Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Με ultra Μην κοιτάς στο benchmark του εσύ Έχει σημεία που πέφτει και λίγο κάτω από το benchmark, το έχω τερματίσει το παιχνίδι. Ούτε με Ultra έχεις τα FPS αυτά σε native 4K. Μόνο αν βάλεις κόφτη που ρίχνει την ανάλυση για να κρατάει αυτά τα frames.
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, jgeorgiou είπε Κανένας δεν ενδιαφέρεται για τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σου. Εδώ συζητάμε για τις gpu και ειδικότερα τις RTX. Ανοιξε ένα θέμα ειδικό με τα ενδιαφέροντα σου και καλή επιτυχία. Κανενας δεν ενδιαφερεται για τις ιδιαιτερες προτιμησεις του οποιουδηποτε αλλου. Δεν αγοραζει καρτα γραφικων αναλογα με τα παιχνιδια που παιζουν/προτιμανε οι υπολοιποι,αλλα αναλογα με τα παιχνιδια που τον ενδιαφερουν τον ιδιο. Γιαυτο και θα πληρωσει την νεα καρτα,και οχι με βαση τα παιχνιδια που αναφερει ο Jgeorgiou στο forum οτι ενδιαφερουν τους περισσοτερους. Γιαυτο και αναφερουμε συχνα τα benchmark απο Hwunboxed,techpowerup,Dso και παει λεγοντας,για να καλυψουμε τα παιχνιδια που ενδιαφερουν τους περισσοτερους που συμμετεχουν στο θεμα. Ετσι για να προσγειωθεις λιγο στην πραγματικοτητα. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από Fulgore 1
Acmilangr2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Έχει σημεία που πέφτει και λίγο κάτω από το benchmark, το έχω τερματίσει το παιχνίδι. Ούτε με Ultra έχεις τα FPS αυτά σε native 4K. Μόνο αν βάλεις κόφτη που ρίχνει την ανάλυση για να κρατάει αυτά τα frames. Το παίζω το παιχνίδι αυτές τις μέρες .Τόσα Fps βγάζω στο ULTRA PRESET Τώρα αν τυχαίνει σε κανενα σημείο να πέφτει στα 70fps δεν το πρόσεξα Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από Acmilangr2
Acmilangr2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε 61FPS και αυτά μέσος όρος.. Προφανώς και το 110 που έγραψα είναι στους κλειστούς χώρους (που αν δεις φτάνει και τα 125) Και επίσης πιθανότατα να πήρε boost με τους τελυταίους Drivers (Στο benchmark βγάζω 74fps) Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από Acmilangr2
ilos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, DrXavier είπε Σε όλα ultra με hairworks (είναι τα settings που ορίζει το geforce experience με latest drivers) είναι λογικό που το παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους έχει 68 με 74 fps και σε εσωτερικούς 95-102 ; Προφανώς, και αυτό συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα open world games, όσα περισσότερα objects - draw calls τόσο πιο πολύ ζορίζεται το σύστημα. Επίσης κλείσε τα hairworks χάνεις 10-20 fps για τρίχες literally μιας και έχεις high refresh monitor. 1 1
ET4000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ε μα λογικό δεν είναι? Δεν κάνει render την ίδια γεωμετρία σε έναν εσωτερικό χώρο και την ίδια σε έναν εξωτερικό. Κοίτα ουρανό τέρμα όταν είσαι έξω και πες μου πόσα fps πιάνεις... Αντίστροφα κόλλα σε ένα ντουβάρι σε έναν εσωτερικό χώρο. Τέσπα αυτά θα λυθούν σύντομα με VRS. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από ET4000
mpokwsths Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, jgeorgiou είπε δες πως πάει με 8700Κ και κάνε σύγκριση Θα έχει διαφορά δηλαδή με 2070 σε QHD ανάλυση και Ultra settings?
jgeorgiou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Θα έχει διαφορά δηλαδή με 2070 σε QHD ανάλυση και Ultra settings? Του βρήκα ένα video για να κάνει συγκρίσεις και να βγάλει συμπεράσματα πάνω σε αυτό που ρωτούσε. Εμπειρία στα 4Κ gaming δεν έχω , γιατί το έχω απορρίψει λόγω χαμηλών Hz των monitors & average FPS των gpu. Από εμπειρία όταν λαχανιάζει η gpu (όπως συμβαίνει στα 4Κ) , λίγη σημασία έχει η cpu. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από jgeorgiou
alldaynews Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, ET4000 είπε Ε μα λογικό δεν είναι? Δεν κάνει render την ίδια γεωμετρία σε έναν εσωτερικό χώρο και την ίδια σε έναν εξωτερικό. Κοίτα ουρανό τέρμα όταν είσαι έξω και πες μου πόσα fps πιάνεις... Αντίστροφα κόλλα σε ένα ντουβάρι σε έναν εσωτερικό χώρο. Τέσπα αυτά θα λυθούν σύντομα με VRS. Εμένα αυτο το VRS γιατι μου θυμίζει VAR??χαχαχαχα
_Theo_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, alldaynews είπε Εμένα αυτο το VRS γιατι μου θυμίζει VAR??χαχαχαχα Εμένα VHS...😂
ET4000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Χαχαχαχα όχι. Μιλάω για αυτό: Variable Rate Shading, A Possible Addition To The AMD Strategy? ...και αυτό: NVIDIA’s Variable-Rate Shading Now Included In Futuremark 3DMark Να μην πολυλογώ είναι η εποχή που οι devs θα βρουν τα κολπάκια τους μέσω hardware-ai-drivers-ketchup secret sauce, να δώσουν 4K/120. Τα πρώτα αποτελέσματα τα βλέπουμε με DRS και DLSS και και και. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Προφανώς και το 110 που έγραψα είναι στους κλειστούς χώρους (που αν δεις φτάνει και τα 125) Και επίσης πιθανότατα να πήρε boost με τους τελυταίους Drivers (Στο benchmark βγάζω 74fps) Το παιχνίδι είναι κυρίως σε εξωτερικά περιβάλλοντα(Το πρώτο Gears με στοιχεία open-world ας πούμε), οπότε τα FPS συνήθως είναι πολύ πιο κάτω. Anyway.
DrXavier Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, ilos είπε Προφανώς, και αυτό συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα open world games, όσα περισσότερα objects - draw calls τόσο πιο πολύ ζορίζεται το σύστημα. Επίσης κλείσε τα hairworks χάνεις 10-20 fps για τρίχες literally μιας και έχεις high refresh monitor. Φίλε μου, θέλω να σου πω πως με Hairworks εντελώς κλειστό και χωρίς τίποτα άλλο αλλαγμένο σε ultra high όλα, στο PC μου σε εξωτερικούς χώρους πήγε από 68-72 fps στα 100 - 103. Ειλικρινά θα σου πω πως δεν περίμενα να δω τέτοια διαφορά στα νούμερα. Σοκ, δεν μπορώ να καταλάβω πως μπήκαν στην διαδικασία να κάνουν κάτι τόσο βαρύ για το σύστημα και ουσιαστικά οι διαφορές στην εικόνα να είναι σχεδόν μηδαμινές. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από DrXavier 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Σε single player παιχνίδια που εκεί είναι όλα αυτά τα features τύπου kairworks, 60 fps είναι αρκετά. Εγώ για παράδειγμα το έχω ενεργοποιημένα και στο τέρμα στο Witcher 3 και κάτω από 60 δεν πέφτει με την 2060 κιόλας, σκέψου με μία καλύτερη gpu δηλαδή. Είναι όντως ολίγον υπερβολή και "άχρηστα" αλλά σε τέτοια games θέλεις το maximum eye candy και τέτοια features βοηθάνε έστω και πολύ λίγο, ειδικά από την στιγμή που κρατιέσαι πάνω από 60 fps γιατί να τα έχεις off; Υ.Γ. Στο Witcher πάντως μια χαρά φαίνεται η διαφορά, ειδικά σε αρκούδες και griffin που έχουν πολύ μαλλί..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα