Dinoel Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, Azerothakis είπε https://wccftech.com/exclusive-nvidias-super-gpus-unleashing-monsters/ Καλώς τα παιδιά RTX REFRESHed!!! προλαβαίνω να πουλήσω την 2080 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Τα πράγματα δείχνουν την amd outnumbered και outgunned αλλά θα δούμε.. 7 λεπτά πριν, Dinoel είπε προλαβαίνω να πουλήσω την 2080 ? Ε εντάξει θα την πουλήσεις αργότερα αλλά φθηνότερα... έτσι είναι αυτά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinoel Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Stamer είπε Τα πράγματα δείχνουν την amd outnumbered και outgunned αλλά θα δούμε.. Ε εντάξει θα την πουλήσεις αργότερα αλλά φθηνότερα... έτσι είναι αυτά κοιτάξε χαβαλέ κάνω, εννοείται ότι με πειράζει αλλά δεν θα με πάρει από κάτω. Το μόνο που θα ήθελα να είχε γίνει,να πήγαινα σε ti αλλά όταν την πήρα την 2080(strix), η ti έκανε 1600 ευρώ. Κατά τα άλλα θα την κρατήσω αρκετά χρόνια την καρτούλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Azerothakis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Dinoel είπε προλαβαίνω να πουλήσω την 2080 ? Χαχαχαχαχαχαχα το εχω γραψει οτι θα εχουμε παρελαση προιοντων στο insomnia απο μεσα Ιουλιου και με κραζανε εδω τα παιδια. Ζουμε τεχνολογικο αναβρασμο με ολα τα leaks/speculates/previews "φέτο". Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από Azerothakis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Dinoel είπε κοιτάξε χαβαλέ κάνω, εννοείται ότι με πειράζει αλλά δεν θα με πάρει από κάτω. Το μόνο που θα ήθελα να είχε γίνει,να πήγαινα σε ti αλλά όταν την πήρα την 2080(strix), η ti έκανε 1600 ευρώ. Κατά τα άλλα θα την κρατήσω αρκετά χρόνια την καρτούλα. Αμα παιζεις 1440p και κάτω, σίγουρα. Πάντως άρχισαν να το παραχ3ζουν, είχαν την στανταρ γκάμα προϊόντων τους και τώρα στριμώχνουν άλλα τόσα ανάμεσα. Το σίγουρο οτι πολύ θα νιώσουν αδικημένοι. Προφανώς εγώ όπως και εσύ δεν οφείλουμε, ούτε έχουμε λόγο να τους τιμήσουμε περαιτέρω τώρα. Όταν βγάλουν νέα αρχιτεκτονική βλέπουμε (κι αν!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinoel Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Azerothakis είπε Χαχαχαχαχαχαχα το εχω γραψει οτι θα εχουμε παρελαση προιοντων στο insomnia απο μεσα Ιουλιου και με κραζανε εδω τα παιδια. κοίταξε για τους περισσότερους εδώ μέσα αυτό το συναισθημα που έχουμε στην κατοχή μας αυτές τις κάρτες το έχουμε ξανανιώσει. Έτσι είναι ο κόσμος της τεχνολογίας είτε αφορά επεξεργαστές είτε κάρτες γραφικών είτε κινητά. Σχεδόν κάθε χρόνο είσαι με το "παλιό" μοντέλο. Ο μόνος τρόπος να αναβαθμίζεις συνέχεια είναι κάθε χρόνο να πουλάς και να αγοράζεις το καινούργιο. Εγώ προσωπικά βαριέμαι να το κάνω αυτό. 1 λεπτό πριν, Stamer είπε Αμα παιζεις 1440p και κάτω, σίγουρα. Πάντως άρχισαν να το παραχ3ζουν, είχαν την στανταρ γκάμα προϊόντων τους και τώρα στριμώχνουν άλλα τόσα ανάμεσα. Το σίγουρο οτι πολύ θα νιώσουν αδικημένοι. Προφανώς εγώ όπως και εσύ δεν οφείλουμε, ούτε έχουμε λόγο να τους τιμήσουμε περαιτέρω τώρα. Όταν βγάλουν νέα αρχιτεκτονική βλέπουμε (κι αν!) η οθόνη μου είναι η Asus PG279Q 1440p 165Hz(O.C.). Απλώς με την ti θα ήμουν ποιο άνετος σε fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Dinoel είπε κοίταξε για τους περισσότερους εδώ μέσα αυτό το συναισθημα που έχουμε στην κατοχή μας αυτές τις κάρτες το έχουμε ξανανιώσει. Έτσι είναι ο κόσμος της τεχνολογίας είτε αφορά επεξεργαστές είτε κάρτες γραφικών είτε κινητά. Σχεδόν κάθε χρόνο είσαι με το "παλιό" μοντέλο. Ο μόνος τρόπος να αναβαθμίζεις συνέχεια είναι κάθε χρόνο να πουλάς και να αγοράζεις το καινούργιο. Εγώ προσωπικά βαριέμαι να το κάνω αυτό. η οθόνη μου είναι η Asus PG279Q 1440p 165Hz(O.C.). Απλώς με την ti θα ήμουν ποιο άνετος σε fps. Μη μασάς... έχω παρατηρήσει ανα τα χρόνια οτι βγαίνουν κάποια λίγα παιχνίδια που σε κάνουν να νιώσεις έτσι αλλά overall θα είσαι μια χαρά! 12 λεπτά πριν, Azerothakis είπε Χαχαχαχαχαχαχα το εχω γραψει οτι θα εχουμε παρελαση προιοντων στο insomnia απο μεσα Ιουλιου και με κραζανε εδω τα παιδια. Ζουμε τεχνολογικο αναβρασμο με ολα τα leaks/speculates/previews "φέτο". Και η πλάκα είναι οτι η nvidia θα καταφέρει να πουλήσει αρκετές περισσότερες turing (εφόσον υπάρξουν και μειώσεις στις τιμές) και αφού θα τους έχει όλους να χορεύουν στον ρυθμό της... θα πλασάρει και μία ampere σε ένα χρόνο από τώρα και θα πέσει πολύ κλάμα. Λίγο πολύ έτσι ήταν τα πράγματα θα μου πεις. Απλά αυτή τη φορά συνοδεύονται από πολύ υψηλές τιμές! Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από Stamer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Ο Jensen έχει πει ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για HW boosts, οπότε η δουλειά από 'δω και πέρα θα πρέπει να γίνεται κυρίως με optimization στο software. Ας χωσουν RT Cores να ανεβουν τα giga rays. Μαλλον κοστιζουν αρκετα ομως οποτε το πανε δια πλαγειας οδου με tensors και dlss. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Ας χωσουν RT Cores να ανεβουν τα giga rays. Μαλλον κοστιζουν αρκετα ομως οποτε το πανε δια πλαγειας οδου με tensors και dlss. περισσότερα rt cores λογικά στην επόμενη γενιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Azerothakis είπε https://wccftech.com/exclusive-nvidias-super-gpus-unleashing-monsters/ Καλώς τα παιδιά RTX REFRESHed!!! Μια 2080 super στα 550 max θα ειναι λουκουμι για οσους θελουμε να παιξουμε ολα τα παιχνιδια με RTX. Τα 600+ παραειναι πολλα για το 99% απο εμας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Azerothakis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Μια 2080 super στα 550 max θα ειναι λουκουμι για οσους θελουμε να παιξουμε ολα τα παιχνιδια με RTX. Τα 600+ παραειναι πολλα για το 99% απο εμας. Ας επαληθευτουν τα leaks πρωτα και βλεπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Stamer είπε περισσότερα rt cores λογικά στην επόμενη γενιά Στις ampere σιγουρα αλλα θεωρω οτι θα προσπαθησουν να δωσουν πολυ βαση στο DLSS ωστε να μην χρειαζονται τρελα giga rays. Μελλοντικα οταν θα πεσει το κοστος πολυ πιθανως να βρισκουμε 50-10giga rays στα μισα χρηματα απο οτι κοστιζουν σημερα τα 10 της 2080ti αλλα εχουμε δρομο. Το metro με το global illumination γονατιζει τα παντα. Σκεψου τι θα χρειαζεται για full rtx σε ολα τα σημεια. Ο ρεαλισμος θα φτασει σε νεα επιπεδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Για μένα καμία από τις turing δεν έχει ακόμα αρκετή rt υποδύναμη (με την προϋπόθεση οτι θες να παίζεις σε όσα περισσότερα frames/ανάλυση γίνεται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Azerothakis είπε Ας επαληθευτουν τα leaks πρωτα και βλεπουμε. Με τις navi που ερχονται θα επαληθευτουν. Οταν βρισκεις ηδη 2080 στα 650. 10 λεπτά πριν, Stamer είπε Για μένα καμία από τις turing δεν έχει ακόμα αρκετή rt υποδύναμη (με την προϋπόθεση οτι θες να παίζεις σε όσα περισσότερα frames/ανάλυση γίνεται) Για αρχικο σταδιο ειναι τιμιες. Μια γευση απο τι προκειται να δουμε μελλοντικα. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από SPANK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Για αρχικο σταδιο ειναι τιμιες. Μια γευση απο τι προκειται να δουμε μελλοντικα. Συμφωνώ εν μέρη γιατί αυτήν τη... γεύση, την κοστολογούν αδρά! Συμφωνώ γενικά οτι έχουμε δρόμο όσο αφορά το rt, για την ώρα δεν με ενθουσιάζει ούτε με "οδηγεί" για αγορά κάρτας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα