darks1de Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Ορίστε και ένα δικό μου timespy με 2070 super (rog strix oc) και 2600x stock όλα. Not great not terrible. https://www.3dmark.com/spy/11219238 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, darks1de είπε Ορίστε και ένα δικό μου timespy με 2070 super (rog strix oc) και 2600x stock όλα. Not great not terrible. https://www.3dmark.com/spy/11219238 Maximum Turbo 4,764 o 2600X; Λογικά λέει παραμύθια το TimeSpy.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darks1de Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Maximum Turbo 4,764 o 2600X; Λογικά λέει παραμύθια το TimeSpy.. Μπορεί να μπαγκαρίστηκε κάτι. Είναι επίσης κουμπώμένη Kraken x42. Επίσης η κάρτα για κάποιο λόγο δεν boostαρε απο μόνη της αρκετά 😕 Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από darks1de Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, darks1de είπε Μπορεί να μπαγκαρίστηκε κάτι. Είναι επίσης κουμπώμένη Kraken x42. Δεν πάει τόσο ο 2600Χ. Έχει λάθος στο reporting το TimeSpy.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darks1de Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 https://www.3dmark.com/3dm/45218920? νομίζω αυτό ειναι πιο φυσιολογικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευτυχώς έφτιαξε η θολούρα στο Control που έστριβες τη κάμερα και πήγαινε το ghosting σύννεφο. Έδωσαν και επιλογή να κλείνεις το motion blur και πλέον ευχαριστιέσαι παιχνίδι με ray-traced visuals, όταν ο κονσολάς πέφτει στα 15FPS και κλαίει τη μοίρα του. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Όπως ανάφερε ο thresh πρέπει να υπάρχει το dlss στο launch , να έρχεται πολύ αργότερα δεν έχει κανένα νόημα. Πες σε κάποιον να περιμένει κανα μήνα ξέρω εγώ το cyberpunk. Ε δεν γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Ευτυχώς έφτιαξε η θολούρα στο Control που έστριβες τη κάμερα και πήγαινε το ghosting σύννεφο. Έδωσαν και επιλογή να κλείνεις το motion blur και πλέον ευχαριστιέσαι παιχνίδι με ray-traced visuals, όταν ο κονσολάς πέφτει στα 15FPS και κλαίει τη μοίρα του. Μα αυτο το motion blur δεν ειναι που δινει μια διαφορετικη νοτα στο παιχνιδι; Παρατηρω σε καποια benchmarks οτι ακομα και με i9 9990k μαζι με 2x 2080ti καποια παιχνιδια ειναι κατω απο 60 fps σε 4k ultra. Πως ειναι δυνατον κατι τετοιο; Εννοω, για ποιο λογο φτιαχνουν οι devs τοσο απαιτητικα παιχνιδια, οταν ειναι αδυνατον να εχεις το max αποτελεσμα με τα τωρινα δεδομενα; Επισης σχετικα με την ampere γενια οταν βγει, οι τεχνολογιες στην σειρα turing θα σταματησουν να εξελισσονται, δλδ οι καρτες θα "αχρηστευθουν"¨; Ή θα μοιραζονται τις τεχνολογιες; Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από Luxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 9 ώρες πριν, darks1de είπε https://www.3dmark.com/3dm/45218920? νομίζω αυτό ειναι πιο φυσιολογικό Ποια ακριβως καρτα εχεις και την εχεις νορμαλ η OC γιατι ενω εχω και εγω 2070 Super ειμαι χειροτερα στα γραφικα μονο στον επεκξεργαστη ειμαι ποιο πανω λογω 3700X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas84gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Στις 27/3/2020 στις 12:45 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε Δε νομίζω να σκιάχτηκαν το RDNA 2, ωστόσο το 12 TF του XSX ''πόνεσε''. Ο πέτσινος σε πρόσφατη παρουσίαση Max-Q laptop, έλεγε RTX2080 > next-gen consoles κάτι που προφανώς δεν ισχύει, αφού το XSX είναι στα ίδια ή ίσως και λίγο ισχυρότερο. Το RDNA 2 λένε θα βγει αισθητά πάνω από RTX2080Ti, οπότε δεν φτάνει να δώσουν μόνο 2x στο RT με τα Ampere, θες και καλό boost στο rasterization. Οπότε αναμένουμε 60% ανώτερη(το λιγότερο) την ampere σε σχέση με την τωρινή σε όλα τα επίπεδα (RT κλπ) για να είμαστε σίγουροι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Luxx είπε Παρατηρω σε καποια benchmarks οτι ακομα και με i9 9990k μαζι με 2x 2080ti καποια παιχνιδια ειναι κατω απο 60 fps σε 4k ultra. Πως ειναι δυνατον κατι τετοιο; Εννοω, για ποιο λογο φτιαχνουν οι devs τοσο απαιτητικα παιχνιδια, οταν ειναι αδυνατον να εχεις το max αποτελεσμα με τα τωρινα δεδομενα; Ο λόγος είναι ότι οι devs έχουν εγκαταλήψει το sli εδώ και πολύ καιρό. Με sinlge gpu τρέχεις την ουσία γι αυτό βλέπεις αυτά τα αποτελέσματα. Εκτός από μερικά πολύ λίγα παιχνίδια, πλέον η χρησιμότητα του περιορίζεται κυρίως σε benchmarking από προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί να το χρησιμοποιούν. To dx12 μάλιστα, δεν το υποστηρίζει καν εξ' αρχής εκτός και αν κάποιος καταφύγει σε custom sli bits με ανάμεικτα αποτελέσματα. Άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες δηλαδή. Υπάρχουν μάλιστα παιχνίδια στα οποία καταλήγεις να έχεις και... negative scaling επειδή ακόμα και αν δουλεύει μόνο η μία κάρτα, η άλλη εξακολουθεί να τρώει το μισό bandwidth από τον δίαυλο ο οποίος πέφτει από τα x16 σε x8 λόγω sli. Όσο αναφορά τα απαιτητικά παιχνίδια, θα έλεγα ότι στο παρελθόν ήταν πολύ περισσότερα σε σχέση με αυτά σήμερα. Είμαστε στην εποχή του console parity. Μόνο τα RT εφέ κάνουν τη διαφορά και ανεβάζουν πολύ τις απαιτήσεις. Πράγμα το οποίο είναι λογικό. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από D.Luffy 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Εβλεπα τα σκορ στο 3DMark και ο αλλος εκτος απο τον i9 xtreme των 2000 ευρω ειχε και sli X4 2080ti Δηλαδη σχεδον 10 χιλιαρικακια μονο για αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Ποιες απαιτήσεις στα σημερινά παιχνίδια, το Crysis 1 βγήκε το 2007 και το top PC του 2020 δεν είναι αρκετό για να κρατήσει 60άρι ούτε για αστείο. Εντάξει φταίει το engine του που δεν βλέπει πολλούς CPU πυρήνες, αλλά και πάλι το STP δεν έχει ανέβει τόσο από τότε ώστε να φτάνουν 2 σημερινοί πυρήνες για να το max-άρουν. Χώρια που ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του στο οπτικό αποτέλεσμα, δείχνει ακόμα καλύτερο από κάποια σημερινά παιχνίδια και αυτό λέει πολλά. Όπως είπε και ο D.Luffy, τώρα έχει κονσολιά και η μόνη διαφορά στο PC είναι το αυξημένο frame-rate και το RTX είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Επειδη δεν εχω παιξει ποτε παιχνιδια 2K/4k καθως δεν εχω καταλληλη οθονη, η διαφορα στην ποιοτητα ειναι οντως καλη; Σε οθονη κατω απο 30" καταλαβαινεις την διαφορα; Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για τοσο κοντινη αποσταση; Παντως οι ταινιες 4k εχουν τεραστια διαφορα με αυτες στα 1080p. Δεν εχω τηλεοραση 4k, απλα απο τις σκηνες που βλεπω στα διαφορα καταστηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 23 λεπτά πριν, Luxx είπε Επειδη δεν εχω παιξει ποτε παιχνιδια 2K/4k καθως δεν εχω καταλληλη οθονη, η διαφορα στην ποιοτητα ειναι οντως καλη; Σε οθονη κατω απο 30" καταλαβαινεις την διαφορα; Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για τοσο κοντινη αποσταση; Παντως οι ταινιες 4k εχουν τεραστια διαφορα με αυτες στα 1080p. Δεν εχω τηλεοραση 4k, απλα απο τις σκηνες που βλεπω στα διαφορα καταστηματα. Η διαφορα που βλεπεις στις τηλεορασεις δεν ειναι τοσο το 4k αλλα το HDR που κανει την εικονα ποιο ζωντανη. Οπως εχω δει HDR εχουν πλεον και αρκετα παιχνιδια εγω εβαλα το Need for Speed Heat στην 2518D που εχω αλλα δεν ειδα καμια διαφορα με HDR on/off Το κακο ειναι πως HDR υποστηριζουν μονο μεσω HDMI αλλα αν συνδεω την οθονη με HDMI οταν σβηνω τον υπολογιστη δεν δινει εντολη να σβησει η οθονη και μενει 15 λεπτα μεχρι να σβησει απο σημα. Σε αντιθεση με το DP σβηνει αμεσως αλλα δεν εχεις με αυτο HDR Η αλλη βλακεια ειναι οτι δεν υποστηριζει σωστα το HDR to SDR και ετσι αν επιλεξεις η οθονη σου να εχει HDR βλεπεις καλα μονο υλικο με HDR αν βλεπεις πχ το Desktop ειναι σαν ξεθωριασμενο. Κανονικα θα επρεπε το HDR να ειναι αυτοματο να γυρναει η οθονη μονο οταν το υλικο το ζηταει οπως κανει το DVDFab Player ακομα και κλειστο να το εχεις στις ρυθμισεις το HDR αμα βαλεις ταινια που εχει HDR το ενεργοποιει το προγραμμα. Σε αντιθεση το Powerdvd που ειναι στην ουσια ποιο καλο και ποιο ακριβο δεν το κανει πρεπει να το κανεις εσυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα