LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Και πως βλεπουμε τι DLSS εχει μια καρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Αν είναι RTX υποστηρίζει DLSS 2.0 (τουλάχιστον).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Ωραία. Άντε και με το DLSS 3.0 να κατέβουμε με το καλό στα 480p internal rendering με 4Κ quality. Πέρα από την πλάκα, αν η τεχνολογία εξελιχθεί κι άλλο, θα δούμε τρομερό boost στα visuals. Μακάρι να την εφαρμόσουν κι άλλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Αν είναι RTX υποστηρίζει DLSS 2.0 (τουλάχιστον).. Εγω 2070 Super θελω να παρω οποτε ειμαι μια χαρα σωστα; Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από LLLEFTERIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Φαντάζομαι εννοούσε το κράξιμο από τους youtubers, αλλά όπως και να έχει ποτέ δεν μένει feature στην πρώτη έκδοση. Γενικά μιλώντας, όχι μόνο της NVIDIA.. Η 2080ti για την τιμη της δεν εφαγε το μεγαλυτερο κραξιμο απο το 2018 που βγηκε μεχρι και σημερα?Γιατι αντε πες RT Και DLSS δεν περιμεναμε σε πολλους μεγαλους τιτλους ουτως ή αλλως. Ειδες πουθενα κανενα επισημο price drop σε αυτην? Μηπως ο Σακης και ο Μακης δεν κραξανε πολυ για να τους ''ακουσει''η nvidia οπως λενε καποιοι οτι εκανε τωρα με το DLSS το οποιο καλα καλα ακομα δεν εχουν προσφερει καν πολλοι τιτλοι που εχουν ανακοινωσει οτι θα εχουν? Λεω εγω τωρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 https://wccftech.com/directx-12-ultimate-mesh-shaders-nvidia-geforce-rtx-2080-ti-and-xbox-series-x/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δεν λένε τίποτα αυτά, τα χάλια του Minecraft 1080P/30-55FPS δεν τα βγάζει η 2080Ti στο Quake RTX σε 1440P που είναι full path-tracing. Το θέμα είναι τι θα γίνει στα γκειμς που θα έχουν RT γιατί θα είναι RDNA 2 optimized, οπότε θα δούμε πως θα τα πάνε οι NV τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μόλις μπήκα πάλι στο club πήρα μια evga 2070 super xc 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν λένε τίποτα αυτά, τα χάλια του Minecraft 1080P/30-55FPS δεν τα βγάζει η 2080Ti στο Quake RTX σε 1440P που είναι full path-tracing. Το θέμα είναι τι θα γίνει στα γκειμς που θα έχουν RT γιατί θα είναι RDNA 2 optimized, οπότε θα δούμε πως θα τα πάνε οι NV τότε. Kαι στο minecraft path tracing εχει. Επισης το να ζηταμε επιδοσεις τοσο σε rasterization αλλα και σε RT ισαξιες με την 2080ti απο κονσολα των 500 ευρω ειναι αστειο. Με τα λεφτα μονο της 2080ti αγοραζεις 2,5 xbox Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2020 από noFEARgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Έχει ισάξιο raster performance με την 2080 που εγώ εκεί το περίμενα έτσι και αλλιώς και φυσικά δεν είναι καθόλου άσχημα, θα δούμε παπάδες στα exclusives με τέτοια δύναμη. Να δούμε πως θα κρατηθούν τα Turing στα επόμενα παιχνίδια όμως με RT που θα είναι RDNA 2 optimized. Το καλό είναι ότι το DX12 Ultimate υποστηρίζει νέα πράγματα που η NV είχε προβλέψει στην Turing αρχιτεκτονική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 11 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Έχει ισάξιο raster performance με την 2080 που εγώ εκεί το περίμενα έτσι και αλλιώς και φυσικά δεν είναι καθόλου άσχημα, θα δούμε παπάδες στα exclusives με τέτοια δύναμη. Να δούμε πως θα κρατηθούν τα Turing στα επόμενα παιχνίδια όμως με RT που θα είναι RDNA 2 optimized. Το καλό είναι ότι το DX12 Ultimate υποστηρίζει νέα πράγματα που η NV είχε προβλέψει στην Turing αρχιτεκτονική. psycho εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapad20 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) παιδια πειτε μου λιγο η σωστη επιλογη για hdr gaming στο nvidia control panel για συνδεση με την 4κ Tv για hdr ειναι rgb full range ή YCBCR 4.2.2 8,10,12 bit limited range ή YCbCr 444 αυτο νομιζω μεχρι 8 bit παει limited range Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2020 από gpapad20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 HDR σημαίνει 10bit οπωσδήποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Κατι δεν μου παει καλα με τις EVGA πηρα μια 2070 Super και στο κουτι το Super ειναι με αυτοκολλητο λες και τους ειχαν περισσεψει κουτια απο την απλη και για να μην φτιαχνουν αλλα εβαλαν απλα ενα αυτοκολλητο. Το ιδιο και στο backplate το Super ειναι ενα χοντρο αυτοκολλητο. Υπαρχει περιπτωση για μαϊμου καρτα; Αν και στο EVGA Precision X1 μου την βλεπει σαν Super και στο GPU-Z Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Τρέξε ένα benchmark και σύγκρινε αποτελέσματα από techpowerup ή guru3d. Από που την αγόρασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα