_Theo_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Τι ανάλυση και τι preset; Βάλε ultra αντί για extreme.. Έκανα edit... Σε 1080p, High settings, θα είχα κάνα 45-50 avg... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Το Sam's Story έχει πολύ βαρύ foliage, ακόμα και σε DX11 ψιλοσέρνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Το Sam's Story έχει πολύ βαρύ foliage, ακόμα και σε DX11 ψιλοσέρνεται. Και έχεις RTX 2080 Ti φαντάσου... Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό είναι game breaking;; Αλλά τι λέω και εγώ, περιμένω optimized game από Ρώσους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Και έχεις RTX 2080 Ti φαντάσου... Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό είναι game breaking;; Αλλά τι λέω και εγώ, περιμένω optimized game από Ρώσους... Ουκρανοί. Αλλά τι σχέση έχει αυτό; Είδαμε και τους πολιτισμένους Γάλλους της Ubisoft.. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε Με RTX 2080 Ti φυσικό να τρέχουν μπόμπα. Το θέμα είναι να έχεις ανεκτά fps σε χαμηλότερες ρυθμίσεις με μεσαίες κάρτες, πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει. Μιλάς τώρα για οπτική απεικόνιση από τις καλύτερες τουλάχιστον στο rdr2 και για μένα σε κάποιες στιγμές και στο metro exodus....Αναμενόμενο να έχει πτώση των fps οποιοσδήποτε με οποιαδήποτε κάρτα...Με το κατάλληλο tweakarisma στα settings μια χαρά playable είναι και τα δύο τους....Μην ξεχνάς δεν παίζεις και resident evil 3 να έχεις φουλαρισμένα fps και οπτικά δεν λέει και πολλά ....πολύ ανώτερα οπτικά τα άλλα δύο που σου αναφέρω ...οπότε ζητάνε περισσότερη δύναμη από την gpu άρα και χαμηλότερα fps σε όλους.....Αυτά δεν τα κάνει unplayable ή κακογραμμένα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ROG-X Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) To Resident ουτε καν.... αστειο engine. Μιλαμε για next gen engines. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από ROG-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 21 λεπτά πριν, BabisTs είπε Μιλάς τώρα για οπτική απεικόνιση από τις καλύτερες τουλάχιστον στο rdr2 και για μένα σε κάποιες στιγμές και στο metro exodus....Αναμενόμενο να έχει πτώση των fps οποιοσδήποτε με οποιαδήποτε κάρτα...Με το κατάλληλο tweakarisma στα settings μια χαρά playable είναι και τα δύο τους....Μην ξεχνάς δεν παίζεις και resident evil 3 να έχεις φουλαρισμένα fps και οπτικά δεν λέει και πολλά ....πολύ ανώτερα οπτικά τα άλλα δύο που σου αναφέρω ...οπότε ζητάνε περισσότερη δύναμη από την gpu άρα και χαμηλότερα fps σε όλους.....Αυτά δεν τα κάνει unplayable ή κακογραμμένα.... Σωστά αυτά που λες, αλλά πως εξηγείται στην πρώτη πίστα στα χιόνια να έχω 70-80 fps σε εξωτερικούς χώρους ξέρω γω και μετά στην έρημο να πέφτω στα 50-60 (Ultra settings) ;; Αυτό και μόνο είναι δείγμα ότι η engine του παιχνιδιού είναι ότι να 'ναι. Το Doom Eternal που φαίνεται να έχει κλάσεις καλύτερα γραφικά τρέχει νεράκι. Αυτή είναι μηχανή γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ROG-X Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Σωστά αυτά που λες, αλλά πως εξηγείται στην πρώτη πίστα στα χιόνια να έχω 70-80 fps σε εξωτερικούς χώρους ξέρω γω και μετά στην έρημο να πέφτω στα 50-60 (Ultra settings) ;; Αυτό και μόνο είναι δείγμα ότι η engine του παιχνιδιού είναι ότι να 'ναι. Το Doom Eternal που φαίνεται να έχει κλάσεις καλύτερα γραφικά τρέχει νεράκι. Αυτή είναι μηχανή γραφικών. Για την μηχανη του DOOM ETERNAL, μπορω να πω πολλα που δεν εχει. Αν και δεν το χω παιξει πανω απο 30 λεπτα. Αργοτερα μεσα στο μηνα θα το ξεκινησω και θα πω την αποψη μου. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από ROG-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε Σωστά αυτά που λες, αλλά πως εξηγείται στην πρώτη πίστα στα χιόνια να έχω 70-80 fps σε εξωτερικούς χώρους ξέρω γω και μετά στην έρημο να πέφτω στα 50-60 (Ultra settings) ;; Αυτό και μόνο είναι δείγμα ότι η engine του παιχνιδιού είναι ότι να 'ναι. Το Doom Eternal που φαίνεται να έχει κλάσεις καλύτερα γραφικά τρέχει νεράκι. Αυτή είναι μηχανή γραφικών. Η έρημος είναι εξωτερικός χώρος και είναι λογικό να πέφτουν εκεί τα fps. Το Doom δεν είναι open world.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Η έρημος είναι εξωτερικός χώρος και είναι λογικό να πέφτουν εκεί τα fps. Το Doom δεν είναι open world.. Δεν το έχω παίξει αλλά από ότι έχω δει οι πίστες του είναι κάπως open. Επίσης εκεί γίνεται χαμός από εφέ και πάλι πάει νεράκι. Όσο για το Metro Exodus, το είπα και πριν, στην πρώτη πίστα με τα χιόνια (εξωτερικός χώρος) πήγαινε νερό, μετά...έγινε πανωλεθρία. Αυτό πως εξηγείται ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Δεν το έχω παίξει αλλά από ότι έχω δει οι πίστες του είναι κάπως open. Επίσης εκεί γίνεται χαμός από εφέ και πάλι πάει νεράκι. Όσο για το Metro Exodus, το είπα και πριν, στην πρώτη πίστα με τα χιόνια (εξωτερικός χώρος) πήγαινε νερό, μετά...έγινε πανωλεθρία. Αυτό πως εξηγείται ;; Είναι πιο δύσκολο σημείο η έρημος. Σε πολλά παιχνίδια γίνεται αυτό, να υπάρχουν δηλαδή πιο βαριά μέρη. Το Doom δεν είναι open world, στανταρ πίστες είναι και εντάξει δεν έχουν όλα τα παιχνίδια το optimization του Doom, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το Exodus τρέχει σάπια. Και αυτό και το RDR2 μια χαρά τρέχουν για τα visuals τους, και το Gears 5 πάει νερό σε μένα σε 1080p. Το AC Odyssey είναι σάπιο πραγματικά.. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Το Eternal θα πάρει και RTX κάποια στιγμή, δεν είδαμε το peak του ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το Eternal θα πάρει και RTX κάποια στιγμή, δεν είδαμε το peak του ακόμα Ε μέχρι τότε θα το έχουν παίξει όσοι είναι να το παίξουν. Το RT πρέπει να βγαίνει day one για να έχει νόημα, όπως έχουν ξαναπεί και άλλα παιδιά εδώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masterchief117 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 εχει δοκιμασει καποιος το ghost recon breakpoint στα ultra settings, ποσα frame του βγαζει? εχω μια rtx 2060 super , ryzen 5 2600,ddr4 3000 mhz, ssd και στα ultra μου βγαζει 40 frames, στα medium settings βγαζω σε καποια σημεια 75 και σε καποια σημεια πεφτει 55 frames οτι χειροτερο υπαρχει σε προγραμματισμο, και τα γραφικα του ειναι απλα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 26 λεπτά πριν, masterchief117 είπε εχει δοκιμασει καποιος το ghost recon breakpoint στα ultra settings, ποσα frame του βγαζει? εχω μια rtx 2060 super , ryzen 5 2600,ddr4 3000 mhz, ssd και στα ultra μου βγαζει 40 frames, στα medium settings βγαζω σε καποια σημεια 75 και σε καποια σημεια πεφτει 55 frames οτι χειροτερο υπαρχει σε προγραμματισμο, και τα γραφικα του ειναι απλα καλα Τι ανάλυση; Βάλε overlay να δεις τη χρήση της gpu μήπως παίζει τίποτα περίεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα