Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, holy grail είπε

το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχουμε αυξηση των τρανζιστορ.

Άρα αυτό που λες είναι ότι θα έχουμε και αύξηση στις τιμές σε σχέση με τις Turing. ΟΚ ίσως να το δούμε και αυτό, πλέον δεν θα μου κάνει εντύπωση.

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί δεν ανοίγετε ένα έτερο θέμα για το μελλοντικό φανταστικό ampere και πρέπει να γεμίζει το παρόν θέμα με τις μαλακίες και τις φαντασιοπληξίες ορισμένων ενώ είναι OFF TOPIC

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Άρα αυτό που λες είναι ότι θα έχουμε και αύξηση στις τιμές σε σχέση με τις Turing. ΟΚ ίσως να το δούμε και αυτό, πλέον δεν θα μου κάνει εντύπωση.

λεω οτι για να εχουμε αυξηση της αποδοσης, αφου θα εχουμε και αλλαγη μικροαρχιτεκτονικης αναγκαστικα θα εχουμε και αυξηση των τρανζιστορ. περισσοτερα rt, cuda και tensor εκτος κι αν σταματησουν το τενσορ. τωρα οι τιμες λογικα θα ειναι υψηλοτερες για την κορυφαια, το ποσο θα εξαρτηθει απο πολλα πραγματα. πχ ισως εξαρτηθουν οι τιμες και απο την συνεργασια της με την samsung.

Επεξ/σία από holy grail
Δημοσ.

Ακόμη και έτσι οι Βεγγοι γκρεμίζονται..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το real time rt θελει pixel pushing αρχιτεκτονικη και οχι compute αρχιτεκτονικη οπως ειναι η vega

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Pixel pushing είναι το Navi υποτίθεται..

ναι και τα πανε καλυτερα αλλα η nvidia οπως και να το κανουμε ειναι μπροστα 

Δημοσ.

Και το world of tanks έχει βγάλει ένα bench με ένα είδος μουφοRT που και εκεί ο Βέγγος γκρεμίζεται. Δεν ξέρω τι παίζει με τις Navi σε αυτό..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Αυτό το demo πάντως ήταν που είχαν διαπιστώσει ότι έχει fake RT..Αργότερα θα βγει για κατέβασμα..Για να δούμε.

Βγήκε, κατεβαίνει...ακόμα ένας launcher.

Επεξ/σία από Πέτρος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...