DiaperCh@nger101 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 36 λεπτά πριν, Stamer είπε Ποιά είναι καλή με 1100? Τους δυνατούς από 1300+ τους βλέπω Στα 1235+μτφ https://www.skroutz.gr/s/16151786/MSI-GeForce-RTX-2080-Ti-11GB-Gaming-X-Trio.html#sku_review_377841 --- Με λιγότερα από 1100 και binned A chip https://www.skroutz.gr/s/16709500/Palit-GeForce-RTX-2080-Ti-11GB-GamingPro-NE6208TT20LC-150A.html --- Με λιγότερα από 1200 και binned A chip https://www.skroutz.gr/s/16455233/Zotac-GeForce-RTX-2080-Ti-11GB-Triple-Fan-ZT-T20810F-10P.html https://www.skroutz.gr/s/16241188/Gainward-GeForce-RTX-2080-Ti-11GB-Phoenix-GS-4122.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Καλά το binn-άρισμα πολύ σχετικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Gigabyte windforce και msi ventus. reference pcb, non A chips Σε αυτά τα χρήματα δεν βρίσκεις custom pcb με καλύτερο power delivery, αν και στις 2080ti το reference design είναι ήδη πολύ καλό, ή τα custom δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο (όποια ερμηνεία προτιμάει ο καθένας) επομένως είναι προτιμότερη η επιλογή τουλάχιστον Α chip στα ίδια χρήματα φυσικά. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από DiaperCh@nger101 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Όταν βλέπεις EVGA black να κλοκάρει καλύτερα από Strix OC..Δεν χρειάζεται περαιτέρω κουβέντα νομίζω. Προσωπικά για Strix OC θα πάω και ο Θεός βοηθός(Όχι ότι με καίει ιδιαίτερα το OC αλλά λέμε). Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από Psycho_Warhead 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Καλά το binn-άρισμα πολύ σχετικό.. καθόλου. Εξηγούμαι: Κάποια nonA πάνε καλά. Προϋποθέτει βέβαια ότι ο χρήστης θα ασχοληθεί. <- thats not the case για πολύ πολύ κόσμο. A chip που να μην πηγαίνει καλά ακόμα δεν έχω δει κάποιο thread πουθενά. A chip με φριχτές micron μνήμες που συνολικά δεν πάει το πράμα έχω δει αρκετά threads. Σε κάθε περίπτωση, στα ίδια χρήματα αγοράζεις Α chip δεδομένων των υπόλοιπων παραγόντων ίδιων. Αν πχ η EVGA BLACK (δεν είναι όλες Α) ήταν στα ίδια χρήματα θα μπορούσε να μπει στη ζυγαριά το καλύτερο aftersales έναντι των προσδοκώμενων επιδόσεων. Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Όταν βλέπεις EVGA black να κλοκάρει καλύτερα από Strix OC..Δεν χρειάζεται περαιτέρω κουβέντα νομίζω. Με πρόλαβες:) Evga black είναι κυρίως A chips. Κάποιες είναι non A που τις σπρώχνει η evga στο καζακστάν στο τιμπουκτού και στην Ελλάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Όταν βλέπεις EVGA black να κλοκάρει καλύτερα από Strix OC..Δεν χρειάζεται περαιτέρω κουβέντα νομίζω. Προσωπικά για Strix OC θα πάω και ο Θεός βοηθός(Όχι ότι με καίει ιδιαίτερα το OC αλλά λέμε). Δεν είναι μόνο το overclock, είναι και το κορυφαίο σύστημα ψύξης που με την σειρά του την κάνει και πιο αθόρυβη. Παρόλα αυτά όμως και πάλι δεν αξίζει η διαφορά τιμής που ζητάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε καθόλου. Εξηγούμαι: Κάποια nonA πάνε καλά. Προϋποθέτει βέβαια ότι ο χρήστης θα ασχοληθεί. <- thats not the case για πολύ πολύ κόσμο. A chip που να μην πηγαίνει καλά ακόμα δεν έχω δει κάποιο thread πουθενά. A chip με φριχτές micron μνήμες που συνολικά δεν πάει το πράμα έχω δει αρκετά threads. Σε κάθε περίπτωση, στα ίδια χρήματα αγοράζεις Α chip δεδομένων των υπόλοιπων παραγόντων ίδιων. Αν πχ η EVGA BLACK (δεν είναι όλες Α) ήταν στα ίδια χρήματα θα μπορούσε να μπει στη ζυγαριά το καλύτερο aftersales έναντι των προσδοκώμενων επιδόσεων. Με πρόλαβες:) Evga black είναι κυρίως A chips. Κάποιες είναι non A που τις σπρώχνει η evga στο καζακστάν στο τιμπουκτού και στην Ελλάδα. Όπως και να 'χει, για μέχρι 1000Ε είναι η κάρτα. Παραπάνω είναι απλά πεταμένα λεφτά. Y.Γ Μην αρχίσουμε τα γελοία παρατράγουδα πάλι και όταν μπει στο PC μου τα ίδια θα λέω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Δεν είναι μόνο το overclock, είναι και το κορυφαίο σύστημα ψύξης που με την σειρά του την κάνει και πιο αθόρυβη. Παρόλα αυτά όμως και πάλι δεν αξίζει η διαφορά τιμής που ζητάει. Αδερφέ μου, μιλάμε για κάρτες γραφικών που παίζουν παιχνίδια για ενήλικες. Τίποτα δεν αξίζει. Από το πρώτο ευρώ είναι πεταμένα λεφτά. Χέσε το σύστημα ψύξης. Μια χαρά αθόρυβη είναι κι η black edition. Αν μπορούσα να διαθέσω τα χρήματα την Asus 2080ti Strix OC θα αγόραζα ή την Evga 2080ti kingpin. Γιατί? Γιατί είναι οι καλύτερες με το καλύτερο potential. Φυσικά το potential μπορεί να μην επαληθευτεί αλλά το ξέρουμε ήδη αυτό... Στα παπάκια μου το value. Το value είναι η δικαιολογία αυτού που στεναχωριέται επειδή δεν έχει το performance. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από DiaperCh@nger101 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Βασικά πάει ανάλογα με το τι παίρνεις σε σχέση με την αμέσως κατώτερη.. Με αυτή την έννοια ''value'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 15 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Όπως και να 'χει, για μέχρι 1000Ε είναι η κάρτα. Παραπάνω είναι απλά πεταμένα λεφτά. Y.Γ Μην αρχίσουμε τα γελοία παρατράγουδα πάλι και όταν μπει στο PC μου τα ίδια θα λέω.. Ναι γιατί στο χιλιάρικο είναι συνετή τοποθέτηση. Άμα θες να πιάσουν τόπο τα λεφτά σου αγόρασε γκαρσονιέρα στην Κυψέλη που ξεκινάει από 5-6χιλιάρικα. Οι κάρτες γραφικών για gaming είναι πεταμένα λεφτά γενικώς. Όσα έχεις να πετάξεις τόσο performance αγοράζεις ή τουλάχιστον έτσι τα βλέπω εγώ τα πράματα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Αδερφέ μου, μιλάμε για κάρτες γραφικών που παίζουν παιχνίδια για ενήλικες. Τίποτα δεν αξίζει. Από το πρώτο ευρώ είναι πεταμένα λεφτά. Χέσε το σύστημα ψύξης. Μια χαρά αθόρυβη είναι κι η black edition. Αν μπορούσα να διαθέσω τα χρήματα την Asus 2080ti Strix OC θα αγόραζα ή την Evga 2080ti kingpin. Γιατί? Γιατί είναι οι καλύτερες με το καλύτερο potential. Φυσικά το potential μπορεί να μην επαληθευτεί αλλά το ξέρουμε ήδη αυτό... Στα παπάκια μου το value. Το value είναι η δικαιολογία αυτού που στεναχωριέται επειδή δεν έχει το performance. Όταν αγοράζεις τόσο ακριβή κάρτα, το πιο σωστό είναι να πάρεις κορυφαία υλοποίηση. Άλλωστε αυτές οι GPU απευθύνονται σε γερά πορτοφόλια, οπότε θα μου έκανε εντύπωση αν κάποιος προτιμούσε να δώσει μέχρι 1000 € και να πάρει μέτρια υλοποίηση, παρά να δώσει πχ 1200 € και να πάρει το απόλυτο. Εγώ πχ που βολεύομαι και με την GTX 1060 6GB, γιατί να δώσω παραπάνω να πάρω κορυφαία υλοποίηση; Δεν έχει νόημα, μιας και είναι μεσαία (;) κάρτα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η αγορά κορυφαίας υλοποίησης έχει νόημα μόνο στις High-Very High end κάρτες. 3 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Ναι γιατί στο χιλιάρικο είναι συνετή τοποθέτηση. Άμα θες να πιάσουν τόπο τα λεφτά σου αγόρασε γκαρσονιέρα στην Κυψέλη που ξεκινάει από 5-6χιλιάρικα. Οι κάρτες γραφικών για gaming είναι πεταμένα λεφτά γενικώς. Όσα έχεις να πετάξεις τόσο performance αγοράζεις ή τουλάχιστον έτσι τα βλέπω εγώ τα πράματα. +1000 Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από _Theo_ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Βασικά πάει ανάλογα με το τι παίρνεις σε σχέση με την αμέσως κατώτερη.. Με αυτή την έννοια ''value'' Δεν διαφωνώ γενικά, αλλά στα τόσα χρήματα 100 πάνω 100 κάτω με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Με το συμπάθειο κιόλας, επειδή κοιτάζουμε τα 20άρικα ώρες ώρες λες κι είναι πλατίνα, είμαι ο μόνος που για να βγάλει ταβέρνα την οικογένεια ακουμπάει 150άρι ακατέβατο? Άμα μου αρέσει κάτι στο μάτι, έστω χωρίς άλλο κριτίριο, το φυτίλιασα χωρίς δεύτερη σκέψη (αρκεί να με παίρνει βεβαίως) Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από DiaperCh@nger101 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχεις συνδέσει την 2080ti με ταβέρνα και γκαρσονιέρα στην κυψέλη. Πως το κατάφερες αυτό; Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Έχεις συνδέσει την 2080ti με ταβέρνα και γκαρσονιέρα στην κυψέλη. Πως το έκανες αυτό; Σε διπλανό νήμα ρίχνετε βραδυνές και πρωϊνές, η ταβέρνα είναι το πρόβλημα? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Όταν αγοράζεις τόσο ακριβή κάρτα, το πιο σωστό είναι να πάρεις κορυφαία υλοποίηση. Άλλωστε αυτές οι GPU απευθύνονται σε γερά πορτοφόλια, οπότε θα μου έκανε εντύπωση αν κάποιος προτιμούσε να δώσει μέχρι 1000 € και να πάρει μέτρια υλοποίηση, παρά να δώσει πχ 1200 € και να πάρει το απόλυτο. Μονο που στην πραξη δεν ισχυει αυτο που λες. Το ''απολυτο''κοστιζει 1300+ευρω(η Strix απο σκρουτζομαγαζα)και 1500 η evga 2080ti ftw. Γιαυτο και δεν εχουν καποιο νοημα οι υποδειξεις που κανεις παραπανω στο τι ειναι σωστο να αγορασει ο καθενας και τι οχι. Και ασε που του χρονου πρωτα ο Θεος θα εχουμε παλι νεες καρτες γραφικων,δεν ειναι να πει καποιος οτι θα σκασει πχ 1400ευρω για καρτα γραφικων γιατι θα την κρατησει 3+χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα