Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

Σε single player παιχνίδια που εκεί είναι όλα αυτά τα features τύπου kairworks, 60 fps είναι αρκετά. Εγώ για παράδειγμα το έχω ενεργοποιημένα και στο τέρμα στο Witcher 3 και κάτω από 60 δεν πέφτει με την 2060 κιόλας, σκέψου με μία καλύτερη gpu δηλαδή. Είναι όντως ολίγον υπερβολή και "άχρηστα" αλλά σε τέτοια games θέλεις το maximum eye candy και τέτοια features βοηθάνε έστω και πολύ λίγο, ειδικά από την στιγμή που κρατιέσαι πάνω από 60 fps γιατί να τα έχεις off;

Υ.Γ. Στο Witcher πάντως μια χαρά φαίνεται η διαφορά, ειδικά σε αρκούδες και griffin που έχουν πολύ μαλλί..

Δεν έχεις και άδικο σε αυτό που λες, απλά μου έκανε εντύπωση που με την 2070 η διαφορά με Hairworks από 72-75 fps να με πάει στα 100 χωρίς αυτά.

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος κάτοχος 1660ti ή 2060 που να έχει την Studio έκδοση του Davinci Resolve να δοκιμάσει κάτι που θέλω με 2-3 βιντεάκια στα 24 ή 25 καρέ;

Θέλω να δω αν αξίζει η μετάβαση και σε ποιά από την 470 που έχω...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Θα πέσει κλάμα σε 2 μέρες με το RDR 2, σε πρόσφατο event ειπώθηκε ότι η 2080Ti ζορίζεται να κρατήσει 60άρι σε 4K/High settings..

Κανένα κλάμα...

Spoiler

Για 1080p gaming...😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Red Dead Redemption 2: NVIDIA’s Recommended GPUs For 60+ FPS Gameplay

Πανωλεθρία στο Μιλάνο !

red-dead-redemption-nvidia-geforce-recom

Geforce Game Ready Driver 441.12

This latest GeForce Game Ready driver delivers day-one support for Red Dead Redemption 2 and Need For Speed Heat, and enables G-SYNC Compatible support on LG’s 2019 B9, C9 and E9 4K OLED TVs.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν γίνεται εγκατάσταση νέων οδηγών ( όχι απεγκατάσταση με DDU, από πάνω) , οι ρυθμίσεις 3D του control panel Nvidia παραμένουν ή χάνονται και θέλουν ρύθμιση πάλι; 

Επεξ/σία από HALF EVIL
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Όταν γίνεται εγκατάσταση νέων οδηγών, οι ρυθμίσεις 3D του control panel Nvidia παραμένουν ή χάνονται και θέλουν ρύθμιση πάλι; 

Χάνονται

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Κάρτες θέλουμε για 4Κ, τι να σου κάνουν οι drivers..Πέφτει ξύλο ατελείωτο πια..

Προλαβαίνεις να την πουλήσεις 

Άργησες κιόλας 

• Like 1
Δημοσ.

Να βγει κάτι καλύτερο πρώτα. Άκου medium-high για 60FPS με 1200 ευρώ κάρτα..Τουλάχιστον περιμένω να δω αρκετά push-αρισμένα τα settings για να δικαιολογούν αυτό το performance.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Να βγει κάτι καλύτερο πρώτα. Άκου medium-high για 60FPS με 1200 ευρώ κάρτα..Τουλάχιστον περιμένω να δω αρκετά push-αρισμένα τα settings για να δικαιολογούν αυτό το performance.

Άρα έχω δίκιο. Αφού γκρινιάζεις κάθε μέρα για τα 1200, δωστην. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...