Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Γιατί πρέπει να τα παίζεις όλα σε 4K, Ultra settings, 60 καρέ και ειδικά απαιτητικά games όπως το Metro Exodus;; Ρίξε την ποιότητα και μια χαρά θα είσαι.

Το ultra έχει τελειώσει από καιρό σε 4Κ, στο RDR 2 και όλα high να τα έχεις πάλι παίζεις με 45άρια. Για 60άρι θες μίξη medium-high...Στο Exodus είπα DLSS και ultra αντί για extreme για να κρατάει 50άρια..

Και ο άλλος γράφει ότι έχει άνετα το 4Κ/60 η 2080Ti, ναι στον ύπνο σας 😁

1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

Αφού η 2080Ti έχει SLI..

SLI υποστηρίζει, τους game devs τους ρώτησες αν το υποστηρίζουν στα παιχνίδια τους ; Η απάντηση είναι ότι δεν το υποστηρίζουν πια, άντε να δουλέψει σε 1/10 παιχνίδια..

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Γιατί πρέπει να τα παίζεις όλα σε 4K, Ultra settings, 60 καρέ και ειδικά απαιτητικά games όπως το Metro Exodus;; Ρίξε την ποιότητα και μια χαρά θα είσαι.

Και τα 1080p με medium settings μια χαρά είναι για κάποιους. 

Ο Psycho απλώς μιλάει ως enthusiast. Άλλοι γουστάρουν 4Κ60 Ultra, άλλοι φτιάχνονται με το να βλέπουν έναν σκέτο αριθμό σε κάποιο benchmark, άλλοι τη βρίσκουν με το να ψάχνονται με voltages και OC, άλλοι παίζουν και με cinematic 25fps και υποστηρίζουν ότι τα μάτια τους δεν βλέπουν πάνω από 30... Ο καθένας έχει διαφορετικά βίτσια.

Προσωπικά μου αρέσει πολύ και εμένα να μπορώ να μαξάρω γραφικά σε 4Κ60 αλλά αυτό που θα ήθελα περισσότερο απ' όλα είναι να δούμε επιτέλους stutter-free gaming σε όλους τους τίτλους. Αυτή η χολέρα πρέπει να εξαληφθεί επιτέλους και να βρουν μια κοινή λύση σε επίπεδο API

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε

Προσωπικά μου αρέσει πολύ και εμένα να μπορώ να μαξάρω γραφικά σε 4Κ60 αλλά αυτό που θα ήθελα περισσότερο απ' όλα είναι να δούμε επιτέλους stutter-free gaming σε όλους τους τίτλους. Αυτή η χολέρα πρέπει να εξαληφθεί επιτέλους και να βρουν μια κοινή λύση σε επίπεδο API

Amen..Θα καλομάθουμε πάλι με το DOOM: Eternal τώρα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Amen..Θα καλομάθουμε πάλι με το DOOM: Eternal τώρα..

Για μένα η RE Engine και η τελευταία idtech, είναι οι καλύτερες μηχανές γραφικών αυτή τη στιγμή. Ευχαριστιέσαι φοβερά visuals με εξαιρετικό performance. Πιο value δεν υπάρχει...

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ.

Οπότε αφού θα βασιστούμε σε κάποια παιχνίδια που δεν σηκώνουν 60fps θα ακούμε την γκρίνια του psycho τα επόμενα 20 χρόνια....

12 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Για μένα η RE Engine και η τελευταία idtech, είναι οι καλύτερες μηχανές γραφικών αυτή τη στιγμή. Ευχαριστιέσαι φοβερά visuals με εξαιρετικό performance. Πιο value δεν υπάρχει...

και η  Unreal Engine (gears of war) αποδίδει πολύ καλά

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Heavily modified unreal engine όμως και πάλι στα ανοιχτά περιβάλλοντα είχε stutters.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Δεν θα το έλεγα. Στο Gears 5 που κατά τη γνώμη μου είναι ο πιο optimised UE4 τίτλος αυτή τη στιγμή, μια χαρά είχα εκνευριστικό stuttering στις ανοιχτές περιοχές με το έλκηθρο...

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Heavily modified unreal engine όμως και πάλι στα ανοιχτά περιβάλλοντα είχε stutters.

Η αλήθεια είναι ότι άκουσα και από ένα άλλο παιδί ότι έχει stutters και μου έκανε εντύπωση γιατί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν είδα κάτι τέτοιο εγώ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tommy^ είπε

Εστω. Μιλαμε παλι για πολυ μικρο αριθμο χρηστων.

Και το 1440 στις 32αρες ειναι παρα πολυ καλο.

Όλα είναι και θέμα απόστασης από το monitor. Αν έχεις 32ρα δε 8α την έχεις στους 20-30 πόντους οπού ναι εκεί έχει αξία το 4k. Αναγκάστικά θα την έχεις πιο μακριά (50-70 πόντους) για να μη κοψολαιμιαστείς και να μειώσεις το gamma shift στις άκρες αν πχ έχεις VA panel όπως εγώ. Για μένα το sweet spot είναι τα 1440p. Δεν έχεις τα "χοντροκομμένα" pixels που θα είχες στα 1080p και έχεις μικρή διαφορά στο perceptive IQ σε σχέση με 4K λόγω ακριβώς της απόστασης που κάθεσαι από το monitor.

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ilos είπε

Όλα είναι και θέμα απόστασης από το monitor. Αν έχεις 32ρα δε 8α την έχεις στους 20-30 πόντους οπού ναι εκεί έχει αξία το 4k. Αναγκάστικά θα την έχεις πιο μακριά (50-70 πόντους) για να μη κοψολαιμιαστείς και να μειώσεις το gamma shift στις άκρες αν πχ έχεις VA panel όπως εγώ. Για μένα το sweet spot είναι τα 1440p. Δεν έχεις τα "χοντροκομμένα" pixels που θα είχες στα 1080p και έχεις μικρή διαφορά στο perceptive IQ σε σχέση με 4K λόγω ακριβώς της απόστασης που κάθεσαι από το monitor.

Έρχεται η νέα LG CX 48άρα και θα γίνει πανωλεθρία στο Μιλάνο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Η αλήθεια είναι ότι άκουσα και από ένα άλλο παιδί ότι έχει stutters και μου έκανε εντύπωση γιατί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν είδα κάτι τέτοιο εγώ.

Εγώ πάντως που έχω σχεδόν το ίδιο ακριβώς σύστημα με εσένα, στις ανοιχτές περιοχές υπήρχε stutter.. Όπως έγραψα και παραπάνω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Έρχεται η νέα LG CX 48άρα και θα γίνει πανωλεθρία στο Μιλάνο

Μια τέτοια στις 32 ρε γαμώτο δεν μπορούν να βγάλουν?B)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, D.Luffy είπε

Μια τέτοια στις 32 ρε γαμώτο δεν μπορούν να βγάλουν?B)

Και εγώ το ίδιο θα ήθελα αλλά το στραβοκατάπια και το έκανα γαργάρα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...