Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Άντε να παίρνουν μπρος οι μλκες της πράσινης..
ilos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, noFEARgr είπε Eλπιζω να βγαλει η amd κατι με ray tracing μεχρι τον απριλη αλλιως θα ληγησω και θα τα παρει ο πετσινος 😥Α ρε cd project σε εξοδα θα μας βαλεις απο οτι βλεπω... Ήδη του έχεις πάρει δεύτερο πέτσινο και δε το ξέρεις.😋
7nisiotis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Απολογισμός Ray Traced Games at E3 - Watch Dogs: Legion Cyberpunk 2077 Control Youngblood ( Wolfenstein ) CoD: MW ( Modern Warfare ) Bloodlines 2 Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από 7nisiotis 3
thetiesthatbind Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Εντάξει λογικό οι νέοι τίτλοι να υποστηρίζουν RTX (όμορφο το Cyberpunk) όμως υπομονή να δώσει και η NVIDIA κάρτες που θα μας ταϊσουν πολλά FPS στις επόμενες γενιές με RTX. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Πιστεύω ότι το RTX θα βελτιωθεί και στο κομμάτι του software, θα υπάρξει optimization. Ακόμη και με τις τωρινές 2060 και 2070 που κινούνται στο mid-high range θα μπορείς να παίξεις με RTX ΟΝ και καλά fps για μερικά χρόνια ακόμη. Και αν χρειαστεί κατεβάζεις λίγο την ποιότητα του RTX, από ultra σε high, σιγά την διαφορά..
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Ο Jensen έχει πει ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για HW boosts, οπότε η δουλειά από 'δω και πέρα θα πρέπει να γίνεται κυρίως με optimization στο software.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Αν δεν κάνω λάθος και το DLSS αύξησε αρκετά την απόδοση μέσω software optimization..
Stamer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Αν δεν κάνω λάθος και το DLSS αύξησε αρκετά την απόδοση μέσω software optimization.. Με βαρύ κόστος (στην ποιότητα). Να λείπει το βύσσινο
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εξαρτάται, στο Exodus και στο Anthem είναι πολύ καλό. Θα παίρνει βελτιώσεις όσο θα βελτιώνουν το AI machine τους..Το θέμα είναι να δούμε και κάνα DLSS 2x σε κάποιο τίτλο, που είναι native resolution + AI AA. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από Psycho_Warhead 1
Stamer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Στο exodus το πρωτοδοκίμασα και το γύρισα γρήγορα στο off. Γενικά ούτε το RT γενικότερα με ενθουσιάζει αλλά περιμένω/ελπίζω και εγώ σε βελτιώσεις.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Στην αρχή ήταν χάλια στο Exodus και διορθώθηκε με patch.
Stamer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δεν νομίζω να το είχα βάλει το patch οπότε δεν έχω άποψη. Πάντως το είχα βγάλει μετά από 3-4 ώρες... έδινα μια ευκαιρία στο παιχνίδι και στον εαυτό μου αλλά δεν τράβαγε, δεν μου άρεσε. Για το tomb raider είμαι αρκετά περίεργος πως είναι με RT γιατί το είχα παίξει νωρίτερα χωρίς και ακόμα δεν είμαι στη φάση να το ξαναπαίξω.
Azerothakis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 https://wccftech.com/exclusive-nvidias-super-gpus-unleashing-monsters/ Καλώς τα παιδιά RTX REFRESHed!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα