Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

30άρια και 35άρια στο RDR 2 σε 4Κ/Ultra χωρίς MSAA. Άμα φάει και delay το Ampere την λαμήσαμε όσοι είμαστε σε 4Κ..

Ούτε η ampere δεν θα σου κάνει. Θες διπλάσιες επιδόσεις εσύ για να δεις 60αρι σε 4k ultra. Μεχρι τότε βέβαια θα έχουν βγει και πιο demanding παιχνίδια. Εγώ εδώ θέλω να αναβαθμίσω γιατί δυσκολεύεται πλέον για 1080p uw 144 η 1080ti αλλά δεν μου πάει η καρδιά για 2080ti. Μόνο για 2x επιδόσεις στα 800 ευρώ θα τα έδινα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Ούτε η ampere δεν θα σου κάνει. Θες διπλάσιες επιδόσεις εσύ για να δεις 60αρι σε 4k ultra. Μεχρι τότε βέβαια θα έχουν βγει και πιο demanding παιχνίδια. Εγώ εδώ θέλω να αναβαθμίσω γιατί δυσκολεύεται πλέον για 1080p uw 144 η 1080ti αλλά δεν μου πάει η καρδιά για 2080ti. Μόνο για 2x επιδόσεις στα 800 ευρώ θα τα έδινα. 

έχουν παίξει και κοντά στα 850-900€ μτχ 2080ti κατά καιρούς και εδώ μέσα......

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, BabisTs είπε

έχουν παίξει και κοντά στα 850-900€ μτχ 2080ti κατά καιρούς και εδώ μέσα......

Ε ναι αλλά δεν έχει επιδόσεις. Το 30-40% πάνω δεν το θεωρώ σοβαρό για αναβάθμιση. Άμα είχα 1080 /1070 ναι. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στα 1080p (144hz) /1440P καταστρέφει τα πάντα πάντως......το αν είναι σοβαρή αναβάθμιση είναι θέμα προσωπικό του καθενός......

Επεξ/σία από BabisTs
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή κάποια παιχνίδια είναι κακογραμμένα τα βάζετε με τις κάρτες. Ούτε οι ampere δεν θα αποδώσουν σωστά σε αυτά

Αλήθεια τώρα ; Δηλαδή τι θέλει να μας πεί το RDR2 ; ότι το  xbox one X έχει ίδια δύναμη με μία 2080ti;

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 6
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Επειδή κάποια παιχνίδια είναι κακογραμμένα τα βάζετε με τις κάρτες. Ούτε οι ampere δεν θα αποδώσουν σωστά σε αυτά

Σωστότατος!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Αλήθεια τώρα ; Δηλαδή τι θέλει να μας πεί το RDR2 ; ότι το  xbox one X έχει ίδια δύναμη με μία 2080ti;

Στα ίδια settings βγάζει 60άρι σε native 4K η 2080Ti, άρα προφανώς όχι. Αυτό που θέλει να σου πει είναι ότι οι τωρινές κάρτες δεν μπορούν να βγάλουν 4Κ/60 με settings πάνω από αυτές της κονσόλας(Που να κάνουν και κάποια διαφορά οπτικά). Αυτό έλλειπε βέβαια με μόνο +30% σε FP32 από το 2017 ως τώρα..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Στα ίδια settings βγάζει 60άρι σε native 4K η 2080Ti, άρα προφανώς όχι. Αυτό που θέλει να σου πει είναι ότι οι τωρινές κάρτες δεν μπορούν να βγάλουν 4Κ/60 με settings πάνω από αυτές της κονσόλας(Που να κάνουν και κάποια διαφορά οπτικά). Αυτό έλλειπε βέβαια με μόνο +30% σε FP32 από το 2017 ως τώρα..

Δεν το έχω το παιχνίδι Γιώργο και δεν έχω δοκιμάσει σε χαμηλότερες ρυθμίσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Amstrad6128 είπε

Oχι ακριβως.

Με τα RTX εβαλαν το καρο μπροστα απο το αλογο γιαυτο βγηκαν και μουφα.

Δεν μπορεις σε  παλιες μηχανες γραφικων να κανεις βελτιωσεις  , ειναι σαν να κανω αναβαθμιση σε ενα yugo zastava 900 ιππων θα παραμεινει zastava.

Εδω χρειαζομαστε Ferrari , κοινως καινουργιες μηχανες γραφικων κτησμενες απο την αρχη για να εχουν εφαρμογη τα Rtx οπως κανουν στις κονσολες με τις αποκλειστικοτητες.

Όλες οι γνωστές μηχανές με τροποποίησεις το υποστηρίζουν. Το ίδιο θα γίνει και με το RT των κονσολών αφού μιλάμε για υβριδικό rendering, η βάση του οποίου είναι κάποια καινούργια features του DX12(όπως και με το RTX). Η τεχνολογία της nvidia αφορά την επιτάχυνση της όλης διαδικασίας και κάποια επιπλέον εργαλεία για τους δημιουργούς. Δεν υπάρχει RT της nvidia και RT των άλλων.

Αναφορά σε κείμενο

Για να στο πω πιο λιανα , οι ΣΚΙΑΣΕΙΣ δεν απασχολουν τον gamer αυτο που θελει ειναι αρχιτεκτονικη κονσολας στο πισι , πληρης αξιοποιηση του hardware με αποκλειστικους τιτλους ειδαλλως η επομενη γενεια θα ειναι η καταστροφη του Δραμαλη και θα παει σουμπιτη προς τερψη των κονσολων.

Ούτε στον ύπνο σου αυτό που λες. Κάθε κάρτα που έχει DX12 υποστήριξη μπορεί να διαφέρει ριζικά από την άλλη. Ποτέ δεν θα δεις optimization στο επίπεδο της κονσόλας. Εκτός αυτού δεν τους συμφέρει να παίζεις με ένα Χ hardware σε καλά settings για 7 χρόνια. Στην κονσόλα στο επιτρέπουν γιατί θα βγάλουν το κέρδος από τα υπερτιμημένα games(λόγω του licensing).

Οι ρεαλιστικές φωτοσκιάσεις είναι το Α και το Ω στο immersion. Όλα εκεί οδηγούν. Απάτη είναι τα πολλά Hertz(μετά τα 75 για single και 120 για multi) και οι ολοένα μεγαλύτερες αναλύσεις. Όλοι είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν το 4K για pixar quality φωτοσκίαση σε 1080p.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Απάτη είναι τα πολλά Hertz(μετά τα 75 για single και 120 για multi) και οι ολοένα μεγαλύτερες αναλύσεις. Όλοι είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν το 4K για pixar quality φωτοσκίαση σε 1080p.

Ναί. Αν είσαι σε 23 ιντσών οθόνη........

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλά το 720P(Ούτε καν 1080P) pixar quality στέλνει το 4Κ RDR 2 για καναρίνια, easy..

FF KIngsglaive 720P..Βάλε ό,τι θες από παιχνίδι δίπλα σε 4Κ.

maxresdefault.jpg

Μπερδεύετε την ευκρίνεια με τα γραφικά.

Για βάλτε σε μία 55αρα TV αγώνα ποδοσφαίρου σε 4K (υπάρχει υλικό)και σε μία άλλη στα 1080p

Δημοσ.

Είπε κανείς ότι το Kingsglaive δεν θα δείχνει ακόμα καλύτερο σε 4Κ ; Προφανώς και θα δείχνει, αλλά η ανάλυση δεν λέει πολλά αν δεν έχεις ray-traced visuals.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Είπε κανείς ότι το Kingsglaive δεν θα δείχνει ακόμα καλύτερο σε 4Κ ; Προφανώς και θα δείχνει, αλλά η ανάλυση δεν λέει πολλά αν δεν έχεις ray-traced visuals.

Συμφωνώ Πέτρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...