Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μόνο ο Keanu Reeves λείπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Ronnie1985 είπε Μετα απο διαβασμα αρκετων threads στο διαδυκτιο σχετικα με gsync, vsync on or off κλπ ακρη δε βρηκα. Οι μισοι λενε ετσι οι αλλοι μισοι αλλιως. Σε αυτο εδω το link https://blurbusters.com/gsync/gsync101-input-lag-tests-and-settings/14/ το οποιο τεσταρει κ προτεινει τι settings να χουμε σχετικα με gsync, vsync κλπ μπορω να πω οτι εξηγει κ δινει χρησιμες πληροφοριες και αν εχω καταλαβει καλα (λογω αγγλικων) ο λογος που προτεινουν το vsync on ειναι οτι μπορει σε καποιες περιπτωσεις ακομα κ μεσα στο ευρος του GSYNC, να υπαρξει tearing το οποιο υπαρχει ειτε τερμα πανω στην οθονη ειτε τερμα κατω, για αυτο κ κανεις δε το χει αναφερει γιατι απλα δε το παρατηρει. Οποτε προτεινει vsync on απο το nvidia control panel κ off μεσα στα games κ οτι εχει να κανει με double κ triple buffering. Τελος προτεινει κ fps limiter -3fps κατω απο τα hz της οθονης ωστε να μη χρειαστει να αναλαβει το vsync ποτε κ προσθεσει λιγο input lag. Επειδη ειναι μπερδεμα ολο αυτο κ στηναρχη ειχα απορια εφοσον βαλουμε fps limiter, δε θα επιτρεψουμε ποτε στο vsync να δουλεψει κ αρα θα μαστε συνεχεια μεσα στο Gsync. Για πιο λογο λοιπον να το φορτοσουμε κ με τα τρια αυτα μαζι; Η απορια μου λυθηκε οταν διαβασα περι frametime spikes και G-SYNC + V-SYNC “Off”: The tearing inside the G-SYNC range with V-SYNC “Off” is caused by sudden frametime variances output by the system, which will vary in severity and frequency depending on both the efficiency of the given game engine, and the system’s ability (or inability) to deliver consistent frametimes. G-SYNC + V-SYNC “Off” disables the G-SYNC module’s ability to compensate for sudden frametime variances, meaning, instead of aligning the next frame scan to the next scanout (the process that physically draws each frame, pixel by pixel, left to right, top to bottom on-screen), G-SYNC + V-SYNC “Off” will opt to start the next frame scan in the current scanout instead. This results in simultaneous delivery of more than one frame in a single scanout (tearing). In the Upper FPS range, tearing will be limited to the bottom of the display. In the Lower FPS range (<36) where frametime spikes can occur (see What are Frametime Spikes?), full tearing will begin. Αρα για να μαστε 100% σιγουροι οτι δεν εχουμε tearing βαζουμε κ τα τρια ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ απο το nvidia control panel κ τα αφηνουμε ετσι κ δε ξανασχολουμαστε. Gsync on Vsync on (in game off) Fps limiter -3fps απο τα hz του μονιτορ (αν το παιχνιδι υποστηριζει fps cap μεσα απο το μενου του το προτιμουμε) Μην το κουράζεις. Στο control panel vsync on, gsync on, 3 fps κάτω από τα hz της οθόνης cap και vsync off μέσα στο παιχνίδι 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ronnie1985 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Μην το κουράζεις. Στο control panel vsync on, gsync on, 3 fps κάτω από τα hz της οθόνης cap και vsync off μέσα στο παιχνίδι Γνωριζεις μηπως επειδη εγω εχω gsync combatible monitor κ οχι καθαρο gsync hardware, αν αλλαζει κατι η δε θα χω τα ιδια καλα αποτελεσματα; Αν κ στο λινκ που εδωσα καπου αναφερουν οτι οι ρυθμισεις αυτες κανουν κ για τις gsync combatible οθονες που βρισκονται στην επισιμη λιστα της nvidia (οπου το μου μονιτορ βρισκεται εξισου εκει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Γνωριζεις μηπως επειδη εγω εχω gsync combatible monitor κ οχι καθαρο gsync hardware, αν αλλαζει κατι η δε θα χω τα ιδια καλα αποτελεσματα; Αν κ στο λινκ που εδωσα καπου αναφερουν οτι οι ρυθμισεις αυτες κανουν κ για τις gsync combatible οθονες που βρισκονται στην επισιμη λιστα της nvidia (οπου το μου μονιτορ βρισκεται εξισου εκει) Όχι δεν αλλάζει κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Αυτο που κατάλαβα είναι ότι η nvidia μας λέει εμμέσως πως το Cyberpunk θα το παίξουμε με 2080ti. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Αυτο που κατάλαβα είναι ότι η nvidia μας λέει εμμέσως πως το Cyberpunk θα το παίξουμε με 2080ti. Επετειακό όμως😛. Σαν το σεξ όταν είσαι παντρεμένος😛😄... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 17 ώρες πριν, noFEARgr είπε Mονο 77 θα παραχθουν , προλαβετε 😛 Περα απο την πλακα τις βλεπω να πουλιουνται στο ebay καναν 10χιλιαρο η μια. Πάντα θα υπάρχουν κορόιδα. Άντε όμως να βγει η παιχνιδάρα να καούμε...🤪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δεν θα είναι προς πώληση. Μέσω διαγωνισμού μπορείς να κερδίσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Δεν θα είναι προς πώληση. Μέσω διαγωνισμού μπορείς να κερδίσεις.. Άσχετο (σχετικό): Με το OC στην RTX 2060 πόση βελτίωση είδες; Γιατί εγώ στην GTX 1660 Ti είδα τρομερή βελτίωση με +120 στον πυρήνα και +1000 MHz στις μνήμες... 4 ολόκληρα fps... 😒 Λέω σιγά τα αυγά και επέστρεψα τις τιμές στις default. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από _Theo_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Άσχετο (σχετικό): Με το OC στην RTX 2060 πόση βελτίωση είδες; Γιατί εγώ στην GTX 1660 Ti είδα τρομερή βελτίωση με +120 στον πυρήνα και +1000 MHz στις μνήμες... 4 ολόκληρα fps... 😒 Λέω σιγά τα αυγά και επέστρεψα τις τιμές στις default. Χαχαχα, κάπου εκεί και εγώ, 5-6 fps σε games, αλλά τζάμπα είναι οπότε τι πειράζει; :P Κατέβασα το Youngblood για να δω το DLSS κυρίως από κοντά, αφού τελικά σαν game δεν λέει και πολλά, και πράγματι είναι πολύ καλό. Και παίζω και σε 1080p που σημαίνει ότι κάνει rendering ακόμη πιο κάτω αλλά δεν το καταλαβαίνεις. Το έχω στο Quality και τα γραφικά στο ultra preset και κρατάει πολύ άνετα το 60άρι ακόμη και όταν γίνεται πανικός με εκρήξεις και φωτιές, 0.1% και 1% Lows στα 60 σταθερά. Καλό και το RT, βέβαια όταν γίνεται μάχη δεν το καταλαβαίνεις και πολύ αφού τρέχεις και δεν προσέχεις λεπτομέρειες, αλλά όταν είναι ήρεμα τα πράγματα παρατηρείς αντανακλάσεις στο όπλο, στην διόπτρα, σε γυαλιστερές επιφάνειες, κτλ.. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ronnie1985 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στην RTX 2070 Super εχει ενα 8pino κ ενα 6πινο. Τροφοδοτικο εχω το Corsair RM750X Στην προηγουμενη καρτα που ειχα η οποια ηταν 8 + 8pin, μιας κ ειχα ενα θεμα μου χανε προτεινει να δοκιμασω με ξεχωριστα καλωδια απο το τροφοδοτικο την καθε υποδοχη. Δηλαδη το 8πινο (6+2) απο αλλη γραμμη του psu, κ το αλλο 8πινο (6+2) επισης απο αλλο διαφορετικο καλωδιο. Επειδη με το cable management παιδευτικα αρκετα κ ειναι ταλαιπωρια να ανοιγω κουτι κ να κανω αλλαγες μεσα σε καλωδια κλπ, μολις κουμπωσα την 2070 super, της εβαλα το ενα 8πινο (6+2) κ το αλλο 8πινο (6+2), απλα αφαιρεσα το 2πινο κ εγινε 6πινο. Ειναι λαθος να την εχω ετσι συνδεδεμενη; Δηλαδη με δυο ξεχωριστα καλωδια. Μπορει να παθει κατι; Η ειναι κομπλε; Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από Ronnie1985 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μι χαρά είναι. Πολύ αγχωμένο σε βρίσκω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Αυτό που στο όπλο το μέταλλο παίρνει το χρώμα από κάτι που είναι δίπλα είναι λόγω του RT; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Να κάνω μία αποτίμηση του RT μιας και το είδα ιδιοις όμμασι. Σίγουρα είναι satisfying όταν το προσέξεις αφού είναι πολύ ανώτερο το αποτέλεσμα σε σχέση με τις κλασσικές αντανακλάσεις. Αν κάποιος έχει ήδη RTX κάρτα και κρατάει 60αρι, εννοείται ότι αξίζει να το έχει ενεργό. Αν δεν έχεις RTX κάρτα νομίζω δεν αξίζει να πάρεις μόνο και μόνο για το RT. Πολυτέλεια είναι στην ουσία, για το eye candy και μόνο, και το κυριότερο το έχουν ελάχιστα παιχνίδια δυστυχώς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα