Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX2000/GTX16XX Series (Turing)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/2/2020 στις 10:13 ΠΜ, DEADLAZARUS είπε

Ρε συ, νομίζω ότι απευθύνομαι σε νοήμονα όντα.

Είσαι άδικος εδώ και θεωρώ πως η δημιουργία γενικών και owners νημάτων είναι η καλύτερη λύση.

Δεν πιστεύω ότι κάποιος θα έμπαινε στη διαδικασία που περιγράφεις (να ξεκινήσει ένα σωρό ανούσια νήματα). Μεγάλα παιδιά είμαστε, την άποψή μας θέλουμε να γράψουμε, ε, δεν πιστεύω ότι θα το πάμε σε vs λογική.

Προσωπικά, επικροτώ την κίνηση με το navi xt owners thread. Το παρακολουθώ και διαβάζω τα σχόλια των παιδιών, αλλά δεν συμμετέχω σεβόμενος το γεγονός ότι δεν έχω την κάρτα.

Αν θέλω να κάνω κάποιο γενικό σχόλιο για τις xt, θα το κάνω στο νήμα των amd καρτών, δεν θα πάω να χαλάσω το νήμα των παιδιών.

Φαντάζομαι είδες το νήμα των 2080ti owners. Έμεινε καθαρό και γράφαμε όσοι είχαμε την κάρτα (εννοείται πως κι εμείς οι ίδιοι, χωρίς εξαλλοσύνες, "κόβαμε" κάθε προσπάθεια δημιουργίας vs ή βγάζαμε κίτρινη κάρτα σε όσους ήθελαν να πουν το μακρύ και το κοντό τους). Όσοι ήθελαν, επομένως, να κάνουν τους παλικαράδες, έμεναν εκτός.

Ναι, σχολιάζαμε 10 άτομα, αλλά είναι προτιμότερο αυτό από το να μπαίνει ο κάθε άσχετος και να λέει τα δικά του.

Μακάρι να ήμασταν περισσότερο ώριμοι και να μπορούσαμε να συζητήσουμε για τεχνολογικά θέματα χωρίς οπαδισμούς (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου).

Αφού δεν μπορούμε, ο διαχωρισμός είναι η λύση.

Εγω χτυπησα like στον Ilos, οχι γιατι δεν σεβομαι την προταση σου, σαφως το υποβαθρο της δεν ειναι σαθρο, τουναντιον το VS παει κι ερχεται...

Μου φανηκε ωστοσο λιγο φαση προσκομισης πιστοποιητικου φρονηματων ενα πραμα. Απο την αλλη λιγη περιχαρακωση απο τη στιγμη που ο αμοιβαιος σεβασμος λαμπει δια της απουσιας του πολυ συχνα, δεν ειναι κακη. Ιδωμεν. Δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος, μακαρι να διαψευστω και να εχουμε περισσοτερο πολιτισμενες αντιπαραθεσεις εντος του forum στο μελλον.

Επεξ/σία από kostiger
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 21/2/2020 στις 8:59 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε

21040910375l.jpg

Από τα παραπάνω μόνο τα BF V, Metro Exodus, SotTR και Control έχουν RTX. Τα υπόλοιπα τα έφαγε η μαρμάγκα, αν και το Serious Sam 4 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Το patch για το Hitman 2 δεν βγήκε ποτέ, για το FF XV τα ίδια, για PUBG τα ίδια και φυσικά για το Hellblade που θα έπαιρνε DLSS support και δεν πήρε ποτέ.

Σ' αυτή τη γενιά το RTX implementation ήταν τραγικό, ελπίζουμε το 2020 να είναι αρκετά καλύτερο μαζί με νέες κάρτες.

PUBG με RTX, μόνο ως κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο θα μπορούσα να το εκλάβω...! 

• Like 1

Στο Youngbood ακόμη και με την 2060 βγάζεις 90-100fps με RT και DLSS, που είναι μια χαρά fps για fast paced. Αν μπορούσαν και στο PUGB να το κάνουν αυτό εντάξει..

51 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Nvidia DLSS in 2020: Stunning Results

Ενθουσιάστηκαν μέχρι και τα red boys.

Όταν θα το φτιάξουν να μην έχει αστιγματισμό στα 1080p/1440p το ξανασυζητάμε.😁 Περισσότερο rasterization και rt performance θέλουμε, όχι κλεψιές επειδή δεν έχουμε ακόμα τα 4k60 με RT.

To Υoungblood που είναι βασισμένο στο καινούργιο DLSS μια χαρά quality έχει σε 1080p, δεν καταλαβαίνεις διαφορά από native..

11 λεπτά πριν, ilos είπε

Όταν θα το φτιάξουν να μην έχει αστιγματισμό στα 1080p/1440p το ξανασυζητάμε.😁 Περισσότερο rasterization και rt performance θέλουμε, όχι κλεψιές επειδή δεν έχουμε ακόμα τα 4k60 με RT.

Αν φτάσει το AI(Που θα φτάσει γιατί βελτιώνεται συνεχώς) να κάνει παντού τόσο καλή δουλειά όσο στο Youngblood είναι καλοδεχούμενο. Απλά οι πράσινοι βιάστηκαν να το hype-άρουν το 2018. Να δούμε το DirectML που θα χρησιμοποιεί και το επόμενο Xbox πόσο καλή δουλειά θα κάνει και πως θα είναι σε σύγκριση με το DLSS. Αυτές οι λύσεις ήρθαν για να μείνουν.

Εντάξει. Τo DLSS 2.0 είναι πολύ καλό. Επιτέλους φτάσαμε σε αυτό το "milestone". Δεν χαλάει το image quality μόλις ανοίγεις το DLSS. Από εδώ και πέρα θα βελτιώνεται συνεχώς..

17 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Πολύ ανώτερο το DLSS στο Youngblood όμως..

Δεν το έχω δεί να σου πώ, πάντως και στο exodus είχα τραβήξει screenshots και η διαφορές ήταν πολύ μικρές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...