Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Luxx είπε Πως γινεται αυτο; Παιζουν ρολο και τα υπολοιπα μερη του υπολογιστη; δε ξερω. η αληθεια ειναι τρεχω πολλα προγραμματα απο πισω, οποτε οσο να ναι πεφτει η επιδοση. εχω και μονο 8gb ram. 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Στο CPU μετράει καθαρά ο CPU. για το συγκεκριμενο προγραμμα δε ξερω, γενικα ομως παιζει ρολο και αν εχεις αρκετη ραμ (και η ταχυτητα, αν και στους παλιους ιντελ δε ξερω ποσο διαφορα εχει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε δε ξερω. η αληθεια ειναι τρεχω πολλα προγραμματα απο πισω, οποτε οσο να ναι πεφτει η επιδοση. εχω και μονο 8gb ram. για το συγκεκριμενο προγραμμα δε ξερω, γενικα ομως παιζει ρολο και αν εχεις αρκετη ραμ (και η ταχυτητα, αν και στους παλιους ιντελ δε ξερω ποσο διαφορα εχει) Να φανταστω η ram σου ειναι και single channel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Να φανταστω η ram σου ειναι και single channel. προφανως και οχι Spoiler παντως ας μη βγαινουμε οφφ. ακομα και να βρισκαμε τι παει στραβα, δεν εχω χρονο/ορεξη να ασχοληθω με 4πυρηνο επεξεργαστη. θελει αλλαγη οπως και να χει ευχαριστω για τη σκεψη παντως 🙂 ωπα κατσε τωρα το ειδα πιο καλα, σε 3600 παιζει το παληκαρι? εγω νομιζα οτι ηταν με τον 4670Κ της υπογραφης του. οποτε οκ λογικο να βγαζω ουτε τα μισα 😂 Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Στο cpu score παίζει αρκετό ρόλο και ο χρονισμός των ραμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, Luxx είπε Μολις κουμπωσα μια 2070 super. Ειναι καλο το score; Στο cpu ζοριστηκε αρκετα. Έτρεξα και εγώ ένα από περιέργεια. Ισοδύναμοι (στο 3D Mark Timespy) R5 3600 και i7-8700. Πάντως σίγουρα πρέπει να παίζει ρόλο και η ταχύτητα της RAM. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 54 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Έτρεξα και εγώ ένα από περιέργεια. Ισοδύναμοι (στο 3D Mark Timespy) R5 3600 και i7-8700. Πάντως σίγουρα πρέπει να παίζει ρόλο και η ταχύτητα της RAM. Παντως ο ryzen κοστιζει και 200+ ευρω λιγοτερα. Νομιζω ειναι vfm! Πολυ καλη η 2070 super μεχρι στιγμης! Ειδικα αν αναλογιστουμε οτι την αγορασα στην τιμη της 2060 super. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, Luxx είπε Παντως ο ryzen κοστιζει και 200+ ευρω λιγοτερα. Νομιζω ειναι vfm! Πολυ καλη η 2070 super μεχρι στιγμης! Ειδικα αν αναλογιστουμε οτι την αγορασα στην τιμη της 2060 super. Όχι 200 € αλλά 100. 200+ € ο Ryzen, 300+ € ο i7. Τον έχεις κάνει OC ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Όχι 200 € αλλά 100. 200+ € ο Ryzen, 300+ € ο i7. Τον έχεις κάνει OC ;; https://www.skroutz.gr/comparelists/32?compare=19344850%2C12979213 Κάτω από 200 έχει ο 3600. 180 έτοιμος και 170 με παραγγελία.. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε https://www.skroutz.gr/comparelists/32?compare=19344850%2C12979213 Κάτω από 200 έχει ο 3600. 180 έτοιμος και 170 με παραγγελία.. Κάνεις ένα συνηθισμένο λάθος που το κάνουν πολλοί... Από Σκρουτζομάγαζα της πλάκας με αμφίβολη υποστήριξη και με πιθανές παραεισαγωγές είναι φυσικό να τον πάρεις πιο φτηνά. Αν τον αγοράσεις από σοβαρά μαγαζιά όπως αυτό η τιμή του είναι γύρω στα 200 €. Προσωπικά προτιμώ να δώσω πχ 200 € και να έχω καλό support, παρά 170 ξέρω γω και αν συμβεί κάτι να ψάχνω να βρω το δίκιο μου. Και όχι, για μένα το RMA δεν είναι πρωτεύουσα λύση. Πάντως τον i7-8700 τον είχα πάρει 300 €, τα 381 € που λέει εκεί δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Βγαινουμε off-topic, αλλα εγω που τον πηρα στα 169 απο το παρακατω μαγαζι, δεν θεωρειται σοβαρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μια χαρά είναι το Hellas phone. Και το e-god που τον έχει 177 μια χαρά μαγαζί είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Luxx είπε Βγαινουμε off-topic, αλλα εγω που τον πηρα στα 169 απο το παρακατω μαγαζι, δεν θεωρειται σοβαρο; Είναι υποκειμενικό αυτό. Εγώ δεν θα το εμπιστευόμουν. Αν όμως σου χαλάσει ποτέ, έχω περιέργεια για το πως θα σε εξυπηρετήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, _Theo_ είπε Είναι υποκειμενικό αυτό. Εγώ δεν θα το εμπιστευόμουν. Αν όμως σου χαλάσει ποτέ, έχω περιέργεια για το πως θα σε εξυπηρετήσουν. Αρκετα offtopic αλλα μιας και ειχα παραγγειλει ενα κινητο απο hellasphone και ειχε προβλημα μιλησα μαζι τους το εστειλα με acs πληρωσαν αυτοι τα μεταφορικα οταν το παρελαβαν και με εστειλαν καινουργιο παλι με δικα τους εξοδα. Οποτε ειναι στα αρκετα αξιοπιστα μαγαζια και σε θεματα RMA. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 12 minutes ago, _Theo_ said: Είναι υποκειμενικό αυτό. Εγώ δεν θα το εμπιστευόμουν. Αν όμως σου χαλάσει ποτέ, έχω περιέργεια για το πως θα σε εξυπηρετήσουν. Έχουμε δει άραγε topic/post στο forum από κάποιον που του χάλασε CPU χωρίς overclocking και χωρίς γιωτομπαλίαση? Απλά μόνος του στα καλά καθούμενα (εξαιρώ κεραυνούς)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε Έχουμε δει άραγε topic/post στο forum από κάποιον που του χάλασε CPU χωρίς overclocking και χωρίς γιωτομπαλίαση? Απλά μόνος του στα καλά καθούμενα (εξαιρώ κεραυνούς)... Εγώ δεν τα εξαιρώ αυτά. Πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο αστοχίας υλικού ή κάτι τέτοιο. Γι αυτό και ανέφερα το after sales service σε τέτοιες περιπτώσεις. Τουλάχιστον το κατάστημα που ανέφερα έχει την φήμη ότι σέβεται τον πελάτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα