Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX2000/GTX16XX Series (Turing)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Στο Metro Exodus μόνο αν είσαι σε θέση να τα Maxαρεις, στο High που τα έπαιξα εγώ από την έρημο και μετά δεν έλεγαν και τίποτα. Και τα δύο αυτά games όμως είναι σκατογραμμένα οπότε χαλάει αρκετά η συνολική εμπειρία.

Μια χαρά είναι τα games....Δεν καταλαβαίνω για τα θεωρείς κακογραμμένα....Μια χαρά μπόμπα τρέχουν....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά το Exodus έχει κάποια άσχημα textures σε φράχτες, σε αντικείμενα, σε βράχια. RDR2 και Gears 5 είναι τα τούμπανα. Μετά το Doom Eternal και μετά το Odyssey. Και τα Youngblood και Outer Worlds έχουν γενικά όμορφα γραφικά αλλά δεν είναι top. Κάτι άλλο δεν μου έρχεται στο μυαλό. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης

RDR 2 4K/max settings και χαζεύεις τη νύχτα πως σκάει το volumetric lighting άμα θες να πάθεις πανωλεθρία απ' τα visuals. Αλλά θα πάθει και η GPU.

Από ότι διαβάζω ποιο αναλυτικά, DLSS 2.0 χωρίς να έχει η μηχανή TAA δεν παίζει. Δηλαδή σε παιχνίδια που δεν έχουν TAA δεν νομίζω να δούμε να ενσωματώνουν το DLSS 2.0 γιατί πολύ απλά το DLSS 2.0 αντικαθιστά το TAA στο Game Engine.  Χωρίς ΤΑΑ δεν μπορεί να δουλέψει το DLSS 2.0 και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που το συγκρίνουν με το TAA σε όλα τα παιχνίδια που έβαλαν DLSS 2.0.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μενα το καλυτερο οπτικο αποτελεσμα το εχεις με Native Resolution 1440-p/4K + TAA + Sharpen φίλτρο. 

Μετα πας σε σκετο resolution αλλα σε 4Κ only. 

Επεξ/σία από ROG-X

8 ώρες πριν, BabisTs είπε

Μια χαρά είναι τα games....Δεν καταλαβαίνω για τα θεωρείς κακογραμμένα....Μια χαρά μπόμπα τρέχουν....

Με RTX 2080 Ti φυσικό να τρέχουν μπόμπα. Το θέμα είναι να έχεις ανεκτά fps σε χαμηλότερες ρυθμίσεις με μεσαίες κάρτες, πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λένε για control, για δειτε το New Octavious Lab στο Spiderman για εσωτερικό χωρο. Μιλάμε απίστευτη λεπτομέρεια, όγκους, γεωμετρίες, πληθώρα απο αντικείμενα με αντανακλασεις άψογες με Real Time SSR. 

Κοσμους με πολυγωνα! ...και οχι κενα δωματια γεματα με copιαρισμενα γραφεία απο δημοσια υπηρεσια βαζοντας ενα κερασακι (RTX) να κανουμε ντορο. Με εχθρους που το polygon count ειναι επιπεδου Alan Wake 😂

Επεξ/σία από ROG-X
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Με RTX 2080 Ti φυσικό να τρέχουν μπόμπα. Το θέμα είναι να έχεις ανεκτά fps σε χαμηλότερες ρυθμίσεις με μεσαίες κάρτες, πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει.

Καλημέρα. Αν θυμάμαι καλά έχεις 1660Ti. Σε 1080p μια χαρά θα τρέχει το Exodus και το RDR2. Πάντως βάλε να δεις το Gears 5 που είναι free weekend στο steam να σου πέσει το σαγόνι. Αφού και εγώ που αν και δεν μου αρέσει γενικά αυτό το sci-fi στυλ έμεινα λαμακας από το visuals και θα ενεργοποιήσω το Xpass πάλι για να το παίξω κανονικά..

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Απλά το Exodus έχει κάποια άσχημα textures σε φράχτες, σε αντικείμενα, σε βράχια. RDR2 και Gears 5 είναι τα τούμπανα. Μετά το Doom Eternal και μετά το Odyssey. Και τα Youngblood και Outer Worlds έχουν γενικά όμορφα γραφικά αλλά δεν είναι top. Κάτι άλλο δεν μου έρχεται στο μυαλό. 

Το ff xv με όλα τα gameworks on και 4κ texture pack ! είναι από άλλο πλανήτη τεχνικά είναι καλύτερο και από το red dead redemption 2

Επεξ/σία από nikos5800

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Το ff xv με όλα τα gameworks on και 4κ texture pack ! είναι από άλλο πλανήτη τεχνικά είναι καλύτερο και από το red dead redemption 2

Όντως και αυτό τούμπανο είναι. Αλλά δεν μου αρέσουν αυτού του είδους. Εγώ θέλω καινούργιο Witcher και πάρτε μου την ψυχή :P. Γιατί το 3 δείχνει πλέον τα χρόνια του. Με το γνωστό HD Texture Mod και reshade βελτιώνεται πολύ αλλά μέχρι εκεί..

Επεξ/σία από Επισκέπτης

7 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Δεν εχω παιξει το RDR 2, αν και εντυπωσιακο το FF XV το τερματισα maxarismeno σε 4K. Δεν ειναι καλυτερο σε καμια περιπτωση με το SLI. 

Καταρχιν, ειναι σαν μισοτελειωμενο παιχνιδι. 

7 λεπτά πριν, ROG-X είπε

Δεν εχω παιξει το RDR 2, αν και εντυπωσιακο το FF XV το τερματισα maxarismeno σε 4K. Δεν ειναι καλυτερο σε καμια περιπτωση με το SLI. 

Καταρχιν, ειναι σαν μισοτελειωμενο παιχνιδι. 

Το ff xv rpg είναι λογικό είναι να έχει σε κάποια σημεία ατέλειες π.χ κακα textures η κάποιες περιοχές να μην είναι και τόσο προσεγμένες αλλά συνολικά είναι πολύ εντυπωσιακό , κυρίως στην duscae είναι υπέρ εντυπωσιακό!

26 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Με τόσο stuttering που έχει αυτό, απλά δεν..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Καλημέρα. Αν θυμάμαι καλά έχεις 1660Ti. Σε 1080p μια χαρά θα τρέχει το Exodus και το RDR2. Πάντως βάλε να δεις το Gears 5 που είναι free weekend στο steam να σου πέσει το σαγόνι. Αφού και εγώ που αν και δεν μου αρέσει γενικά αυτό το sci-fi στυλ έμεινα λαμακας από το visuals και θα ενεργοποιήσω το Xpass πάλι για να το παίξω κανονικά..

Καλημέρα. Για το RDR2 δεν ξέρω από πρώτο χέρι, μόνο ότι βλέπω από benchmarks. Το Metro Exodus όμως που το έχω τερματίσει, έτρεχε πολύ άσχημα από την πίστα με την έρημο και μετά. Ειδικά το "Sam's Story" είναι απίστευτα κακόγραμμένο, δεν ξέρω γιατί. Ειδικά στην φάση που αντιμετωπίζεις την νυχτερίδα προς το τέλος είναι slideshow!! Σε 1080p, High Settings.

Επεξ/σία από _Theo_

1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε

Καλημέρα. Για το RDR2 δεν ξέρω από πρώτο χέρι, μόνο ότι βλέπω από benchmarks. Το Metro Exodus όμως που το έχω τερματίσει, έτρεχε πολύ άσχημα από την πίστα με την έρημο και μετά. Ειδικά το "Sam's Story" είναι απίστευτα κακόγραμμένο, δεν ξέρω γιατί. Ειδικά στην φάση που αντιμετωπίζεις την νυχτερίδα προς το τέλος είναι slideshow!!

Τι ανάλυση και τι preset; Βάλε ultra αντί για extreme..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...