Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, intelrisen είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

αυτο μας τρομαζει σημερα ειναι οτι η 580, που δεν ηταν mid καρτα οπως η 1060, εχει παντου gpu bottleneck αποτελεσμα της σαπιας αρχιτεκτονικης της.

τελςο, αυτος στο βιντεο ειναι του κκε μλ ή του μλ κκε?:lol:

Μα την Παναγία δεν καταλαβαίνω τι γράφεις. Δεν στην λέω, απλά δεν βγάζω άκρη. Η 580 όντως είναι πιο γρήγορη της 1060 σήμερα, απλά σήμερα και οι 2 είναι πτώματα. 

59 λεπτά πριν, ilos είπε

Οι πιο πολλοί παίζουν ακόμα σε 1080p, και όσοι δεν έχουν high refresh monitors δεν έχουν καταλάβει πόσο πιο ζόρικα έχουν γίνει τα πράγματα. Βέγγοι (πλην Radeon 7) και Πασχάληδες (πλην 1080ti) έχουν πάει για κάστανα στα 1440p60 με κάτι ACO, SOTTR, Metro Exodus, Control, RDR2 έτσι και πεις να πας να παίξεις high/ultra.

Υποθέτω σε 1-2 χρόνια από τώρα κάτι 1060/580/1650 δε θα τρέχουν ουτε1080p60 low settings ΑΑΑs.

Ούτε η ti τραβάει 1440p ultra ρε συ. Ultra είναι μονο για 1080p ξεκάθαρα. Ούτως ή άλλος το uber ultra το θεωρώ βλακώδες. Υπάρχει παιχνίδι του 2015 που όλα ultra σε 1080p βγάζω κάτω από 50. Watchdogs 2 με pcss shadows και world detail στο τέρμα, άμα πας σε κάνα πάρκο που έχει δέντρα οι σκιές σε γονατιζουν. Μπορεί να δεις και 30αρα.

Τωρα κάτι 1060 480 κλπα ήταν τέρατα όταν βγήκαν για την τιμη τους, απλά στα καπάκια ηρθε το mining. Μέχρι να περάσει η μόδα και να έρθουν οι τιμές στα ίσα τους είχε περάσει και η δόξα αυτών των καρτων. Δεν το θεωρω πλεονέκτημα το ότι σήμερα η μία είναι καλύτερη της άλλης. Κλάιν μαιν. 

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 21/11/2019 στις 10:42 ΜΜ, Ryzenlake είπε

Εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις οτι αφου εχεις να κανεις με αυτουσιες μεταφορες παιχνιδιων απο κονσολα σε πισι τι στο διαολο σε νοιαζει ποσο κανει η 2080ti? Παρε μια 580 η οποια εχει πανομοιοτυπες επιδοσεις με το xboxone x και κανει 150€. Οριστε, problem solved, γιατι μανουριαζεις για την τιμη της 2080ti αφου οπως λες και μονος σου, δεν καταλαβαινεις διαφορα μεταξυ 900.000 pixels και 9.000.000 pixels???

Ξεχνάς όμως πόσο έκανε το xbox one X την ημερομηνία κυκλοφορίας του και πόσο έκανε κάρτα επιπέδου RX 580 τότε.

Κλασική τακτική του 99,9% των pc gamers στο r/ PC_Masterrace και αλλού να συγκρίνουν τρέχουσες τιμές pc hardware με τιμές κονσόλας που για 3+ χρόνια μένουν σχετικά σταθερές, λόγω τιμολογιακής πολιτικής. Το τι κάρτα έπαιρνες το 2017 με 150€ άστο καλύτερα. Ούτε 480p στο σήμερα. Ενδιάμεσα τι θα έκανες; Θα κοίταζες το ταβάνι;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Να σας ρωτησω

Αγορασα μια καρτα amd και αντι να μου δωσουν κωδικο για το παιχνιδι που ελεγε οτι δινουν δωρο, μου εδωσαν για το cod modern warfare το οποιο με λιγο ψαξιμο ειδα οτι ειμαι promo της nvidia για τις rtx καρτες και οχι για την δικη μου. Κατ επεκταση δεν μπορω να κατεβασω το geforce experience, δεν εγκαθισταται γιατι δεν βρισκει nvidia καρτα και δεν μπορω να εξαργυρωσω το παιχνιδι. Μπορει να το εξαργυρωσει καποιος αλλος για μενα και κανει link το δικο μου λογαριασμο στο battlenet (Μιας και εκει θεωρω οτι ειναι το παιχνιδι) ή τον γυρισω πισω;

Δημοσ.

παιδες μια ερωτηση αν ξερει καποιος... εχω δημιουργησει oc profiles στο msi afterburner  για την rtx 2080... αλλα θελω να σωσω τα settings η τελοσπαντων τα profiles του msi οποτε σε περιπτωση που  σβησω τελειως το afterburner κ το κανω ξανα εγκατασταση... να του βαλω να διαβασει το αρχειο και να παρει τις τιμες του oc απο εκει κατευθειαν ωστε να μην τα κανω παλι απο την αρχη...σε περιπτωση που μπερδεψα καποιον να φερω ενα παραδειγμα πχ στις amd καρτες οταν παιζεις με ρευματα και οc πατας save στο global wattman  και σου δημιουργει ενα αρχειο.. συνηθως κανω backup  το αρχειο...σε ενα usb stick ας πουμε..και οταν πχ αλλαξω κατι οι ξανα περασω τους drivers βαζω να διαβασει αυτο το αρχειο και αμεσως μου φερνει τα oc  settings στη καρτα...γινεται κατι τετοιο στο afterburner και αν ναι... που βρισκεται by default  το αρχειο αυτο ωστε να το αντιγραψω να το χω σαν backup

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gavros10 είπε

Να σας ρωτησω

Αγορασα μια καρτα amd και αντι να μου δωσουν κωδικο για το παιχνιδι που ελεγε οτι δινουν δωρο, μου εδωσαν για το cod modern warfare το οποιο με λιγο ψαξιμο ειδα οτι ειμαι promo της nvidia για τις rtx καρτες και οχι για την δικη μου. Κατ επεκταση δεν μπορω να κατεβασω το geforce experience, δεν εγκαθισταται γιατι δεν βρισκει nvidia καρτα και δεν μπορω να εξαργυρωσω το παιχνιδι. Μπορει να το εξαργυρωσει καποιος αλλος για μενα και κανει link το δικο μου λογαριασμο στο battlenet (Μιας και εκει θεωρω οτι ειναι το παιχνιδι) ή τον γυρισω πισω;

Γιατί δε ζητάς από εκεί που την πήρες να σου δώσουν σωστό κωδικό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα περσυνα καραγκιοζιλικια με την  αποτυχημενη σειρα 2070-2080-2080ti δεν τους παιρνει να τα ξανακανουν

Κυρα nvidia αυτα που ηξερες  θα τα ξεχασεις  , θα ριξεις τιμες η θα  σε φαει το μαυρο σκοταδι.

Nvidia G-Sync is coming to AMD GPUs, and could mean super-smooth PS5 and Xbox Scarlett gaming

Επεξ/σία από Amstrad6128
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Amstrad6128 είπε

Τα περσυνα καραγκιοζιλικια με την  αποτυχημενη σειρα 2070-2080-2080ti δεν τους παιρνει να τα ξανακανουν

Κυρα nvidia αυτα που ηξερες  θα τα ξεχασεις  , θα ριξεις τιμες η θα  σε φαει το μαυρο σκοταδι.

Nvidia G-Sync is coming to AMD GPUs, and could mean super-smooth PS5 and Xbox Scarlett gaming

Εδώ δεν έριξε τιμές η AMD, θα ρίξει η NVIDIA που έχει και το RT Hardware μέσα στο package και καλύτερους drivers;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gavros10 είπε

Να σας ρωτησω

44 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Γιατί δε ζητάς από εκεί που την πήρες να σου δώσουν σωστό κωδικό;

Γιατί τα παιχνίδια που πρέπει να μου δώσουν είναι το borderlanda 3 ή το καινούργιο tom Clancy's ενώ ξεκάθαρα προτιμώ το modern warfare... Συν ότι χρειάζεται να πάω πάλι από το κατάστημα...

Οπότε αν μπορεί κάποιος που έχει rtx κάρτα να το ενεργοποιήσει για μένα... Αρκεί γίνεται ομως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@gavros10Ε και εγώ θέλω να βγω με τη Scarlett Johansson :P Αφού η κάρτα που αγόρασες δίνει το borderlands 3 ή το καινούργιο tom Clancy's ένα από αυτά θα πάρεις. Simple as that..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Εδώ δεν έριξε τιμές η AMD, θα ρίξει η NVIDIA που έχει και το RT Hardware μέσα στο package και καλύτερους drivers;

Καποτε πουλαγαν το αφηγημα γιατι ειχαν να κανουν με απαρχιωμενες κονσολες (ps4-xbox one) , επαιζαν μονοτερμα πουλωντας ανωτερη τεχνολογια που διαφημιζαν οτι μονο στο  σουπερ νουπερ hardware των καρτων  μπορουσε να τις αποτυπωσει (ray tracing ,gsync - freesync) 

Με την ελευση των κονσολων τελιωνουν τα ψεμματα  διοτι θα ενωσματωνωνται αυτες οι τεχνολογιες συν το γεγονος οιι οι τιμες τους ειναι σουπερ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ.

Κοινως δεν μπορει να κοστολογειται μια καρτα 800 ευρω οταν με τα 500 ευρω θα απολαμβανεις τα  ιδια σε μια κονσολα νεας γενειας .

Ως  παραδειγμα αναφερω τα παιχνιδια grand turismo και  forza horizon  που  αυτα  σιγουρα θα τρεχουν σε 4κ 60 

Επεξ/σία από Amstrad6128

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...