Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Ακριβώς όπως το φανταζόμουν. Απλά specular reflections effects για να μπορούν να τα σηκώσουν οι A-M-D με αποδεκτό frame rate. Σε πιο δύσκολα εφέ(GI), πανωλεθρία στο RTG.

Αναμένω σχολιασμό από τον AdoredTV τον αντικειμενικό.

υ.γ.: Σχετικά με το ps5 κάνουν λόγο απλά για υποστήριξη. Μπορεί να είναι και σε software επίπεδο.

Το καλύτερο promo για το RTX του Metro Exodus. Δείχνει όλη την επίδραση του RT GI, σε ambient occlusion και μεταφορά χρωμάτων/φωτός.

Επεξ/σία από pirmen56
  • Like 5
  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μετα απο χρονια μεταπηδησα τελικα στην nvidia πηρα την gigabyte 2080 gaming oc και ηθελα να ρωτησω αξιζει να κανω το 1 κλικ οc απο αφτερμπερνερ η να προσπαθησω manual γιατι το προγραμμα της  gb ειναι επιεικως απαραδεκτο 

Επεξ/σία από kromozone
  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, kromozone είπε

μετα απο χρονια μεταπηδησα τελικα στην nvidia πηρα την gigabyte 2080 gaming oc και ηθελα να ρωτησω αξιζει να κανω το 1 κλικ οc απο αφτερμπερνερ η να προσπαθησω manual γιατι το προγραμμα της  gb ειναι επιεικως απαραδεκτο 

Είχα την aorus x 1080ti. Κατέβασα το πρόγραμμά της. Ρύθμισα τα φωτάκια και στον επόμενο τόνο το πέταξα στον κάλαθο των αχρήστων.

Άθλιο πρόγραμμα. Μόνο msi ab. Κατ' εμέ, τρέξε το oc scanner, έτσι, να πάρεις μια ιδέα για τις δυνατότητες της κάρτας, αλλά κάνε χειροκίνητο overclock.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DEADLAZARUS είπε

Είχα την aorus x 1080ti. Κατέβασα το πρόγραμμά της. Ρύθμισα τα φωτάκια και στον επόμενο τόνο το πέταξα στον κάλαθο των αχρήστων.

Άθλιο πρόγραμμα. Μόνο msi ab. Κατ' εμέ, τρέξε το oc scanner, έτσι, να πάρεις μια ιδέα για τις δυνατότητες της κάρτας, αλλά κάνε χειροκίνητο overclock.

το ετρεξα  το σκαννερ μου βγαζει περιπου 2000mhz ετσι τγην εχω τω ραεχω τωρα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kromozone είπε

το ετρεξα  το σκαννερ μου βγαζει περιπου 2000mhz ετσι τγην εχω τω ραεχω τωρα

Ωραία, δες πόσο κάτω πηγαίνει σε ρεύμα για τη συχνότητα αυτή. Πιθανολογώ ότι το ρεύμα που δίνει η κάρτα by default για τα 2000mhz είναι too much.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε

Ωραία, δες πόσο κάτω πηγαίνει σε ρεύμα για τη συχνότητα αυτή. Πιθανολογώ ότι το ρεύμα που δίνει η κάρτα by default για τα 2000mhz είναι too much.

αν καταλαβα καλα πρεπει να παω στο curve που ανοιγει οταν πατας πανω στο core clock ( δεν ξερω πολλα απο afterburner)  εκει λοιπον νομιζω η τελευταια τιμη που δινει ειναι  1965MHz στα 1243 mv τωρα να ορισω εγω πχ στο core clock 1965.... και την τιμη 1243 που την δινω? γιατι το μονο που εχει ειναι power limit και core voltage και αυτα ειναι %

Επεξ/σία από kromozone
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kromozone είπε

αν καταλαβα καλα πρεπει να παω στο curve που ανοιγει οταν πατας πανω στο core clock ( δεν ξερω πολλα απο afterburner)  εκει λοιπον νομιζω η τελευταια τιμη που δινει ειναι  1965MHz στα 1243 mv τωρα να ορισω εγω πχ στο core clock 1965.... και την τιμη 1243 που την δινω? γιατι το μονο που εχει ειναι power limit και core voltage και αυτα ειναι %

Τα εξηγεί σωστά ο Σπαρτιάτης....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχω δει και εγώ σε post στο overclock.net.....leak βέβαια είναι αλλά πιστεύω ότι θα την λανσάρει την νέα Rtx 2080ti - R αργότερα......

"a new leak suggest 2080Ti-R gpu with 12gb vram , more cuda cores and 16gbps memory speed "

σχεδόν πάντα βγάζει το ti μοντέλο με full χαρακτηριστικά όπως το εκάστοτε μοντέλο titan.....

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

10% διαφορά επιδόσεων δηλαδή, κλαιν. 

Εδώ πολλές φορές ψειρίζουμε (ψηφίζουνε) για 1% επιπλέον σε extreme overclock.... Το 10% θα φανεί σαν νέα κάρτα :P

• Like 1
Δημοσ.

To ωραιο με τις υδροψυκτες είναι ότι το boost του oc το χεις συνέχεια.Δεν την τσιτωνεις μόνο για bench αλλά 24/7. Έχουν τόσο χαμηλές θερμοκρασίες οπότε δεν σε απασχολεί ποτέ ψυχολογικά ότι την ζοριζεις. Ούτε ο θόρυβος σε απασχολεί γιατί είναι ανύπαρκτος. Αν έπαιρνα τώρα ξανά θα αγόραζα αυτή https://www.skroutz.gr/s/16456048/Gigabyte-GeForce-RTX-2080-Ti-11GB-Aorus-Xtreme-Waterforce-WB-GV-N208TAORUSX-WB-11GC.html

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billeiros είπε

To ωραιο με τις υδροψυκτες είναι ότι το boost του oc το χεις συνέχεια.Δεν την τσιτωνεις μόνο για bench αλλά 24/7. Έχουν τόσο χαμηλές θερμοκρασίες οπότε δεν σε απασχολεί ποτέ ψυχολογικά ότι την ζοριζεις. Ούτε ο θόρυβος σε απασχολεί γιατί είναι ανύπαρκτος. Αν έπαιρνα τώρα ξανά θα αγόραζα αυτή https://www.skroutz.gr/s/16456048/Gigabyte-GeForce-RTX-2080-Ti-11GB-Aorus-Xtreme-Waterforce-WB-GV-N208TAORUSX-WB-11GC.html

Όχι θα μπλέξεις και με νερά πάει τον χάσαμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην πράξη όπως το βλέπω με νορμάλ oc έχεις +12% και με extreme oc έχεις +13-15%.

Δεν ξερω αν αξίζει 

Edit: στο άλλο topic πήγαινε... 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...