Coppermine Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) delete Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από Coppermine
geo4sar Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Coppermine είπε Ημαρτον τι παπαριές άλλες θα διαβάσω, δε μου λες έχεις ψωνίσει πολλές φορές από το συγκεκριμένο μαγαζί που σου αλλάζει και την τιμή αν επιλέξεις Ελλάδα, αν θες υπέδειξε μας και που το συμπληρώνουμε αυτο, μήπως εκτός από μεταφορικα έχει και τελωνείο....... απαράδεκτο ποστ και άκρως ανεύθυνο Στην πραγματικότητα τώρα και μακριά από το σύμπαν που ζει ο συμφουμιτης...τις τιμές που βλέπεις στο site πληρώνεις και για μια κάρτα γραφικών π.χ. τα μεταφορικά με ups είναι 20€, τα υπόλοιπα που ειπώθηκαν είναι απλά γραφικά... Έχω παραγγείλει εγώ από το συγκεκριμένο site. Για Ελλάδα τα μεταφορικά είναι 20 ευρό με UPS και γίνεται η μετατροπή του ΦΠΑ από 18% που είναι στη Γερμανία, σε 24% που είναι εδώ, όταν επιλέξειςDelivery Country Greece. Υπάρχει περίπτωση εάν έχεις κάνει λογαριασμό στο site και έχεις αποθηκεύσει ότι είσαι από Ελλάδα , να σου δείχνει αυτόματα όλες τις τιμές στο site με το 24% ΦΠΑ(χωρίς τα μεταφορικά). Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από geo4sar 2
intelrisen Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 8 ώρες πριν, geo4sar είπε Έχω παραγγείλει εγώ από το συγκεκριμένο site. Για Ελλάδα τα μεταφορικά είναι 20 ευρό με UPS και γίνεται η μετατροπή του ΦΠΑ από 18% που είναι στη Γερμανία, σε 24% που είναι εδώ, όταν επιλέξειςDelivery Country Greece. Υπάρχει περίπτωση εάν έχεις κάνει λογαριασμό στο site και έχεις αποθηκεύσει ότι είσαι από Ελλάδα , να σου δείχνει αυτόματα όλες τις τιμές στο site με το 24% ΦΠΑ(χωρίς τα μεταφορικά). και χωρις λογαριασμο ετσι στο δειχνει, με το ελληνικο φπα. αν πατησεις αποστολη ελλαδα. δεν ηταν ετσι παλιοτερα, πληρωνες τον γερμανικο φπα και τελος.
thetiesthatbind Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 15 ώρες πριν, Fulgore είπε Προφανως και εχει διαφορα στην τιμη,θελει και ερωτηση?Γερμανικο δεν ειναι το εν λογω site,οι τιμες αυτες ειναι κυριως για Γερμανια. Μολις πας και βαλεις για χωρα Ελλαδα η τιμη απο 650ευρω παει στα 700ευρω(πληρωμη με καρτα)και αν βαλεις και express μεταφορικα η τιμη παει κοντα στα 730-740ευρω. 697 βγαίνει από τα 650 μαζί με τα μεταφορικά μέσα, θενξ όμως!
icenex Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 31 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε 697 βγαίνει από τα 650 μαζί με τα μεταφορικά μέσα, θενξ όμως! Πολλα λεφτα για 2070s δεν αξιζει με τιποτα σε αυτα τα χρηματα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έβαλαν RT σκιές στο World of Tanks. Δουλεύει σε DX11 οπότε ίσως είναι ψιλομούφα αλλά δεν πειράζει είναι ένα bonus.. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
nikos5800 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ουσιαστικά χρησιμοποιούν τον επεξεργαστή για bounding volume hierarchy (bvh)!!! Έχω την εντύπωση αυτό θα κάνουν και οι κονσόλες ,για να μην στρεσαρουν την κάρτα γραφικών!!!!! κατεβασα και το rt demo world of the tanks encore σε 1080π εχω μολις 35% performance hit με την γτχ 1080 κατι που παρατηρησα ειναι οτι χρησιμοποιεί ολα τα διαθεσιμα thread του επεξεργαστη συμφωνα με το benchmark :edit ακυρο ο επεξεργαστής είναι μόλις στο 40% της χρήσης του Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από nikos5800 1
ilos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 https://www.guru3d.com/news-story/inno3d-raises-questions-by-mentioning-geforce-rtx-2080-ti-super-on-their-website.html 😂
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, nikos5800 είπε Ουσιαστικά χρησιμοποιούν τον επεξεργαστή για bounding volume hierarchy (bvh)!!! Έχω την εντύπωση αυτό θα κάνουν και οι κονσόλες ,για να μην στρεσαρουν την κάρτα γραφικών!!!!! κατεβασα και το rt demo world of the tanks encore σε 1080π εχω μολις 35% performance hit με την γτχ 1080 κατι που παρατηρησα ειναι οτι χρησιμοποιεί ολα τα διαθεσιμα thread του επεξεργαστη συμφωνα με το benchmark :edit ακυρο ο επεξεργαστής είναι μόλις στο 40% της χρήσης του Έχω τα ίδια σκορ και στα 2 με την 2060. Άρα μουφα RT είναι μάλλον. Δεν εκμεταλλεύεται το RT hardware.. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
nikos5800 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 30 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Έχω τα ίδια σκορ και στα 2 με την 2060. Άρα μουφα RT είναι μάλλον. Δεν εκμεταλλεύεται το RT hardware.. Μουφα δεν είναι σε καμία περίπτωση απλά ο cpu αναλαμβάνει να κάνει ένα μέρος της δουλειάς που σημαίνει ότι ελαφρινει την κάρτα γραφικών ,το 35% performance hit που είχα δεν είναι τίποτα σε σχέση μετά αλλά rt games που έχω δοκιμάσει που φτάνουν 200 έως 400% performance hit😉 Τέλος πάντων το rt acceleration έχει ακόμα πολύ ψωμί ,όπως φαίνεται μπορεί να γίνουν με αρκετούς τρόπους !
ptz13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ας μπω κι εγω στο club. Palit 2060 Super Jetstream. Αν καταφέρω να αποφασίσω και ποια οθόνη να αγοράσω καλά θα είναι.. upload png Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από ptz13 8
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Μουφα δεν είναι σε καμία περίπτωση απλά ο cpu αναλαμβάνει να κάνει ένα μέρος της δουλειάς που σημαίνει ότι ελαφρινει την κάρτα γραφικών ,το 35% performance hit που είχα δεν είναι τίποτα σε σχέση μετά αλλά rt games που έχω δοκιμάσει που φτάνουν 200 έως 400% performance hit😉 Τέλος πάντων το rt acceleration έχει ακόμα πολύ ψωμί ,όπως φαίνεται μπορεί να γίνουν με αρκετούς τρόπους ! Έχω καλύτερη cpu και μνήμες, δεν θα έπρεπε να ήμουν παραπάνω; Edit: Άκυρο. Είμαι χίλιους πόντους πιο πάνω.. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
thetiesthatbind Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 https://www.notebooksbilliger.de/pc+hardware/grafikkarten+pc+hardware/nvidia/geforce+rtx+2080/asus+dual+geforce+rtx+2080+advanced+evo+8gb+gddr6+grafikkarte Λέει τιποτα τουτη εδω;
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Για να δούμε πως θα τα πάει το TU102 εδώ..Πανωλεθρία στο Μιλάνο ο οπτικός τομέας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα