D.Luffy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε Μην ξεχνάς και το 1.4 😛 Απλά το 1.4 έχει το ίδιο bandwidth με το 1.3 Οι διαφορές έχουν να κάνουν μόνο με τα audio channels νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Είναι λίγο παράξενο όντως. Μήπως το καλώδιο είναι παλιάς έκδοσης όπως είπε ο @D.Luffy; Οχι μολις εκανα μια αναζητηση η δικια μου υποστηριζει μονο με HDMI Αλλα ακομα και με αυτο που εβαλα καλο καλωδιο HDMI (12bit εχω απο media palyer σε AV σε 4k tv) αν το ενεργοποιησεις τα χρωματα σε μην HDR περιεχομενο ειναι ξεθωριασμενα θα πρεπει αν το εχεις κλειστο και να το βαζεις οταν το υλικο σου ειναι HDR Οπως εγραψα μονο το DVDfab ακομα και κλειστο να το εχεις το ενεργοποιει μονο του οταν βαζεις ταινια και το κλεινει οταν κλεισεις την ταινια. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από LLLEFTERIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 11 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Οχι μολις εκανα μια αναζητηση η δικια μου υποστηριζει μονο με HDMI Αλλα ακομα και με αυτο που εβαλα καλο καλωδιο HDMI (12bit εχω απο media palyer σε AV σε 4k tv) αν το ενεργοποιησεις τα χρωματα σε μην HDR περιεχομενο ειναι ξεθωριασμενα θα πρεπει αν το εχεις κλειστο και να το βαζεις οταν το υλικο σου ειναι HDR Οπως εγραψα μονο το DVDfab ακομα και κλειστο να το εχεις το ενεργοποιει μονο του οταν βαζεις ταινια και το κλεινει οταν κλεισεις την ταινια. Και κάποια λίγα παιχνίδια το ενεργοποιούν αυτόματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 20 ώρες πριν, _Theo_ είπε Ωραίος! Άρα από ότι καταλαβαίνω, no RTX no DLSS...Τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσουν οι νέες RTX και τον Σεπτέμβριο θα βγουν οι custom υλοποιήσεις. Για να δούμε... RTX 3060 ξέρω γω; Πιστεύω πως ναι... RTX 3060 λογικά ~= RTX 2080. Ενημερωτικά η 2080 δεν κρατάει 60άρι σε 900p με DLSS. Μόνο 768p. Αν και το Control έχει το πλήρες πακέτο των RT εφέ πιστεύω ότι το Cyberpunk με το γνωστό μέτριο optimization της εταιρείας στο rasterization θα είναι περίπου στα ίδια συνολικά. Άρα ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Η 2080 Max-Q έχει επιδόσεις κοντά στην 1070 αν δεν κάνω λάθος, realtime RT λέμε 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Αν δε βγουν οι νέες κονσολες γραφικά της προκοπής δε θα δείτε .πάρτε το χαμπάρι.ψαξτε εσείς το dxr με μεγεθυντικο φακό.αναλυσεις επί αναλύσεων για μια τρύπα στο νερό εδώ και δύο χρονια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Και με τις νέες για κάνα 2 χρόνια πάλι για το Xbox One θα φτιάχνονται είπε ο Spencer, άρα από το 2022-23 τα next-gen graphics. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, billeiros είπε Αν δε βγουν οι νέες κονσολες γραφικά της προκοπής δε θα δείτε .πάρτε το χαμπάρι.ψαξτε εσείς το dxr με μεγεθυντικο φακό.αναλυσεις επί αναλύσεων για μια τρύπα στο νερό εδώ και δύο χρονια Εμείς με μεγεθυντικό φακό αλλά οι navi-άδες με ραδιοτηλεσκόπιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Θες RTX ; Πάρε 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Και με τις νέες για κάνα 2 χρόνια πάλι για το Xbox One θα φτιάχνονται είπε ο Spencer, άρα από το 2022-23 τα next-gen graphics. Εδώ βγάζουν νέο xbox κ μου διαφημίζουν πάλι το gears 5 και το rainbow siege...είμαστε καταδικασμένοι.εχω μια ελπίδα μόνο για το cyberpunk.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Το Gears 5 είναι αναβαθμισμένο οπτικά όμως, έχουν βάλει και RT στο XSX και ακόμα είναι σε πρώιμο στάδιο. Αν έδειξαν Siege γελάει ο κόσμος είναι παιχνίδι του 2015. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Φανταζομαι θα εδειξαν το siege για τον ηχο(?) Για το xbox το μονο παιχνιδι που περιμενω απο την Microsoft ειναι το hellblade 2 , ακομα και το halo δεν νομιζω να με ικανοποιησει προσωπικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 13 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Ναι εχεις παραπανω ρολογια 1905 ενω εγω 1800 Κάποιο θέμα θα έχεις εμένα πάει 1995 2070ς χωρίς oc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Αέρας πάει κι' αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 30 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Αέρας πάει κι' αυτό. Στο DX11 έχει λίγο καλύτερα fps πάντως, lol.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα