Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει κάπου το demo χωρίς registration;

Spoiler

υ.γ.: Με αυτά που βλέπω, ο Θεός να βάλει το χέρι του με τηv τριτοκλασάτη τεχνολογία της A-M-D. Μην καταστρέψουν και την επόμενη γενιά όπως την τωρινή με τους Jaguar.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2060 = 5700XT. Χωρίς καν να χρησιμοποιεί τα RT cores. Έφαγε κράξιμο ο πέτσινος σ' αυτή τη γενιά αλλά απ' την επόμενη βλέπω να γελάνε και τα πλακάκια με τους κόκκινους.

Το RT είναι fake.

93bb4f2a3a61022aef3ab6e437a2293a1423e2b7

Και ένα run δικό μου. 4K/Ultra.

4k.png

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό και εμένα μου έκανε εντύπωση και μάλιστα η 2060 έχει καλύτερα lows. Αυτό που οφείλεται; Αφού δεν χρησιμοποιείται το RT hardware..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές πράσινων-κόκκινων (αλλά όντως υπερέχουν ξεκάθαρα οι πράσινες), στο συγκεκριμένο.

Πάλι με τίποτα ref της κακιάς ώρας έκανε τα τεστ το wccftech (τα έχουμε ξαναπεί...πρόβλημα της AMD, αλλά δεν βγαίνει αντιπροσωπευτική εικόνα).

Με τα καθημερινά μου έχω 5511 στη V56, 28.5% από τον @nikos5800. Σύμφωνα με τα averages του γραφήματος παραπίσω, θα έπρεπε να είχα κάπου 38% κάτω.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/11/2019 στις 7:26 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

2060 = 5700XT. Χωρίς καν να χρησιμοποιεί τα RT cores. Έφαγε κράξιμο ο πέτσινος σ' αυτή τη γενιά αλλά απ' την επόμενη βλέπω να γελάνε και τα πλακάκια με τους κόκκινους.

Το RT είναι fake.

93bb4f2a3a61022aef3ab6e437a2293a1423e2b7

Και ένα run δικό μου. 4K/Ultra.

4k.png

H 5700ΧΤ ειναι ενα σκαλι κατω απο την 2070 super σε μερικα παιχνιδια κερδιζει , σαφως πολυ πανω απο την απλη 2070.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Amstrad6128 είπε

H 5700ΧΤ ειναι ενα σκαλι κατω απο την 2070 super σε μερικα παιχνιδια κερδιζει , σαφως πολυ πανω απο την απλη 2070.

Τα αποτελεσματα του demo τα ειδες ή εισαι σε παραλληλο συμπαν... 

• Like 1
Δημοσ.

Είχα κάποιο πρόβλημα με throttling και recording settings. Τώρα είμαι στα 11500 χοντρικά. Δηλαδή 60% πάνω από την 1080 του Nikos5800. Πώς εξηγούνται τόσο μεγάλες διαφορές ακόμα και μεταξύ των nvidia καρτών όταν στα κλασικά games η διαφορά είναι στο μισό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, pirmen56 είπε

Είχα κάποιο πρόβλημα με throttling και recording settings. Τώρα είμαι στα 11500 χοντρικά. Δηλαδή 60% πάνω από την 1080 του Nikos5800. Πώς εξηγούνται τόσο μεγάλες διαφορές ακόμα και μεταξύ των nvidia καρτών όταν στα κλασικά games η διαφορά είναι στο μισό;

Μάλλον για αυτό

Turing introduces a new processor architecture, the Turing SM, that delivers a dramatic boost in shading efficiency, achieving 50% improvement in delivered performance per CUDA Core compared to the Pascal generation. These improvements are enabled by two key architectural changes. First, the Turing SM adds a new independent integer datapath that can execute instructions concurrently with the floating-point math datapath. In previous generations, executing these instructions would have blocked floating-point instructions from issuing. Second, the SM memory path has been redesigned to unify shared memory, texture caching, and memory load caching into one unit. This translates to 2x more bandwidth and more than 2x more capacity available for L1 cache for common workloads.

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Είναι optimized για RT η Turing αρχιτεκτονική και έχει πιο μεγάλες διαφορές.

Δεν έχει σχέση με γνωστές τεχνικές RT(π.χ. BVH) αυτή της crytek. Μάλλον είναι αυτό που λέει ο nikos2500.

Άσε που δεν έγινε optimized για κανένα arch και API ακόμη:

Αναφορά σε κείμενο

However, the future integration of this new CRYENGINE technology will be optimized to benefit from performance enhancements delivered by the latest generation of graphics cards and supported APIs like Vulkan and DX12.

Δεν ξέρω βέβαια γιατί δεν υπάρχει ανάλογο boost και σε όλους τους άλλους τίτλους. Τι κάνει εντατικά αυτό το demo αυτό ώστε να εκμεταλλεύεται όλη αυτή την επιπλεόν δύναμη των RTX; Μπορεί οι Turing shaders να είναι ισχυρότεροι είναι όμως και λιγότεροι σε σχέση με την Pascal που αντικατέστησαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...