Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Eλπιζω να βγαλει η amd κατι με ray tracing μεχρι τον απριλη αλλιως θα ληγησω και θα τα παρει ο πετσινος 😥Α ρε cd project σε εξοδα θα μας βαλεις απο οτι βλεπω...

Ήδη του έχεις πάρει δεύτερο πέτσινο και δε το ξέρεις.😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απολογισμός

Ray Traced Games at E3 -

Watch Dogs: Legion

Cyberpunk 2077

Control

Youngblood ( Wolfenstein )

CoD: MW ( Modern Warfare )

Bloodlines 2

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 3
Δημοσ.

Εντάξει λογικό οι νέοι τίτλοι να υποστηρίζουν RTX (όμορφο το Cyberpunk) όμως υπομονή να δώσει και η NVIDIA κάρτες που θα μας ταϊσουν πολλά FPS στις επόμενες γενιές με RTX. 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πιστεύω ότι το RTX θα βελτιωθεί και στο κομμάτι του software, θα υπάρξει optimization. Ακόμη και με τις τωρινές 2060 και 2070 που κινούνται στο mid-high range θα μπορείς να παίξεις με RTX ΟΝ και καλά fps για μερικά χρόνια ακόμη. Και αν χρειαστεί κατεβάζεις λίγο την ποιότητα του RTX, από ultra σε high, σιγά την διαφορά..

Δημοσ.

Ο Jensen έχει πει ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για HW boosts, οπότε η δουλειά από 'δω και πέρα θα πρέπει να γίνεται κυρίως με optimization στο software.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος και το DLSS αύξησε αρκετά την απόδοση μέσω software optimization..

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Αν δεν κάνω λάθος και το DLSS αύξησε αρκετά την απόδοση μέσω software optimization..

Με βαρύ κόστος (στην ποιότητα). Να λείπει το βύσσινο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαρτάται, στο Exodus και στο Anthem είναι πολύ καλό. Θα παίρνει βελτιώσεις όσο θα βελτιώνουν το AI machine τους..Το θέμα είναι να δούμε και κάνα DLSS 2x σε κάποιο τίτλο, που είναι native resolution + AI AA.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
Δημοσ.

Στο exodus το πρωτοδοκίμασα και το γύρισα γρήγορα στο off. Γενικά ούτε το RT γενικότερα με ενθουσιάζει αλλά περιμένω/ελπίζω και εγώ σε βελτιώσεις.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να το είχα βάλει το patch οπότε δεν έχω άποψη. Πάντως το είχα βγάλει μετά από 3-4 ώρες... έδινα μια ευκαιρία στο παιχνίδι και στον εαυτό μου αλλά δεν τράβαγε, δεν μου άρεσε. Για το tomb raider είμαι αρκετά περίεργος πως είναι με RT γιατί το είχα παίξει νωρίτερα χωρίς και ακόμα δεν είμαι στη φάση να το ξαναπαίξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...