Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Orgios είπε

3200 cl14 έχω, δεν έχω υπομονή να περιμένω μέχρι Οκτώβρη και αν τελικά περιμένω και η 3080 είναι 10-15% καλύτερη μάλλον δεν θα αξίζει το περίμενε. Όλα αυτά υποθετικά βεβαίως. 

Εισαι μια χαρα με αυτες, αρα τσιμπα 2080 Super και βλεπεις για του χρονου!

Θα εχεις κανα 10αρι fps μεσο ορο παραπανω τα οποια μπορει να μη φαινονται πολλα, αλλα αμα ειναι το παιχνιδι βαρυ και εισαι κοντα στα 60fps με την 2070S, με τα 10 παραπανω της 2080S θα εχεις καλυτερο μαξιλαρακι!

• Thanks 1
  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 28/1/2020 στις 4:14 ΜΜ, DEADLAZARUS είπε

Μπορείς να πας στο οικείο νήμα για τις κονσόλες και να βγάλεις τα σώψυχά σου.

Εμείς εδώ πέρα ούτε φταίμε ούτε είμαστε γιατροί.

Ουτε την γκομενα να σου  βριζαμε..

Για grow up εκτος αν δουλευεις για τον  πετσινο..

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Amstrad6128 είπε

Πιο κλισέ απάντηση πεθαίνεις 

• Like 2
Δημοσ.

Τελικά επειδή μου έπαιξε π*****α μαγαζι της πόλης και λογω διαθεσιμότητας πήγα σε MSI 2070 Gaming X . Πρώτη φορά πάω team green :)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Orgios είπε

Τελικά επειδή μου έπαιξε π*****α μαγαζι της πόλης και λογω διαθεσιμότητας πήγα σε MSI 2070 Gaming X . Πρώτη φορά πάω team green :)

Άρα θα ενεργοποιήσεις και το gsync κανονικά και θα βάλεις και frame limiter😉

7 ώρες πριν, Orgios είπε

14 ώρες πριν, Amstrad6128 είπε

https://images.app.goo.gl/22aFS3ku5396s2Yv7

• Like 3
Δημοσ.

Δεν σου προσφερει το Benchmark αυτο κατι για την χρηση και κυριως την οθονη που προοριζεται η καρτα.

In game στην αναλυση που παιζεις ειναι το θεμα τι αποδοση θα δεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Orgios είπε

Καλα ειμαστε για πρωτο bench?

Superposition_Benchmark_v1.1_14984_1580412577.png

Επειδή πρέπει να έχουμε την ίδια οθόνη και έχω την msi ventus oc 2070 super, το σκορ που έβγαλα σε 4k optimized ήταν 8174. Η κάρτα stock. Για τρέξε ένα 4k optimized και βλέπουμε.

• Like 1
Δημοσ.

4k optimized, καλα παει η καρτα και cod πιανει ανετα τα 120fps και R6 είναι πολυ ανετη , φαινεται καλη επιλογη, so far so good, αυριο θα δοκιμασω να την ανεβάσω λίγο ακόμα.

Superposition_Benchmark_v1.1_8916_1580423711.png

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Orgios είπε

4k optimized, καλα παει η καρτα και cod πιανει ανετα τα 120fps και R6 είναι πολυ ανετη , φαινεται καλη επιλογη, so far so good, αυριο θα δοκιμασω να την ανεβάσω λίγο ακόμα.

Superposition_Benchmark_v1.1_8916_1580423711.png

Οπως βεβαια βλεπεις και εσυ σε αυτο που σου ελεγα πιο πανω,σε 4κ ολως τυχαιως εχει υψηλοτερο GPU Utilization σε σχεση με 1080p(λογω cpu προφανως)και επισης διαφορετικες θερμοκρασιες(κυριως μεγιστες)μιας και ζοριστηκε παραπανω η καρτα.

Κατα τα αλλα ναι εινα μια χαρα το score αν και δεν λεει και πολλα αυτο το benchmark.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Με λίγο tweaking και ενα πιο aggressive αλλα αθόρυβο fan curve βελτιώθηκαν και οι θερμοκρασίες και το score. Θα κάνω λίγες δοκιμές ακόμα αλλά μάλλον εδω θα το αφήσω.

Superposition_Benchmark_v1.1_9118_1580496547.png

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Orgios είπε

Με λίγο tweaking και ενα πιο aggressive αλλα αθόρυβο fan curve βελτιώθηκαν και οι θερμοκρασίες και το score. Θα κάνω λίγες δοκιμές ακόμα αλλά μάλλον εδω θα το αφήσω.

Superposition_Benchmark_v1.1_9118_1580496547.png

Το superposition έχει μεγάλες ανοχές. Δηλαδή αν φτάνεις στα όρια της κάρτας για να το βγάλεις το benchmark δνε υπάρχει περίπτωση να εισαι stable στα παιχνίδια 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Το superposition έχει μεγάλες ανοχές. Δηλαδή αν φτάνεις στα όρια της κάρτας για να το βγάλεις το benchmark δνε υπάρχει περίπτωση να εισαι stable στα παιχνίδια 

Το ξέρω γι'αυτο εχω δοκιμασει το προφιλ και σε CoD:MW και λιγο for honor . Ειναι σταθερότατο, εξάλλου δεν είναι κατι extreme , core στο 2100 και μνημες 8000*2

• Like 1
Δημοσ.

+1000 στις μνήμες δεν το λες και λίγο πάντως. Samsung είναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...