_Theo_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Στις 18/2/2020 στις 10:06 ΜΜ, yiannis1991 είπε Να κάνω μία αποτίμηση του RT μιας και το είδα ιδιοις όμμασι. Σίγουρα είναι satisfying όταν το προσέξεις αφού είναι πολύ ανώτερο το αποτέλεσμα σε σχέση με τις κλασσικές αντανακλάσεις. Αν κάποιος έχει ήδη RTX κάρτα και κρατάει 60αρι, εννοείται ότι αξίζει να το έχει ενεργό. Αν δεν έχεις RTX κάρτα νομίζω δεν αξίζει να πάρεις μόνο και μόνο για το RT. Πολυτέλεια είναι στην ουσία, για το eye candy και μόνο, και το κυριότερο το έχουν ελάχιστα παιχνίδια δυστυχώς.. Πάντως η μηχανή γραφικών του Wolfenstein είναι υπόδειγμα optimization. Πολύ καλά γραφικά και ελάχιστα απαιτητικά. Όσο για το RTX από αυτά που έχω δει είναι εντυπωσιακό, αλλά θα έχει νόημα η αγορά GPU με RTX πιστεύω όταν θα έχουν κυκλοφορήσει περισσότεροι τίτλοι που το υποστηρίζουν και δεν θα είναι τόσο βαρύ όσο τώρα. Λογικά από Σεπτέμβρη με τις νέες nVidia θα αξίζει η αγορά μιας τέτοιας κάρτας 100%. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ROG-X Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, _Theo_ είπε Πάντως η μηχανή γραφικών του Wolfenstein είναι υπόδειγμα optimization. Πολύ καλά γραφικά και ελάχιστα απαιτητικά. Όσο για το RTX από αυτά που έχω δει είναι εντυπωσιακό, αλλά θα έχει νόημα η αγορά GPU με RTX πιστεύω όταν θα έχουν κυκλοφορήσει περισσότεροι τίτλοι που το υποστηρίζουν και δεν θα είναι τόσο βαρύ όσο τώρα. Λογικά από Σεπτέμβρη με τις νέες nVidia θα αξίζει η αγορά μιας τέτοιας κάρτας 100%. Yποδειγμα optimize οι παρτιτούρες και τα χαρτόνια. Με γεωμετρία απο τα lidl. Καλά οι αντανακλασεις ειναι παιχνιδιου 20ετιας. Σε γραφικα δες Gears 5, Red dead redemption 2, Crysis 3... Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από ROG-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Σιγά το Crysis 3 πλέον.. Μόνο το foliage εντυπωσιάζει, κατά τα άλλα κονσολια είναι..Το RDR 2 είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsabasid Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Κοιτούσα τα end credits του Red Dead Redemption 2, και σε κάποια φάση έλεγε "Optimisation Team" και σκεφτόμουν από μέσα μου " You had one job..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Έχουν βγει αρκετά updates και ακόμα πετάει random crashes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Έχουν βγει αρκετά updates και ακόμα πετάει random crashes. οι navi φταίνε. 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Παραλογος ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που δεν μου κρασαρει ουτε μια φορα , και το εχω αγορασμενο 4 μηνες τωρα με 100+ ωρες παιχνιδιου. Σε vulkan και 5700xt. To performance για τα γραφικα του ειναι μια χαρα παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, ROG-X είπε Yποδειγμα optimize οι παρτιτούρες και τα χαρτόνια. Με γεωμετρία απο τα lidl. Καλά οι αντανακλασεις ειναι παιχνιδιου 20ετιας. Σε γραφικα δες Gears 5, Red dead redemption 2, Crysis 3... Είχαν RT πριν 20 χρόνια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Το RT υπάρχει εδώ και 30 χρόνια(Από Amiga εποχές ακόμα) αλλά αυτός μιλάει για non-RT reflections. 5 ώρες πριν, noFEARgr είπε Παραλογος ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που δεν μου κρασαρει ουτε μια φορα , και το εχω αγορασμενο 4 μηνες τωρα με 100+ ωρες παιχνιδιου. Σε vulkan και 5700xt. To performance για τα γραφικα του ειναι μια χαρα παντως. Μπορεί να φταίει και το GPU OC, αν και σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν τρώω crash. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Και γιατί να χρησιμοποιήσεις non-Rt reflections από την στιγμή που και στην πιο αδύναμη RTX κάρτα πηγαίνει μπάλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Κάτσε να βγει το DOOM: Eternal τώρα να δεις τι θα γίνει, θα μιλάμε ίσως για το καλύτερο performance/visual ratio, μόλις βάλουν και το RTX. Μία απ' τα ίδια θα συμβεί και με το Resident Evil 3 remake. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το DLSS είναι το θέμα. Αν έχει τόσο καλή ποιότητα όπως στο Youngblood θα μπορείς και με πιο αδύναμες κάρτες να κρατήσεις 60αρι και RT.. Υ.Γ. Κρίμα που το Youngblood είναι σάπιο σαν παιχνίδι.. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Από τα παραπάνω μόνο τα BF V, Metro Exodus, SotTR και Control έχουν RTX. Τα υπόλοιπα τα έφαγε η μαρμάγκα, αν και το Serious Sam 4 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Το patch για το Hitman 2 δεν βγήκε ποτέ, για το FF XV τα ίδια, για PUBG τα ίδια και φυσικά για το Hellblade που θα έπαιρνε DLSS support και δεν πήρε ποτέ. Σ' αυτή τη γενιά το RTX implementation ήταν τραγικό, ελπίζουμε το 2020 να είναι αρκετά καλύτερο μαζί με νέες κάρτες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, noFEARgr είπε Παραλογος ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που δεν μου κρασαρει ουτε μια φορα , και το εχω αγορασμενο 4 μηνες τωρα με 100+ ωρες παιχνιδιου. Σε vulkan και 5700xt. To performance για τα γραφικα του ειναι μια χαρα παντως. Με dx12 από την μέρα που το εγκατέστησα το rdr2 και απλά όλα κυλάνε κομπλέ χωρίς ούτε ένα crash..... Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από BabisTs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Για το RDR2 Δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε το Async Compute system.xml file you are looking for the following line... asyncComputeEnabled change to value="true" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα