Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, _Theo_ είπε

Συμφωνώ, αλλά τι θες να πεις; Ότι οι RX 5000 είναι καλύτερες και πιο συμφέρουσες αγορές;🙄

23 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Ρε ση μην λέμε τα ίδια, το RTX το πληρώνει ο πελάτης με καπέλο από την στιγμή που βγήκαν οι Turing το 2018.  Από τον Φεβρουάριο που βγήκε η RTX2060 στα $349 πληρώνεις καπέλο +$100 το RTX που το αποκάλεσες Flop. Και σήμερα πληρώνεις καπέλο +$150 για την 2060 Super.

Το ότι το εκμεταλλεύτηκε η AMD για να ανεβάσει τις τιμές και στις δικές τις κάρτες δεν δικαιολογεί τις τιμές με καπέλο για το RTX των RTX2060 και Super. Ούτε βέβαια τις τιμές των NAVI από την AMD και ας είναι 10% ποιο γρήγορες από τον σημερινό ανταγωνισμό.

• Like 1
  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πω κάτι που είχε υποθεί και στο thread για τις Navi. Μην έρχεστε οι κόκκινοι εδώ να μας τη λέτε. Δική μας τσέπη, δική μας υπόθεση. Άσε που δεν πρέπει να χάνετε το χρόνο σας σε thread άλλων καρτών, έχετε να λύσετε τα θέματα με τους drivers σας :P 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Θα πω κάτι που είχε υποθεί και στο thread για τις Navi. Μην έρχεστε οι κόκκινοι εδώ να μας τη λέτε. Δική μας τσέπη, δική μας υπόθεση. Άσε που δεν πρέπει να χάνετε το χρόνο σας σε thread άλλων καρτών, έχετε να λύσετε τα θέματα με τους drivers σας :P

Έχει δίκιο πάντως. Τελευταία έχουν αυξηθεί πολύ οι τιμές και από τους δύο. Βέβαια παίρνεις και ανάλογο performance, αλλά και πάλι...

Δημοσ.

Σίγουρα αλλά δεν είναι όλο το κατοστάρικο RΤ tax, αφού 1060 με 2060 είναι +60% σε επιδόσεις και όχι 30%. Άρα 50 ευρώ RΤ tax.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Οι drivers θα φτιάξουν, εσύ για να πάρεις 2 gb vram παραπάνω θα πρέπει να αλλάξεις κάρτα πάντως.

Καλα ας μην πούμε για το raytracing στην 2060. :P

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Οι drivers θα φτιάξουν, εσύ για να πάρεις 2 gb vram παραπάνω θα πρέπει να αλλάξεις κάρτα πάντως.

Καλα ας μην πούμε για το raytracing στην 2060. :P

Άμα το βάλεις στο Low καλά είναι...😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 μήνες πέρασαν. Πότε θα φτιάξουν; Ένα φτιάχνουν, χαλάει κάτι άλλο. Οπότε ας φτιάξουν πρώτα και μετά τα λέμε. Σε κάθε περίπτωση το RT στην 2060 είναι καλύτερο από το το RT στην 5700(XT) και έχει και ίδια τιμή με την 5700. Σε 5 λεπτά την κλοκάρω και είμαι στα ίδια σε επιδόσεις με την 5700. Στις Navi οι μνήμες γιατί δεν ανεβαίνουν καθόλου ενώ είναι και αυτές GDDR6; Για τα 6GB έχεις δίκιο αλλά τότε που την πήρα στο budget ήταν η καλύτερη που υπήρχε. Αλλιώς θα έπρεπε να πάω σε δεύτερο χέρι που δεν θέλω. Ευτυχώς σε 1080p που παίζω δεν έχω βρει παιχνίδι να θέλει πάνω από 5GB. Το RT στο medium παλεύεται. Έτσι και αλλιώς δεν την πήρα γι'αυτό αλλά γιατί στο budget που είχα βάλει ήταν η καλύτερη κάρτα σε καινούργια..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

4 μήνες πέρασαν. Πότε θα φτιάξουν; Ένα φτιάχνουν, χαλάει κάτι άλλο. Οπότε ας φτιάξουν πρώτα και μετά τα λέμε. Σε κάθε περίπτωση το RT στην 2060 είναι καλύτερο από το το RT στην 5700(XT) και έχει και ίδια τιμή με την 5700. Σε 5 λεπτά την κλοκάρω και είμαι στα ίδια σε επιδόσεις με την 5700. Στις Navi οι μνήμες γιατί δεν ανεβαίνουν καθόλου ενώ είναι και αυτές GDDR6; Για τα 6GB έχεις δίκιο αλλά τότε που την πήρα στο budget ήταν η καλύτερη που υπήρχε. Αλλιώς θα έπρεπε να πάω σε δεύτερο χέρι που δεν θέλω..

Έτσι κάνει η Amd, άσε που δε συμβαίνει σε όλες τις κάρτες αυτό. 

Το RT στην κάρτα σου είναι το ίδιο RT με της 5700. Ανύπαρκτο. 

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Στο medium ή στο high δεν είναι τόσο χάλια πάντως. Σίγουρα χάνεις fps αλλά είσαι κοντά στα 60 πάνω κάτω, δεν πάει και στα 20 :P . Αλλά το έχω ξαναπεί δεν την πήρα γι'αυτό. Η 5700 δεν υπήρχε τότε. Και τι σημαίνει έτσι κάνει η AMD; LoL. Σοβαρό θέμα σε NVIDIA κάρτα έχω να δω χρόνια..

6 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Το World of Tanks έχει ένα bench με RT. Δηλαδή η 2060 και η 5700 θα έχουν το ίδιο σκορ; Κοίτα στο αντίστοιχο θέμα τι γίνεται με τους βέγγους..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

rtx-1080.png

Αν ενεργοποιήσει το RT στο High έχει 59 fps avg. Αν το ενεργοποιήσεις εσύ θα έχεις...29;; Οπότε αυτό που λες δεν ισχύει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και με OC μπορεί να πάρει και 5 fps παραπάνω να είναι πάνω από 60. Σίγουρα έχει drops αλλά δεν είναι unplayable σε καμία περίπτωση. Στην 5700 θα είχε τα ίδια fps; Και δεν μου απαντήσατε. Οι μνήμες στις Navi γιατί δεν παίρνουν τίποτα; Αφού και αυτές GDDR6 είναι. Και το pci 4.0 που χρησιμεύει;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Και με OC μπορεί να πάρει και 5 fps παραπάνω να είναι πάνω από 60. Σίγουρα έχει drops αλλά δεν είναι unplayable σε καμία περίπτωση. Στην 5700 θα είχε τα ίδια fps; Και δεν μου απαντήσατε. Οι μνήμες στις Navi γιατί δεν παίρνουν τίποτα; Αφού και αυτές GDDR6 είναι. Και το pci 4.0 που χρησιμεύει;

Βασικά με βάση αυτό έχεις 60 fps min έτσι κι αλλιώς. Η RX 5700 πόσα θα είχε άραγε...;

6_metro-exodus-bench-rtx-1080p-ultra.png

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

rtx-1080.png

Αν ενεργοποιήσει το RT στο High έχει 59 fps avg. Αν το ενεργοποιήσεις εσύ θα έχεις...29;; Οπότε αυτό που λες δεν ισχύει.

Με dlss η χωρίς; RT σε ποια ρύθμιση; θα έχει διαφορά από αυτό που βλέπω εγώ; 

Μήπως τελικά να πουλήσουν όλοι τις 2070, 2080 και ti και να πάρουν 2060 6gb αφού έχουν 59 fps  σε dxr ultra; 

11 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Αν ήταν να το έχουμε έτσι και σε τόσα πολλά παιχνίδια άστο καλύτερα. Άσε που μπορεί και να το υλοποιήσουν τελικά με άλλη μορφή και όχι απαραίτητα με RT και tensor cores. 

Νομίζω θα ζήσουμε και χωρίς RT. 

Δημοσ.

Τώρα όμως πληρώνεις ίδια τιμή με τις κάρτες που έχουν RT αλλά δεν το έχεις καν.

3 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Με dlss η χωρίς; RT σε ποια ρύθμιση; θα έχει διαφορά από αυτό που βλέπω εγώ; 

Μήπως τελικά να πουλήσουν όλοι τις 2070, 2080 και ti και να πάρουν 2060 6gb αφού έχουν 59 fps  σε dxr ultra; 

Αυτό ήταν απάντηση σε αυτό που είπες ότι η 5700 και η 2060 έχουν ίδιες επιδόσεις σε RT το οποίο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...