Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 3 hours ago, mtifosi said: Γιατί τέτοια κανάλια πρέπει να είναι στο απυρόβλητο επειδή κάνουν δοκιμές και στέλνουν feedback Στο απυρόβλητο όχι, αλλά χαρακτηρισμοί που σβήστηκαν δεν προβλέπονται... 3 hours ago, mtifosi said: όπως οι άλλοι οι ανεκδιήγητοι του hardware unbox με τις φοβερές αναλύσεις τους για το DLSS και τώρα τα μαζεύουν Στο video πάντως δεν μαζεύουν κάτι για το DLSS, λένε καλά λόγια για το 2x. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, ThReSh είπε Στο απυρόβλητο όχι, αλλά χαρακτηρισμοί που σβήστηκαν δεν προβλέπονται... Στο video πάντως δεν μαζεύουν κάτι για το DLSS "v1.0", λένε καλά λόγια για το "v2.0". Τι πάει να πει v2...αφού είναι τόσο καλοί τεχνολογικοί γνωστές ας έψαχναν τι ακριβώς κάνει και πως βελτιώνεται με τη πάροδο του χρόνου με μόνο όφελος τις επιδόσεις ειδικά σε ποιο αδύναμες κάρτες αλλά μου έκαναν δεκαπλό zoom για να δείξουν τις διάφορες ...για την 5700 δεν αξίζει καν να σχολιαστεί τι λέγανε και βγάλανε video γιατί ξεφτιλίστηκαν...γενικώς όλοι πάνε με το ρεύμα για τα views απλώς τώρα την πατήσανε λόγω των drivers της amd και τους την είπαν ακόμα και οι χρήστες τους... Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2020 από mtifosi 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, mtifosi είπε Τι πάει να πει v2...αφού είναι τόσο καλοί τεχνολογικοί γνωστές ας έψαχναν τι ακριβώς κάνει και πως βελτιώνεται με τη πάροδο του χρόνου με μόνο όφελος τις επιδόσεις ειδικά σε ποιο αδύναμες κάρτες αλλά μου έκαναν δεκαπλό zoom για να δείξουν τις διάφορες ...για την 5700 δεν αξίζει καν να σχολιαστεί τι λέγανε και βγάλανε video γιατί ξεφτιλίστηκαν...γενικώς όλοι πάνε με το ρεύμα για τα views απλώς τώρα την πατήσανε λόγω των drivers της amd και τους την είπαν ακόμα και οι χρήστες τους... αν ειδες το βιντεο θα καταλαβεις με πιο τροπο ενοουσαν το "v2" για τα προβληματα με τους οδηγους της αμδ γιατι φταινε παλι εφοσον οι ιδιοι δεν αντιμετωπισαν προβλημα? δεν μπορουν να ξερουν αμα οι οδηγοι θα ειναι καλοι ή οχι αμα δεν γινει ντορος. και αμα γινει ντορος σημαινει οτι ηδη ειναι αργα Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 24 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε αν ειδες το βιντεο θα καταλαβεις με πιο τροπο ενοουσαν το "v2" για τα προβληματα με τους οδηγους της αμδ γιατι φταινε παλι εφοσον οι ιδιοι δεν αντιμετωπισαν προβλημα? δεν μπορουν να ξερουν αμα οι οδηγοι θα ειναι καλοι ή οχι αμα δεν γινει ντορος. και αμα γινει ντορος σημαινει οτι ηδη ειναι αργα Ο καθένας μπορεί να εννοεί ότι θέλει το Dlss είναι κάτι συγκεκριμένο ...και το θέμα δεν είναι αν είναι καλό η κακό αλλά η προκατάληψη που είχαν και το πως έκαναν τα συγκριτικά ...ακόμα περιμένουμε το συγκριτικό στο control ότι το Dlss είναι 1800p..και μου αρέσει πως πρέπει να τους πάρουμε στα σοβαρά ...όσο για τους drivers μόνο αυτοί και ορισμένοι εδώ δεν έχουν θέματα ενώ όλοι οι υπόλοιποι αντιμετωπίζουν ένα σωρό ...ναι τυχαίο και αυτό ...αν οι κονσόλες έχουν μια τεχνολογια σαν το Dlss θα το αποθέωναν όλοι όπως τώρα με το checkerboard αλλά αυτοί δεκαπλό zoom για να δούμε διάφορες ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, mtifosi είπε Ο καθένας μπορεί να εννοεί ότι θέλει το Dlss είναι κάτι συγκεκριμένο ...και το θέμα δεν είναι αν είναι καλό η κακό αλλά η προκατάληψη που είχαν και το πως έκαναν τα συγκριτικά ...ακόμα περιμένουμε το συγκριτικό στο control ότι το Dlss είναι 1800p..και μου αρέσει πως πρέπει να τους πάρουμε στα σοβαρά ...όσο για τους drivers μόνο αυτοί και ορισμένοι εδώ δεν έχουν θέματα ενώ όλοι οι υπόλοιποι αντιμετωπίζουν ένα σωρό ...ναι τυχαίο και αυτό ...αν οι κονσόλες έχουν μια τεχνολογια σαν το Dlss θα το αποθέωναν όλοι όπως τώρα με το checkerboard αλλά αυτοί δεκαπλό zoom για να δούμε διάφορες ... εδειξαν διαφορες που υπαρχουν στην εικονα και επιδοσεις, εσυ δηλαδη στο συγκριτικο τι θα εκανες διαφορετικα? εχω 5700 και δεν αντιμετωπιζω προβλημα, βαλτος ειμαι και εγω?.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 24 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε εδειξαν διαφορες που υπαρχουν στην εικονα και επιδοσεις, εσυ δηλαδη στο συγκριτικο τι θα εκανες διαφορετικα? εχω 5700 και δεν αντιμετωπιζω προβλημα, βαλτος ειμαι και εγω?.. Θα έλεγα πως μόνο κέρδος θα έχουμε από την βελτίωση του Dlss και ότι είναι μια υποσχόμενη τεχνολογια ακόμα και με τα μειονεκτήματα που είχε και δεν θα έκανα 20x zoom σε 1440p/4K για να εντοπίζω διάφορες ... για το δεύτερο πες το στο hw που ανέβασαν και video με το θέμα ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, mtifosi είπε Θα έλεγα πως μόνο κέρδος θα έχουμε από την βελτίωση του Dlss και ότι είναι μια υποσχόμενη τεχνολογια ακόμα και με τα μειονεκτήματα που είχε και δεν θα έκανα 20x zoom σε 1440p/4K για να εντοπίζω διάφορες ... για το δεύτερο πες το στο hw που ανέβασαν και video με το θέμα ... μα δεν ειπα δεν υπαρχει θεμα, αλλα οτι δεν εχουν ολοι προβλημα οποτε γιατι σου φαινεται περιεργο να μην ειχαν κ αυτοι? οπως επισης αμα καποιος με ρωτησει τι καρτα να παρει δε θα του προτεινα μια navi εφοσον υπαρχει θεμα ειπε κανενας να μην βελτιωθει το dlss? αν μη τι αλλο με το 20Χ ζουμ και το feedback θα βελτιωθει και οχι να λεμε ολα ειναι καλα και μας φταινε αυτοι που καθονται να εντοπισουν τις διαφορες. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Το DLSS αρχικά ήταν μεγάλη τραγωδία αλλά όντως είχαν προκατάληψη οι youtubers και το έθαβαν. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού και η NV βλέποντας αυτά τα σχόλια θα ασχολήθηκε περισσότερο και πιο γρήγορα απ' ότι θα έκανε αλλιώς για να το βελτιώσει. Πλέον το DLSS είναι σε πολύ καλό επίπεδο και σύντομα θα είναι σε άριστο επίπεδο αν το συνεχίσουν. Στο Wolfenstein έχεις καλύτερη εικόνα από native 4K + TAA θυμίζω.. Το πρόβλημα είναι το RTX implementation που το έκαναν γαργάρα στους μισούς και βάλε τίτλους που είχαν ανακοινώσει.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Προσωπικά (πάντα) με κουράζουν πολλές φορές τα τόσο μακροσκελή βίντεο. Πολλές φορές θες απλά πιο περιληπτικά μια παρουσίαση και να έχει και το χαβαλέ του μέσα Πείτε με περίεργο αλλά μου αρέσει αυτή η ανάλυση με γραφήματα και τέτοια :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, mtifosi είπε μου αρέσει πως πρέπει να τους πάρουμε στα σοβαρά ... Μην παρεις στα σοβαρα ατομα τα οποια το μονο που κανουν ειναι περισσοτερο να προσφερουν παρα να πουλανε μουρη οτι ειναι ''καποιοι''. Και σιγα και τα πολλα views που εχουν ειδικα απο HW unboxed. Καθησε να παρεις περισσοτερο στα σοβαρα τα σχολια χρηστων οπως των συμφορουμιτων πιο πισω. Αν δεν υπηρχαν οι των HW unboxed,δεν θα ειχαμε ιδεα τι παιζει με τα vrm των μητρικων σε τετοιο βαθμο ή την συμπεριφορα των cpu/gpu σε παρα πολλα παιχνιδια, γιατι ειναι οι μονοι παγκοσμιως που καθονται και ανεβαζουν Benchmark μεχρι και σε 41παιχνιδια ή που ανεβαζουν video με δοκιμες σε 60gpu. Και οχι δεν ειναι αυτη η δουλεια τους να ανεβαζουν τοσα πολλα.Θα μπορουσαν να αντεγραφαν τα παραδειγματα των υπολοιπων που ανεβαζουν benchmarks με 4-5 παιχνιδια που θα τους επαιρνε και λιγοτερο χρονο. Κανεις δεν ειπε να πινουμε νερο στο ονομα τους και να συμφωνουμε με οποιοδηποτε video ανεβαζουν. Αλλα ειναι το λιγοτερο τραγικο(τερμα αχαριστία)να τρωνε κραξιμο μικροτερα καναλια που εχουν προσφερει στο συνολο τους τοσα πολλα τα τελευταια χρονια,χωρις να ανταμοιβονται αναλογα. Για τις 2080ti αν ανοιξει καποιος τωρα το youtube και δει ποια ειναι τα πρωτα καναλια σε views θα δει πρωτο ενα καναλι το οποιο ειναι για να δοκιμαζει τις καρτες με 10παιχνιδια,απο κατω του Linus με ολα και ολα και αυτος 4-5παιχνιδια,του jay που αναφερθηκε πιο πισω και παρα πολυ πιο κατω το video απο HW unboxed με 35παιχνιδια για benchmarks. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μην παρεις στα σοβαρα ατομα τα οποια το μονο που κανουν ειναι περισσοτερο να προσφερουν παρα να πουλανε μουρη οτι ειναι ''καποιοι''. Για τις 2080ti αν ανοιξει καποιος τωρα το youtube και δει ποια ειναι τα πρωτα καναλια σε views θα δει πρωτο ενα καναλι το οποιο ειναι για να δοκιμαζει τις καρτες με 10παιχνιδια,απο κατω του Linus με ολα και ολα και αυτος 4-5παιχνιδια,του jay που αναφερθηκε πιο πισω και παρα πολυ πιο κατω το video απο HW unboxed με 35παιχνιδια για benchmarks. Δεν αντιλέγω πως πολλά από αυτά που δοκιμάζουν είναι χρήσιμα αλλά ξαναλέω πρέπει να αναφερθούν και τα άσχημα και τότε με το λανσάρισμα των Turing στο γενικότερο κλίμα έλεγαν και επέμεναν σε ανακρίβειες του στυλ Dlss είναι η τάδε ανάλυση upscale κλπ. Εμένα αυτό δεν μου αρέσει ανάλογα με το κλίμα να προσαρμόζεσαι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Ο κόσμος βιάζεται γενικά. Κράζανε το RT στο BFV όταν βγήκε επειδή έριχνε πολύ τα fps. Μετά βγήκε update και βελτιώθηκε. Το DLSS όταν πρωτοβγήκε το κράζανε ότι είναι θολούρα κτλ. Και αυτό έχει βελτιωθεί πάρα πολύ με αποκορύφωμα το Youngblood. Φαντάσου δηλαδή σε ένα χρόνο από τώρα σε τι επίπεδο θα είναι. Δηλαδή κάθε νέο feature όταν πρωτοκυκλοφόρησε ήταν τέλειο; Το ambient occlusion, τα διάφορα AA techniques, κτλ ήταν τέλεια από την πρώτη μέρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, mtifosi είπε Δεν αντιλέγω πως πολλά από αυτά που δοκιμάζουν είναι χρήσιμα αλλά ξαναλέω πρέπει να αναφερθούν και τα άσχημα και τότε με το λανσάρισμα των Turing στο γενικότερο κλίμα έλεγαν και επέμεναν σε ανακρίβειες του στυλ Dlss είναι η τάδε ανάλυση upscale κλπ. Εμένα αυτό δεν μου αρέσει ανάλογα με το κλίμα να προσαρμόζεσαι . Καθολου δεν ελεγαν αυτο απλα ελεγαν οτι το upscale ειχε καλυτερη ποιοτητα εικονας απο το dlss κατι που ηταν αληθεια. Τωρα εαν εσυ δεν το δεχοσουν ειναι δικο σου θεμα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Upscale με sharpening όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Καθολου δεν ελεγαν αυτο απλα ελεγαν οτι το upscale ειχε καλυτερη ποιοτητα εικονας απο το dlss κατι που ηταν αληθεια. Τωρα εαν εσυ δεν το δεχοσουν ειναι δικο σου θεμα . Αφού ήταν έτσι γιατί δεν έκαναν το upscale στο control για να το βλέπαμε αφού το δέχεστε εσείς ... Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2020 από mtifosi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα