Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το HDMI που δεν ενεργοποιεί στην TV το 5.1 δεν βλέπω να το φτιάχνουν πάντως. Η AMD νομίζω δεν έχει τέτοιο θέμα, με NV θέλει registry hack για να δουλέψει το οποίο δεν ξέρω εάν εξακολουθεί να δουλεύει.

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έδωσε κάτι στο Gears 5 ο νέος driver. Για όσους ενδιαφέρονται και 'δω με OC +12% παίρνεις. 50FPS avg χωρίς, 56 με OC, 4K max details(2080Ti).

GeForce 436.30 WHQL driver download

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Το HDMI που δεν ενεργοποιεί στην TV το 5.1 δεν βλέπω να το φτιάχνουν πάντως. Η AMD νομίζω δεν έχει τέτοιο θέμα, με NV θέλει registry hack για να δουλέψει το οποίο δεν ξέρω εάν εξακολουθεί να δουλεύει.

Τελευταία φορά που είχα amd (1 χρόνο πριν δηλαδή) δούλευε κανονικά . Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι ομως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Έβγαζε DTS/Dolby 5.1 στην TV δηλαδή ;

5.1 ναι μιας και ειχα ηχοσυστημα στην τηλεοραση . Βεβαια πρεπει να υποστηριζεται τοσο απο την τηλεοραση οσο και απο το ηχοσυστηματα 5.1 μεσω hdmi

Γιατι δεν συνδεεις ομως κατευθειαν το ηχοσυστημα πανω στον υπολογιστη ;

Επεξ/σία από noFEARgr
Δημοσ.

Γιατί ο ενισχυτής έχει HDMI 1.4 και δεν περνάει όλη την ανάλυση με full χρώμα και 60Hz. Χώρια το input lag που προσθέτει σαν μεσολαβητής. Στην TV δεν πάει 5.1 DD/DTS για να επιστρέψει στον ενισχυτή σαν 5.1, και βγάζει μόνο stereo.

Υπάρχει και thread εδώ με γκρίνια να το αλλάξουν αλλά δεν το κόβω. Πιο πολύ ρώτησα για το αν η AMD το περνάει.

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/discover/122325/forcing-5-1-audio-to-tv-via-hdmi/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πανωλεθρία στο Μιλάνο από την reference γρια! Tα Superaκια τα στελνει για τσαγακι... 😁

@azazil1190 o μπαμπάς σου... 😂

giphy.gif

Capture.JPG.7105ee85c1c1a63fa296e56bee76aaf4.JPG

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ROG-X είπε

Πανωλεθρία στο Μιλάνο από την reference γρια! Tα Superaκια τα στελνει για τσαγακι... 😁

@azazil1190 o μπαμπάς σου... 😂

giphy.gif

Capture.JPG.7105ee85c1c1a63fa296e56bee76aaf4.JPG

Ορέστη πήγαινε αγόρι μου κοιμήσου.

Κακό στον εαυτό σου κάνεις.

Δεν είναι αυτά για σένα.

Είπαμε εσύ μόνο με 5700χτ και πολύ λέω.

Καληνύχτα κοιμήσου ήσυχος

* Παραληρείς δεν έχω super

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ROG-X είπε

@azazil1190 να σου θυμίσω ότι ο Χρυσός Λέοντας δόθηκε στον Joker....μαντεψε εσυ τι θα παρεις! 

giphy.gif

Καλά ρε δεν ντρέπεσαι ?

Δεν πήγες πρώτη μέρα σχολείο στον αγιασμό?

Όσο για το τι θα πάρω εγώ ?Τίποτα δεν θα πάρω έχω.

Εσύ είναι το θέμα αν θα πάρεις και τι?

Γιατί από τα γραφήματα των μπεντς (gpu/cpu σου)δεν φαίνεται να παίρνεις αλλά να δίνεις  :D

Άντε καλή σχολική χρονιά!

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Από τα 35FPS που έχει σε μερικά σημεία η 2080Ti στο Gears 5 σε native 4K/max settings, θες +70% για 60FPS. Πήρα παράδειγμα αυτό που δεν έχει RT και είναι ό,τι καλύτερο έχουμε μέχρι στιγμής σε visuals.

Για RTX, αν πάρουμε παράδειγμα το Control που έχει 20FPS σε native 4K, θες +200% για 60FPS. Με λίγα λόγια το ξεχνάς αυτό για την επόμενη γενιά.

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα παιχνίδια η απλά μεταφέρεις ότι ακούγεται; Το breakpoint όντως έχει  ultimate preset αλλά το volumetric fog  στα ultimate είναι αυτό που ξεφτιλιζει τα fps το βάζεις ultra και πας απο 40+ σε 60+ στα 4κ.

Το gears 5 ποιος σου είπε ότι δεν παίζει στα insane 4k 60+  προσωπικά δεν έχω πέσει κάτω από 65 σε στιγμή gameplay συγκεκριμένα είμαι με 65-80 όλοι την ώρα,στα 45 πέφτει στα cut scenes.

Όσο για το control είναι port της πλάκας πραγματικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Gears 5 το παίζω σε 4Κ με Ti και ξέρω πως αποδίδει, 60αρια κρατάει μόνο σε κλειστούς χώρους(Με insane). 50FPS avg βγάζει στο benchmark με stock clocks, τα minimum ingame είναι πιο κάτω όμως. 

Το Control έχει 3 RT effects, λογικό να είναι τόσο βαρύ. 

Το Breakpoint δεν το δοκίμασα αλλά είδα reports για το ultimate. 

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Αναβάθμισαν το GPU-z να δείχνει κάποια εξτραδάκια..

gpu-z-update.png

Μπούρδα, λέει ότι υποστηρίζει RT η κάρτα μου ενώ δεν ισχύει...

gtx.gif

• Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Μπούρδα, λέει ότι υποστηρίζει RT η κάρτα μου ενώ δεν ισχύει...

gtx.gif

Μια χαρα υποστηριζει απλα δεν εχει dedicated hardware oπως τις 2xxx

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...