Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX2000/GTX16XX Series (Turing)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, birel-motosport είπε

Κάποιο θέμα θα έχεις εμένα πάει 1995  2070ς χωρίς oc 

Και εμενα οταν παταω το boost lock στο Precicsion X1 1995 παει, δεν το εχω ψαξει ποσο παει χωρις να κλειδωσω το boost αλλα στην σελιδα της EVGA γραφει 1800 εγω τα νουμερα του κατασκευαστη ανεφερα και εγραψα 1800 και 1905

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες για ελαφρυ gaming η "1660 ti" αξίζει; Θελω να μπορω να παιξω τουλαχιστον σε mid-high και 1080 οτι παιχνιδι κυκλοφορει. Καθως και για hobby 3D προγραμματα. Γενικά το τελευταιο μου pc ηταν με hd 5850 που σε λιγα χρονια δε μπορουσα να παιξω τιποτα. Βεβαια μιας και δουλευω remote λεω να φτιαχω κανενα pc μη μου χαλάσει το laptop και ξεμεινω. Προς το παρων εχω μια DELL με 1920-1080 αναλυση και δε σκοπευω να την αλλαξω μέχρι να μετακομίσω που θα εχω πιο πολυ χωρο.

Θα πηγαινα σε ανωτερη αλλα δε θελω να χαλάσω χρηματα μιας και δεν εχω χρονο για gaming κτλ και πιστευω πως δεν αξιζουν τα παραπανω χρηματα.

Επεξ/σία από ΠάρηςΓ

Επισκέπτης
Μόλις τώρα, ΠάρηςΓ είπε

Παιδες για ελαφρυ gaming "1660 ti" αξίζει; Καθως και για hobby 3D προγραμματα. Γενικά το τελευταιο μου pc ηταν με hd 5850 που σε λιγα χρονια δε μπορουσα να παιξω τιποτα. Βεβαια μιας και δουλευω remote λεω μπας και φτιαχω κανενα pc μη μου χαλάσει το laptop και ξεμεινω. Προς το παρων εχω μια DELL με 1920-1080 αναλυση και δε σκοπευω να την αλλαξω μέχρι να μετακομίσω που θα εχω πιο πολυ χωρο.

Θα πηγαινα σε ανωτερη αλλα δε θελω να χαλάσω χρηματα μιας και δεν εχω χρονο για gaming κτλ και πιστευω πως δεν αξιζουν τα παραπανω χρηματα.

Μια χαρά είναι η 1660Ti για 1080p high-ultra ρυθμίσεις..

1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Μια χαρά είναι η 1660Ti για 1080p high-ultra ρυθμίσεις..

Ως εκδοση ειναι καλη σε σχεση με τη super ; Βεβαια πρεπει να βρω και μια καλη υλοποιηση μιας και θυμαμαι ειχα παρει παλαια τη πιο φτηνη και σε λιγο καιρο διαλυθηκε το ανεμιστηρακι

Επισκέπτης
2 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Ως εκδοση ειναι καλη σε σχεση με τη super ; Βεβαια πρεπει να βρω και μια καλη υλοποιηση μιας και θυμαμαι ειχα παρει παλαια τη πιο φτηνη και σε λιγο καιρο διαλυθηκε το ανεμιστηρακι

Βασικά ναι, καλύτερα πάρε την 1660 super. Έχουν πρακτικά τις ίδιες επιδόσεις αλλά η 1660 super είναι φθηνότερη.. 

4 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Παιδες για ελαφρυ gaming η "1660 ti" αξίζει; Θελω να μπορω να παιξω τουλαχιστον σε mid-high και 1080 οτι παιχνιδι κυκλοφορει. Καθως και για hobby 3D προγραμματα. Γενικά το τελευταιο μου pc ηταν με hd 5850 που σε λιγα χρονια δε μπορουσα να παιξω τιποτα. Βεβαια μιας και δουλευω remote λεω να φτιαχω κανενα pc μη μου χαλάσει το laptop και ξεμεινω. Προς το παρων εχω μια DELL με 1920-1080 αναλυση και δε σκοπευω να την αλλαξω μέχρι να μετακομίσω που θα εχω πιο πολυ χωρο.

Η θα πας στην GTX1660 SUPER η μετά στην RX5600XT.  

H 1660 Super είναι σχεδόν ίδια με την 1660Ti αλλά φτηνότερη και η 5600ΧΤ είναι ποιο γρήγορη από την 1660Τι με σχεδόν τα ίδια λεφτά.

• Thanks 1

Επισκέπτης

Καλή υλοποίηση είναι αυτή https://www.skroutz.gr/s/20908609/MSI-GeForce-GTX-1660-Super-6GB-Gaming-X-V375-282R.html αλλά σχεδόν μπαίνει στα χωράφια της 1660Ti τιμολογιακά.

Οπότε καλύτερα εδώ https://www.skroutz.gr/s/20852456/MSI-GeForce-GTX-1660-Super-6GB-Ventus-OC-V375-279R.html ή https://www.skroutz.gr/s/21029875/Gainward-GeForce-GTX-1660-Super-6GB-471056224-1396.html

31 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Η θα πας στην GTX1660 SUPER η μετά στην RX5600XT.  

H 1660 Super είναι σχεδόν ίδια με την 1660Ti αλλά φτηνότερη και η 5600ΧΤ είναι ποιο γρήγορη από την 1660Τι με σχεδόν τα ίδια λεφτά.

Βεβαια η rx5600xt λενε πω ςεχει καποια θεματα σε drivers ειδα και ειναι στα ιδια level με 2060. Ειναι λιγο δυσκολη επιλογη

3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Και εμενα οταν παταω το boost lock στο Precicsion X1 1995 παει, δεν το εχω ψαξει ποσο παει χωρις να κλειδωσω το boost αλλα στην σελιδα της EVGA γραφει 1800 εγω τα νουμερα του κατασκευαστη ανεφερα και εγραψα 1800 και 1905

Δεν πατάω κάτι 

Επισκέπτης
1 ώρα πριν, ΠάρηςΓ είπε

Βεβαια η rx5600xt λενε πω ςεχει καποια θεματα σε drivers ειδα και ειναι στα ιδια level με 2060. Ειναι λιγο δυσκολη επιλογη

Με τους τελευταίους drivers φαίνεται να λύνονται αλλά αν θες να είσαι πιο σίγουρος πάρε NVIDIA.. 

Αναφορά σε κείμενο

Αν δε βγουν οι νέες κονσολες γραφικά της προκοπής δε θα δείτε .πάρτε το χαμπάρι.ψαξτε εσείς το dxr με μεγεθυντικο φακό.αναλυσεις επί αναλύσεων για μια τρύπα στο νερό εδώ και δύο χρονια

Μια ζωή η nvidia και το pc γενικότερα σε δελέαζαν με 1-2 μουφοεφέ παραπάνω(π.χ. HBAO αντί απλού SSAO) με μαξάρισμα στα υπόλοιπα γραφικά(π.χ. draw distance). Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα άλλο μοντέλο φωτισμού και εφέ που πριν δεν γίνονταν ή γίνονταν με πολύ υψηλό κόστος. Η πρώτη φορά που βλέπουμε upscaled εικόνα να κοντράρει την native με λιγότερα(!!!) motion artifacts σε διάφορες περιπτώσεις. Το θέμα είναι πότε η βάση(τώρα RTX 2060) θα αποκτήσει την απαιτούμενη ισχύ για να τρέξει όλα αυτά σε 1080p με DLSS. Όπως φαίνεται από την επόμενη γενιά κιόλας.

Για τις κονσόλες τα ξέρουμε. Βαρίδι της γενιάς θα είναι το ps5. Αν δεν έχει RT της προκοπής θα έχουμε ακόμα μικρότερη βλετίωση από αυτή που προσέφερε το PS4. Τα γραφικά του Crysis 3 από το "μακρινό" 2013 δείχνουν πόσο λίγο προχωρήσαμε βασιζόμενοι στο rasterization.

1 ώρα πριν, pirmen56 είπε

Μια ζωή η nvidia και το pc γενικότερα σε δελέαζαν με 1-2 μουφοεφέ παραπάνω(π.χ. HBAO αντί απλού SSAO) με μαξάρισμα στα υπόλοιπα γραφικά(π.χ. draw distance). Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα άλλο μοντέλο φωτισμού και εφέ που πριν δεν γίνονταν ή γίνονταν με πολύ υψηλό κόστος. Η πρώτη φορά που βλέπουμε upscaled εικόνα να κοντράρει την native με λιγότερα(!!!) motion artifacts σε διάφορες περιπτώσεις. Το θέμα είναι πότε η βάση(τώρα RTX 2060) θα αποκτήσει την απαιτούμενη ισχύ για να τρέξει όλα αυτά σε 1080p με DLSS. Όπως φαίνεται από την επόμενη γενιά κιόλας.

Για τις κονσόλες τα ξέρουμε. Βαρίδι της γενιάς θα είναι το ps5. Αν δεν έχει RT της προκοπής θα έχουμε ακόμα μικρότερη βλετίωση από αυτή που προσέφερε το PS4. Τα γραφικά του Crysis 3 από το "μακρινό" 2013 δείχνουν πόσο λίγο προχωρήσαμε βασιζόμενοι στο rasterization.

Βασικά ίσως δεν έγινε απόλυτα κατανοητό αυτό που είπα.δεν εννοώ ότι θα θαμπωθουμε από τα γραφικά των κονσολων.αλλα επειδή θα κάτσουν οι προγραμματιστές και θα δουλέψουν πάνω στο πολύ καλύτερο hardware τους τα παιχνίδια που θα βγουν μετέπειτα και για πισι θα είναι πολύ καλύτερα.μειναμε πολύ πίσω.οντως.εγω περιμένω παντως κ αλλα πράγματα από τα games .όχι μόνο γραφικά.θελω ανεπτυγμένο ai.καθως και καλύτερη διαδραστικότητα στο περιβάλλον .θέλω επιτέλους στα fps όταν πυροβολαω με πιστόλι η ρίχνω με rpg να παθαίνει ο αντίπαλος ανάλογη ζημιά.να κόβεται χέρι,πόδι ξέρω γω.κ οχι απλά να πέφτουν κάτω τα πίξελ κ μάλιστα να εξαφανίζονται αμέσως...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...