nikos5800 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Μπούρδα, λέει ότι υποστηρίζει RT η κάρτα μου ενώ δεν ισχύει... Η Nvidia ενεργοποίησε το Ray tracing και στις Pascal gpus με μίνιμουμ την γτχ 1060 6γβ Το τρέχουν μέσω compute hardware(shaders) αντί για dedicated rt cores 😉 Μπορείς να τρέξεις ότι rt πρόγραμμα/game θέλεις όπως και στις Turing 😉 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Είναι ενεργοποιημένο και στις Pascal αλλά αν το ανοίξεις θα γίνει πανωλεθρία στο Μιλάνο
_Theo_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Είναι ενεργοποιημένο και στις Pascal αλλά αν το ανοίξεις θα γίνει πανωλεθρία στο Μιλάνο Καλά εδώ γίνεται και χωρίς να το ενεργοποιήσω...😂
pirmen56 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Πολύ διαφωτιστικό το άρθρο του DF. Οι μόνοι που κάνουν έρευνα, αντί να επιδίδονται σε rant κατά της Intel και της Nvidia. Κάποιες δικές μου παρατηρήσεις: Έχει σημασία ότι οι συγκρίσεις, προς το τέλος, γίνονται μεταξύ 1080p DLSS->4Κ με native 4K. Από τη μισή ανάλυση και πάνω τα προβλήματα είναι σαφώς πολύ μικρότερα. Το "DLSS" του control όντως αποδεικνύεται μια handcoded προσέγγιση του εξαιρετικού AI research μοντέλου τους. Δεν φαίνεται να χρησιμοποιούνται καθόλου τα tensor cores. Στα άλλα games δεν ξέρω τι γίνεται. Πιο κάτω όμως η nvidia λέει: Αναφορά σε κείμενο Notice how the image processing algorithm blurs the movement of flickering flames and discards most flying embers. In contrast, you’ll notice that our AI research model captures the fine details of these moving objects. With further optimization, we believe AI will clean up the remaining artifacts in the image processing algorithm while keeping FPS high. Από αυτό καταλαβαίνω ότι στο επόμενο βήμα ίσως συνδυάσουν το υπάρχον handcoded temporal reconstruction με AI(tensor cores) για να διορθώσουν τα ελαττώματα του πρώτου. Υβριδικό DLSS. Mόνο νεκρό δεν μοιάζει να είναι το DLSS μέσω tensor cores.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αφήστε το Control και πιάστε το Gears 5, για σοβαρά visuals. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από Psycho_Warhead
ROG-X Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Aσε ρε, σοβαρα visuals χωρις σκουπιδοRT και τον ολετηρα DLSS δεν παιζουν! ....απο που την τσουρνεψες την photo ? 😂 Το παιχνιδι ειναι απογειωση.... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από ROG-X
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Κρίμα που στο PC δεν έχει HDR..Σε μια OLED C9/E9 με 4Κ/max settings και HDR θα γινόταν πανικός απλά.
Acmilangr2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, NoiSy MaN είπε Έχει HDR στο PC κανονικότατα. Έχει; είσαι σίγουρος;
NoiSy MaN Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Έχει; είσαι σίγουρος; Σε HDR στο παίζω στην TV μου, έχει και στα video settings HDR και HDR calibration. Όπως και με όλα τα games από MS store (αν το έχετε από εκεί, εγώ από εκεί το χω λόγω ultimate) θέλει πρώτα να έχεις ενεργοποιήσει το HDR από τα display settings για να στο βγάλει στο παιχνίδι. Το έχετε κάνει αυτό? Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από NoiSy MaN 1
Acmilangr2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, NoiSy MaN είπε Σε HDR στο παίζω στην TV μου, έχει και στα video settings HDR και HDR calibration. Όπως και με όλα τα games από MS store (αν το έχετε από εκεί, εγώ από εκεί το χω λόγω ultimate) θέλει πρώτα να έχεις ενεργοποιήσει το HDR από τα display settings για να στο βγάλει στο παιχνίδι. Το έχετε κάνει αυτό? Sorry , νόμιζα για το control μιλούσατε
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Πανωλεθρία στο Μιλάνο στα παιδικά γραφικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα