Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX2000/GTX16XX Series (Turing)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Ronnie1985 είπε

Θεωρεις οτι βοηθας με την απαντηση αυτη η οτι κανεις καποιο ουσιωδες σχολιο;

Spoiler

Καλά, το αν προβαίνω σε ουσιώδη ή μη σχόλια δεν θα το κρίνεις εσύ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν ρωτάω 5.000 φορές την ημέρα ανούσια πράγματα.

• Like 1
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ανοίξουμε και εμείς ένα RTX owners όπως απέναντι; :P 

Επεξ/σία από Επισκέπτης

1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Να ανοίξουμε και εμείς ένα RTX owners όπως απέναντι; :P

Υπαρχει ηδη θεμα για 2080ti. Τωρα αν θελει καποιος να ανοιξει ξεχωριστο θεμα για καποια συγκεκριμενη καρτα ας ανοιξει,δεν απαγορευεται(τωρα τι συμμετοχη θα υπαρχει ειναι αλλο θεμα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Γενικα για τις RTX υποτιθεται ειναι αυτο εδω το θεμα.

Δεν είναι owners και έρχεται ο καθένας κόκκινος..

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Οπως αναφερθηκε καλο ειναι αυτο και το αντιστοιχο της amd να ειναι μονο για νεα κτλπ και να ανοιχτουν ξεχωριστα για τις καρτες απο τους κατοχους . 

Για flaming υπαρχει παντα και το battle of eternity thread :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Καλά, το αν προβαίνω σε ουσιώδη ή μη σχόλια δεν θα το κρίνεις εσύ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν ρωτάω 5.000 φορές την ημέρα ανούσια πράγματα.

Delete

Επεξ/σία από Ronnie1985

Πάντως είναι χαζό ακόμα να κάνουμε debate μεταξύ σοβαρού και αστείου για το αν θα πρέπει να έχουμε owners thread (που ήδη έχουμε αρκετά).

Καταρχάς δε γίνεται να ελεγχθεί τι έχει ο καθένας (εκτός αν αρχίσουμε πάλι τις τρολιές με τις αποδείξεις και τους fanboyσμούς όπως και στα amd/intel cpu threads) και δεύτερον και σημαντικότερο είναι μια μορφή λογοκρισίας. Πες ότι άνοιγα radeon 7 owners thread που την έχουν συνολικά 10-20 άτομα στην Ελλάδα (και πολλά λέω) και έγραφα ότι fanboyλίκι μου κατέβει, ενώ απαγόρευα τον αντίλογο επειδή ο συμφορουμίτης δεν την έχει αγοράσει για να έχει δικαίωμα λόγου. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω να είναι λογοκρισία από την στιγμή που υπάρχει το γενικό thread που μπορεί να γράψει όποιος θέλει. Το owners thread θα ξέρω ότι είναι ένας καθαρός τόπος για να ρωτήσω ή να συζητήσω κάτι για την κάρτα μου με άτομα που έχουν την ίδια εμπειρία. Και ναι το πιο σωστό είναι με απόδειξη, αφού σβήσεις φυσικά προσωπικά στοιχεία, και είναι ένα λεπτό δουλειά να την ανεβάσεις..

Επεξ/σία από Επισκέπτης

10 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Δεν νομίζω να είναι λογοκρισία από την στιγμή που υπάρχει το γενικό thread που μπορεί να γράψει όποιος θέλει. Το owners thread θα ξέρω ότι είναι ένας καθαρός τόπος για να ρωτήσω ή να συζητήσω κάτι για την κάρτα μου με άτομα που έχουν την ίδια εμπειρία. Και ναι το πιο σωστό είναι με απόδειξη, αφού σβήσεις φυσικά προσωπικά στοιχεία, και είναι ένα λεπτό δουλειά να την ανεβάσεις..

Και κάτι τρέχει νομίζεις με την απόδειξη, ότι θα αλλάξει τίποτα.😁 Όχι μόνο απόδειξη, ολόκληρο τιμολόγιο και album με photos να δείξω από το 8600k build που έκανα πριν 2 χρόνια τα ίδια και πάλι θα άκουγα από τους γνωστούς άγνωστους. Τώρα πάει πια, είμαι κοκκινοφρουρός αλλά με nvidia κάρτα. Τρικυμία εν κρανίω.😄

1 ώρα πριν, ilos είπε

Πάντως είναι χαζό ακόμα να κάνουμε debate μεταξύ σοβαρού και αστείου για το αν θα πρέπει να έχουμε owners thread (που ήδη έχουμε αρκετά).

Καταρχάς δε γίνεται να ελεγχθεί τι έχει ο καθένας (εκτός αν αρχίσουμε πάλι τις τρολιές με τις αποδείξεις και τους fanboyσμούς όπως και στα amd/intel cpu threads) και δεύτερον και σημαντικότερο είναι μια μορφή λογοκρισίας. Πες ότι άνοιγα radeon 7 owners thread που την έχουν συνολικά 10-20 άτομα στην Ελλάδα (και πολλά λέω) και έγραφα ότι fanboyλίκι μου κατέβει, ενώ απαγόρευα τον αντίλογο επειδή ο συμφορουμίτης δεν την έχει αγοράσει για να έχει δικαίωμα λόγου. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

Ρε συ, νομίζω ότι απευθύνομαι σε νοήμονα όντα.

Είσαι άδικος εδώ και θεωρώ πως η δημιουργία γενικών και owners νημάτων είναι η καλύτερη λύση.

Δεν πιστεύω ότι κάποιος θα έμπαινε στη διαδικασία που περιγράφεις (να ξεκινήσει ένα σωρό ανούσια νήματα). Μεγάλα παιδιά είμαστε, την άποψή μας θέλουμε να γράψουμε, ε, δεν πιστεύω ότι θα το πάμε σε vs λογική.

Προσωπικά, επικροτώ την κίνηση με το navi xt owners thread. Το παρακολουθώ και διαβάζω τα σχόλια των παιδιών, αλλά δεν συμμετέχω σεβόμενος το γεγονός ότι δεν έχω την κάρτα.

Αν θέλω να κάνω κάποιο γενικό σχόλιο για τις xt, θα το κάνω στο νήμα των amd καρτών, δεν θα πάω να χαλάσω το νήμα των παιδιών.

Φαντάζομαι είδες το νήμα των 2080ti owners. Έμεινε καθαρό και γράφαμε όσοι είχαμε την κάρτα (εννοείται πως κι εμείς οι ίδιοι, χωρίς εξαλλοσύνες, "κόβαμε" κάθε προσπάθεια δημιουργίας vs ή βγάζαμε κίτρινη κάρτα σε όσους ήθελαν να πουν το μακρύ και το κοντό τους). Όσοι ήθελαν, επομένως, να κάνουν τους παλικαράδες, έμεναν εκτός.

Ναι, σχολιάζαμε 10 άτομα, αλλά είναι προτιμότερο αυτό από το να μπαίνει ο κάθε άσχετος και να λέει τα δικά του.

Μακάρι να ήμασταν περισσότερο ώριμοι και να μπορούσαμε να συζητήσουμε για τεχνολογικά θέματα χωρίς οπαδισμούς (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου).

Αφού δεν μπορούμε, ο διαχωρισμός είναι η λύση.

• Like 4

21 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Ρε συ, νομίζω ότι απευθύνομαι σε νοήμονα όντα.

Είσαι άδικος εδώ και θεωρώ πως η δημιουργία γενικών και owners νημάτων είναι η καλύτερη λύση.

Δεν πιστεύω ότι κάποιος θα έμπαινε στη διαδικασία που περιγράφεις (να ξεκινήσει ένα σωρό ανούσια νήματα). Μεγάλα παιδιά είμαστε, την άποψή μας θέλουμε να γράψουμε, ε, δεν πιστεύω ότι θα το πάμε σε vs λογική.

Προσωπικά, επικροτώ την κίνηση με το navi xt owners thread. Το παρακολουθώ και διαβάζω τα σχόλια των παιδιών, αλλά δεν συμμετέχω σεβόμενος το γεγονός ότι δεν έχω την κάρτα.

Αν θέλω να κάνω κάποιο γενικό σχόλιο για τις xt, θα το κάνω στο νήμα των amd καρτών, δεν θα πάω να χαλάσω το νήμα των παιδιών.

Φαντάζομαι είδες το νήμα των 2080ti owners. Έμεινε καθαρό και γράφαμε όσοι είχαμε την κάρτα (εννοείται πως κι εμείς οι ίδιοι, χωρίς εξαλλοσύνες, "κόβαμε" κάθε προσπάθεια δημιουργίας vs ή βγάζαμε κίτρινη κάρτα σε όσους ήθελαν να πουν το μακρύ και το κοντό τους). Όσοι ήθελαν, επομένως, να κάνουν τους παλικαράδες, έμεναν εκτός.

Ναι, σχολιάζαμε 10 άτομα, αλλά είναι προτιμότερο αυτό από το να μπαίνει ο κάθε άσχετος και να λέει τα δικά του.

Μακάρι να ήμασταν περισσότερο ώριμοι και να μπορούσαμε να συζητήσουμε για τεχνολογικά θέματα χωρίς οπαδισμούς (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου).

Αφού δεν μπορούμε, ο διαχωρισμός είναι η λύση.

Δε διαφωνώ σε τίποτα από αυτά, αλλά από τη στιγμή που είναι αδύνατη η επιτήρηση καταλαβαίνεις τι συμβαίνει.

31 λεπτά πριν, ilos είπε

Δε διαφωνώ σε τίποτα από αυτά, αλλά από τη στιγμή που είναι αδύνατη η επιτήρηση καταλαβαίνεις τι συμβαίνει.

Οι  ti owners ειναι αριστοκρατικη γενια, δεν χρεια ζονται επιτηρηση. :P:P:P:P:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...