Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω και εγω με την σειρα μου γνωμη περι gsync. Καταρχας μιλαμε για μεγαλη μουτζα στους ηδη κατοχους τετοιων ακριβων μονιτορ και αν ισχυει το παραπανω σχολιο του αλεξ τοτε μιλαμε για μουτζα με τονο και κεφαλαια γραμματα.Νομιζω ειναι περιττο να πω οτι αν υπαρχει δυνατοτητα (μεσω software-firmware)να γινει κατι τετοιο θα επρεπε να ειχε ηδη γινει και για τα παλιοτερα μοντελα.Οσο αφορα τα νεα μοντελα που θα υποστηριζουν κατι τετοιο ειναι απλα ενα θετικο χαρακτηριστικο και δεν θα περιοριζει τις επιλογες σε καρτα γραφικων οπως κανει τωρα με παλιοτερους κατοχους τετοιων οθονων..

• Like 2
  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αραγε τελικα δεν τα ελεγα τοσο αοριστα και υποθετικα μια σελιδα πισω οπως φαινεται. Ειχα αρχισει να διερωτωμαι για τα αντανακλαστικα μου..

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Με την έλευση της Ti Super θα πέσει λέτε η Ti ή μπα?

Μην περιμένετε πτώση τιμών (τουλάχιστον αισθητή) γενικώς για την συγκεκριμένη ακόμα και να βγει σύντομα η Super. Υπάρχουν λόγοι που αιτιολογούν (δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση) αυτές τις τιμές για τις 2080ti.

Το καλοκαίρι του 2020, αν όλα πάνε καλά, περιμένουμε την επόμενη γενιά καρτών. Οπότε αν δεν έχετε κανένα πραγματικά σαπάκι gpu και παίζετε σε decent frames την δεδομένη στιγμή, δεν υπάρχει λόγος να πάτε για τις Turing που όσο και να προσπαθεί η nvidia να τις αρμέξει με τακτικές Super, Uber κτλ,  πρέπει να πάει παρακάτω. 

Θα δούμε και τις τιμές τότε.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kostiger είπε

Αραγε τελικα δεν τα ελεγα τοσο αοριστα και υποθετικα μια σελιδα πισω οπως φαινεται. Ειχα αρχισει να διερωτωμαι για τα αντανακλαστικα μου..

Απλα αυτο που ελεγαν τα παιδια πιο πανω ειναι οτι οσοι δεν εχουν καθολου οθονη ειτε με gsync ειτε με freesync στο μελλον οι περισοτεροι θα προτιμησουν μια οθονη freesync μιας και ειναι πιο φθηνες και κανουν περιπου το ιδιο πραγμα απλα το gsync εχει καποια εξτραδακια εναντι του freesync.Απλα οσοι παρουν στο μελλον gsync οθονη θα εχουν κ αυτην την ευκολια να χρησιμοποιησουν οτι καρτα θελουν και οχι αυτο που τραβαμε εμεις τωρα.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, icenex είπε

Απλα αυτο που ελεγαν τα παιδια πιο πανω ειναι οτι οσοι δεν εχουν καθολου οθονη ειτε με gsync ειτε με freesync στο μελλον οι περισοτεροι θα προτιμησουν μια οθονη freesync μιας και ειναι πιο φθηνες και κανουν περιπου το ιδιο πραγμα απλα το gsync εχει καποια εξτραδακια εναντι του freesync.Απλα ναι οσοι παρουν στο μελλον gsync θα εχουν κ αυτην την ευκολια να χρησιμοποιησουν οτι καρτα θελουν και αυτο που τραβαμε εμεις τωρα.

Τα παιδια ξερω τι εννοουσαν. Του Fulgore η παρεμβαση με ενοχλησε και το επανεφερα. Ακομα δωσιμο εχω με αυτο αλλα νταξ, θα μου περασει.

Δημοσ.

Aπο εδώ https://www.gamersnexus.net/hwreviews/3418-nvidia-titan-rtx-review-overclocking-gaming-power-thermals

5% διαφορά, μικρότερο oc potential η titan, περνά μπροστά η Ti, άλλος πυρήνας εκτός του ΤU 102-400-A1 δεν υπάρχει για να φορέσει η υποτιθέμενη super δηλαδή απλά δεν έχει χώρο τώρα αν μπορέσει η nvidia να πείσει κάποιον ότι έβγαλε 2-3% γρηγορότερη κάρτα από την Ti στοκ....οκ όλα γίνονται απλά το πρόβλημα ΔΕΝ είναι ότι δίνει δεκάρα η nvidia για τους αγοραστές της Ti απλά δεν έχει κάποιο chip διαθέσιμο που να έδινε έστω ένα 10% ώστε να υπήρχε κάποιο νόημα....

• Thanks 1
Δημοσ.

Βοηθήστε με λίγο τον καμμένο. Έχω μια Palit 2080 Super jetstream. Ο πυρήνας δουλεύει στα 2000-2050ΜΗz και οι μνήμες στα 8000 χωρίς να είχα ποτέ θέματα υπερθέρμανσης, artifacts κτλ (παίζω σε 1440p/60 ultra settings+reshade τα πάντα).

Έχει παρουσιαστεί η δυνατότητα, χωρίς κανένα κόστος απλά με μια μικρή αναμονή και φασαρία που παλεύεται όμως, να την αλλάξω με μια Gigabyte Aorus 2080 Super. Αισθητικά αξίζει σίγουρα αλλά θα υπάρχει κάποιο άλλη απτή διαφορά ώστε να ασχοληθώ;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, iazriel είπε

Βοηθήστε με λίγο τον καμμένο. Έχω μια Palit 2080 Super jetstream. Ο πυρήνας δουλεύει στα 2000-2050ΜΗz και οι μνήμες στα 8000 χωρίς να είχα ποτέ θέματα υπερθέρμανσης, artifacts κτλ (παίζω σε 1440p/60 ultra settings+reshade τα πάντα).

Έχει παρουσιαστεί η δυνατότητα, χωρίς κανένα κόστος απλά με μια μικρή αναμονή και φασαρία που παλεύεται όμως, να την αλλάξω με μια Gigabyte Aorus 2080 Super. Αισθητικά αξίζει σίγουρα αλλά θα υπάρχει κάποιο άλλη απτή διαφορά ώστε να ασχοληθώ;

Θεωρητικά όχι, αλλά αν είναι τσάμπα όπως λες γιατί το συζητάς;  Τι φασαρία εννοείς; 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kostiger είπε

Τα παιδια ξερω τι εννοουσαν. Του Fulgore η παρεμβαση με ενοχλησε και το επανεφερα. Ακομα δωσιμο εχω με αυτο αλλα νταξ, θα μου περασει.

Η παρεμβαση του Fulgore δεν αφορουσε το αρχικο σχολιο/post που εγινε για την εν λογω ανακοινωση αλλα τα επομενα σχολια που το παρουσιαζαν ως κατι το πολυ καλο,ενω στην πραξη δεν ειναι και τοσο. Εν σε ενοχλησε τοσο πολυ η παρεμβαση και το σχολιο μου,ζητω συγνωμη και σβηνω τα πιο πισω σχολια.

Και για τους τωρινους κατοχους Gsync monitor δεν τους πολυ πειραζει στην τελικη γιατι ξερουν οτι η nvidia γενικα ειναι μπροστα στο κομματι του performance.Βεβαια για μελλοντικη οθονη η πλειοψηφια εννοειται θα παει σε Freesync.

3 ώρες πριν, iazriel είπε

Έχει παρουσιαστεί η δυνατότητα, χωρίς κανένα κόστος απλά με μια μικρή αναμονή και φασαρία που παλεύεται όμως, να την αλλάξω με μια Gigabyte Aorus 2080 Super. 

Η Gigabyte στις Aorus ειχε θεματακι με θερμοκρασιες παντως.

Περαν τουτου δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το παραπανω. Σου χαλασε η καρτα και το καταστημα σου προσφερει επιστροφη χρηματων ή την gigabyte?

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Η παρεμβαση του Fulgore δεν αφορουσε το αρχικο σχολιο/post που εγινε για την εν λογω ανακοινωση αλλα τα επομενα σχολια που το παρουσιαζαν ως κατι το πολυ καλο,ενω στην πραξη δεν ειναι και τοσο. Εν σε ενοχλησε τοσο πολυ η παρεμβαση και το σχολιο μου,ζητω συγνωμη και σβηνω τα πιο πισω σχολια.

Και για τους τωρινους κατοχους Gsync monitor δεν τους πολυ πειραζει στην τελικη γιατι ξερουν οτι η nvidia γενικα ειναι μπροστα στο κομματι του performance.Βεβαια για μελλοντικη οθονη η πλειοψηφια εννοειται θα παει σε Freesync.

Περαν τουτου δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το παραπανω. Σου χαλασε η καρτα και το καταστημα σου προσφερει επιστροφη χρηματων ή την gigabyte?

Δεκτό. Πάμε παρακάτω.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Fulgore είπε

Νομίζω με κάλυψες με το θέμα θερμοκρασία που αναφέρεις. Δεν έχει χαλάσει κάτι αλλά μπορώ να επιστρέψω την κάρτα, να πάρω πλήρες refund και με τα ίδια χρήματα να πάρω την gigabyte από άλλο κατάστημα που την βρήκα προσφορά. Αλλά αν είναι να έχω θέμα με θερμοκρασίες και να έχω πρακτικά τις ίδιες επιδόσεις, δεν το αγγίζω καν το θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...