Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX2000/GTX16XX Series (Turing)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το νεότερο revision δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και καλύτερο, μπορεί να έχουν πετσοκόψει πράγματα για να ελαττώσουν το κόστος κατασκευής.

• Thanks 1
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το νεότερο revision δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και καλύτερο, μπορεί να έχουν πετσοκόψει πράγματα για να ελαττώσουν το κόστος κατασκευής.

Τώρα νομίζω να κατάλαβες τι ξεκίνησες έτσι? 😂😂

16 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Πολλοι εκαναν παραπονα για ανεβασμενες θερμοκρασιες σχετικα με τις υλοποιησεις της gigabyte και λενε στα rev 2.0 και 3.0 εχουν βελτιωσει τα heatsinks.

48 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Μου εξηγει καποιος γιατι η gigabyte βγαζει rev 1.0, 2.0, 3.0; Τοσο προβληματικες ειναι οι υλοποιησεις της;

Εγκυκλοπαιδικά έχει τύχει η gb να βγάλει νέο revision, και το μόνο που να έχει αλλάξει να είναι το vbios.😁

Ή μπορεί να τύχει κάτι άλλο πολύ δευτερεύον (πχ μπορεί να βρουν πιο φτηνή πάστα, pads) και να θέλουν να κάνουν διάκριση στις κάρτες στις περιπτώσεις rma κλπ που κρατάνε στοιχεία.

52 minutes ago, ilos said:

Εγκυκλοπαιδικά έχει τύχει η gb να βγάλει νέο revision, και το μόνο που να έχει αλλάξει να είναι το vbios.😁

Ή μπορεί να τύχει κάτι άλλο πολύ δευτερεύον (πχ μπορεί να βρουν πιο φτηνή πάστα, pads) και να θέλουν να κάνουν διάκριση στις κάρτες στις περιπτώσεις rma κλπ που κρατάνε στοιχεία.

Γιατι δεν βρισκω πουθενα τι αλλαγες εχει το καθε revision; Ουτε στο site της gigabyte.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Γιατι δεν βρισκω πουθενα τι αλλαγες εχει το καθε revision; Ουτε στο site της gigabyte.

Σε βλεπω μεχρι να αποφασησεις - καταληξεις - αγορασεις - ξεσφραγησεις - εγκαταστησεις drivers χωρις control panel, να τρως μπουκαλι μετα απο τον 3600 λογω παλαιοτητας.

Επεξ/σία από Ronnie1985

Θα πηγαινει στο Plaisio θα αγοραζει gpu , θα τις αφηνει στην ακρη χωρις να τις βαλει πανω στο pc και θα τις γυρναει πισω μετα .

Κατηγορουμε το support στα καταστηματα αλλα αν εχει να αντιμετωπισουν τετοιες περιπτωσεις τους κατανοώ εν μερη 

• Like 2
  • Confused 1

40 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε

Σε βλεπω μεχρι να αποφασησεις-καταληξεις-αγορασεις καρτα γραφικων να τρως μπουκαλι μετα απο τον 3600 λογω παλαιοτητας.

Εδώ καλά καλά δεν έχει αποφασίσει τι τροφοδοτικό έχει το 750 gold η το Seasonic 520w που είχε βάλει ότι θα αγόραζε όταν είχες απαντήσει σε εκείνο το θέμα που είχε με κάτι cold boot λυπάμαι το support του πλαισίου πάντως αλλά υπομονή κάπου είπε θα περιμένει τις ampere οπότε καλό Σεπτέμβρη, κατά τον Οκτώβριο, Νοέμβριο θα έρθουν Ελλάδα οπότε το 2021 θα κάνει αγορά κάπου κιόλας διάβαζα ότι είχε gtx790 και όχι 770 αλλά τις τελευταίες βδομάδες έχει gtx770 😂 

34 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Θα πηγαινει στο Plaisio θα αγοραζει gpu , θα τις αφηνει στην ακρη χωρις να τις βαλει πανω στο pc και θα τις γυρναει πισω μετα .

Κατηγορουμε το support στα καταστηματα αλλα αν εχει να αντιμετωπισουν τετοιες περιπτωσεις τους κατανοώ εν μερη 

Είναι κόλπο τις κάνει παραγγελία για να τις έχουν άμεσα διαθέσιμες για άλλα άτομα που τυχών την θέλουν ρε σκέφτεται τους συνανθρώπους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Εδώ καλά καλά δεν έχει αποφασίσει τι τροφοδοτικό έχει το 750 gold η το Seasonic 520w που είχε βάλει ότι θα αγόραζε 😂

Στο θεμα αυτο συμφωνα με οσα εχει γραψει, ολοι του λενε φταιει το τροφοδοτικο ποσο μαλλον ενω κανει και περιεργο θορυβο και η απαντηση του ηταν

Αντε συνενοησου μετα με καποιον που σκεφτεται κ λειτουργει ετσι...

Επεξ/σία από Ronnie1985
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/3/2020 στις 10:39 ΠΜ, elpaso1 είπε

Μου εξηγει καποιος γιατι η gigabyte βγαζει rev 1.0, 2.0, 3.0; Τοσο προβληματικες ειναι οι υλοποιησεις της;

Φήμες λένε ότι τις συγκεκριμένες τις φτιάχνει η amd, ισως γι' αυτό είναι τόσο προβληματικές υλοποιήσεις.

Επεξ/σία από leros2004
  • Confused 2

Παιδιά μια ερώτηση: 

Έχω συνδέσει την κάρτα γραφικών με την οθόνη με ένα καλώδιο Display Port Turbo-X. Στο GPU-Z μου εμφανίζει τις παρακάτω πληροφορίες. Τι σημαίνει "Display Port Link Rate current & maximum";;

Το current είναι 1.6 Gbps και το max 2.7 Gbps. Αυτό έχει να κάνει με την ποιότητα του καλωδίου;; Αν είχα δηλαδή κάποιο καλύτερης ποιότητας θα μπορούσα να έχω καλύτερη απόδοση και οπτικό αποτέλεσμα;;

ss.gif

Στις 11/3/2020 στις 3:31 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Μακριά απ' τον Μιλανέζο τώρα μπορεί να 'χει κορόνα 🤣

Πανωλεθρία ΚΑΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ στο Μιλάνο πριν καν βγουν τα Amperre.😇

36 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Παιδιά μια ερώτηση: 

Έχω συνδέσει την κάρτα γραφικών με την οθόνη με ένα καλώδιο Display Port Turbo-X. Στο GPU-Z μου εμφανίζει τις παρακάτω πληροφορίες. Τι σημαίνει "Display Port Link Rate current & maximum";;

Το current είναι 1.6 Gbps και το max 2.7 Gbps. Αυτό έχει να κάνει με την ποιότητα του καλωδίου;; Αν είχα δηλαδή κάποιο καλύτερης ποιότητας θα μπορούσα να έχω καλύτερη απόδοση και οπτικό αποτέλεσμα;;

ss.gif

Rofl; τι καλώδιο είναι αυτό από τα LIDL κυριολεκτικά. Έχει να κάνει με το version/revision του dp.Πχ αυτά που έχω εγώ και είναι από 1.2a και πάνω το λιγότερο έχουν 5.4 GBps.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...