a0dc0764c3dd4855e28b663.jpg

22.jpg.d82fbd6f0714598fa975d1138ecb8e02.jpg

• Like 3

42 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Τι ανάλυση; Βάλε overlay να δεις τη χρήση της gpu μήπως παίζει τίποτα περίεργο.

σε 1080p, δεν το παιζω σε vulkan, ολα τα υπολοιπα παιχνιδια παιζουνε μια χαρα, εδω παιζω battlefield V με ray tracing, ολα στα ultra, και  ποτε δεν πεφτει το frame κατω απο 60, μονο στο breakpoint τοσο χαλια προγραμματισμο εχω συναντησει

5 λεπτά πριν, masterchief117 είπε

σε 1080p, δεν το παιζω σε vulkan, ολα τα υπολοιπα παιχνιδια παιζουνε μια χαρα, εδω παιζω battlefield V με ray tracing, ολα στα ultra, και  ποτε δεν πεφτει το frame κατω απο 60, μονο στο breakpoint τοσο χαλια προγραμματισμο εχω συναντησει

Έχει επιλογή για VULKAN και δεν το βάζεις; Γιατί;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, billeiros είπε

Στο ultimate σε vulkan avg παίζω στα 90 περίπου.εμενα μου άρεσαν πολύ τα γραφικά του μέσα στο δασος

απο οτι βλεπω εχεις ryzen 3900x που κοστιζει 440 ευρω και rtx 2080 ti που κοστιζει 1400 ευρω, ολο το pc σου κοστιζει πανω απο 2 χιλιαρικια, και βγαζεις 90 frames στα ultra, αρα εγω με το συστημα μου που βγαζω 40 στα ultra, ειναι το αναμενομενο

Επεξ/σία από masterchief117

Ελπίζω να βγάλει σύντομα νέους drivers η nVidia γιατί ακόμα και οι 445.78 είναι fail. Για να ενεργοποιηθεί το sharpness πρέπει να το ρυθμίσεις για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αν το κάνεις από τις γενικές ρυθμίσεις δεν εφαρμόζεται. Αλλά ακόμα και για κάθε game ξεχωριστά, μερικές φορές θέλει επανεκκίνηση το PC για να εφαρμοστεί. 

Επίσης ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί οι hotfix drivers δεν είναι διαθέσιμοι από το επίσημο site και πρέπει να τους κατεβάσουμε από τρίτα site...

58 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Επίσης ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί οι hotfix drivers δεν είναι διαθέσιμοι από το επίσημο site και πρέπει να τους κατεβάσουμε από τρίτα site...

Για ποιο τρίτο site μιλάς ;

https://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5009/~/geforce-hotfix-driver-version-445.78

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Προφανώς αστειεύεσαι. Η RE engine έχει τρομερά visuals. Ειδικά αν αναλογιστείς το performance target των 60fps στις κονσόλες. Αν οι devs ήθελαν να πουσάρουν στα 30fps θα βλέπαμε απίστευτα πράγματα. 

12.jpg.6d9f0b0d9a0dc0764c3dd4855e28b663.jpg

22.jpg.d82fbd6f0714598fa975d1138ecb8e02.jpg

Σε στατικά περιβάλλοντα, χωρίς day-night/weather cycle και τεράστιους open χώρους μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά τα πάντα. Αρκεί να υπάρχει επαρκής VRAM και χρήμα στην τσέπη. Δεν θα χρειαζόταν να βάλει η MS υποστήριξη για RT στο XSX αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα. Έχουμε δει, χρόνια πριν, εντυπωσιακά demo από εικονικά διαμερίσματα με σχεδόν φωτορεαλιστικούς φωτισμούς. Άντε να κάνεις το ίδιο για κάτι σε στυλ Dying Light, Skyrim κτλ. Δεν θα σε φτάσουν οι πόροι καμίας κάρτας και αν τύχει και αλλάξει το παραμικρό στη σκηνή φτου και από την αρχή.

Επεξ/σία από pirmen56

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Πως στους εμφάνισε; Εγώ κάνω κλίκ εδώ και δεν μου τους εμφανίζει ποτέ.

5 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Σε στατικά περιβάλλοντα, χωρίς day-night/weather cycle και τεράστιους open χώρους μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά τα πάντα. Αρκεί να υπάρχει επαρκής RAM και χρήμα στην τσέπη. Δεν θα χρειαζόταν να βάλει η MS υποστήριξη για RT στο XSX αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα. Έχουμε δει, χρόνια πριν, εντυπωσιακά demo από εικονικά διαμερίσματα με σχεδόν φωτορεαλιστικούς φωτισμούς. Άντε να κάνεις το ίδιο για κάτι σε στυλ Dying Light, Skyrim κτλ. Δεν θα σε φτάσουν οι πόροι καμίας κάρτας και αν τύχει και αλλάξει το παραμικρό στη σκηνή φτου και από την αρχή.

Παντως επειδη παιζω το days gone στο ps4 pro αυτες τις μερες που ειναι και Open world εχει απο τα καλυτερα textures που εχουμε δει γενικα σε video game. Κατι AC odyssey πανε ακλαφτα 

Καλος ο φωτισμος αλλα θελουμε και textures της προκοπης , οριστε τι κανει ενα ps4 με τα 1.7TF . nate-weikert-cascade-1.thumb.jpg.05ff84449207f74cc38cc5e6106cab34.jpg

• Like 1

1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε

Παντως επειδη παιζω το days gone στο ps4 pro αυτες τις μερες που ειναι και Open world εχει απο τα καλυτερα textures που εχουμε δει γενικα σε video game. Κατι AC odyssey πανε ακλαφτα 

Καλος ο φωτισμος αλλα θελουμε και textures της προκοπης , οριστε τι κανει ενα ps4 με τα 1.7TF . nate-weikert-cascade-1.thumb.jpg.05ff84449207f74cc38cc5e6106cab34.jpg

Τα textures μνήμη θέλουν, η δύναμη της κάρτας δεν έχει σχέση. Still, πολύ όμορφα όντως..

1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε

Photogrammetry. Θυμάμαι και το Vanishing of Ethan Carter που ήταν εξίσου εντυπωσιακό για την εποχή του. Ή ακόμα και τα Starwars Battlefront. Όλα αυτά τρέχουν σφαίρα.

Όταν βλέπεις τέτοιου είδους γραφικά σε screenshots από το νετ νομίζεις ότι θα δεις CGI μόλις παίξεις το παιχνίδι. Πράγμα που δεν συμβαίνει ποτέ. Εξακολουθεί να υπάρχει κάτι ψεύτικο στην όλη εικόνα. Έχεις σκεφτεί γιατί τα CGI trailers των παιχνιδιών, ακόμα και αν δεν υπερτερούν σε textures από πολλά σύγχρονα games, όπως αυτό που δείχνεις, φαίνονται τόσο αληθινά; Τόσο ώστε να υπάρχει το προσωνύμιο "σαν CGI" όταν θέλουμε να πούμε πόσο καλά δείχνει ένα game;

7 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Τα textures μνήμη θέλουν, η δύναμη της κάρτας δεν έχει σχέση. Still, πολύ όμορφα όντως..

Ακριβώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...